Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 aydır antioksidan tedavisi gördük, benim de korkum o çok tedirginim. 1 tane sağlıklı sperm lazım deniliyor ama bakın görün ki döllenme bile olmamış sizde de..Değerler oldukça düşük ama tüp bebek için yeterli ileri hareketli sperm sayısı görünmüyor bu arada ama 5 10 tane bile olsa tüp bebek için yeterli. Size tavsiyem muhakkak 3 ay takviye kullanın düzenli beslenin sonra tüp bebeğe başlayın. Eşimin de sperm testi benzerdi hatta ileri hareket daha iyiydi yüzde 40 larda. Ama tüp bebekte döllenme bile olmadı. Ama sayı olarak doktorum oldukça yeterli dedi. Olur yani takılmayın sadece kaliteli olsunlar yeterli
Kuzum tedavi görmüşsünüz ne güzel biz hiç takviye trdvi olmadan bodoslama girdik. Bizim olmama ihtimali çok düşüktü ama olumsuz oldu. Olumsuzlara takılma sen elinden geleni yap olursa olur olmazsa zaten senin elinden gelen bir şey yoktur. Kimi insana çocuğun olmaz deniliyor seneler sonra bi bakıyorsun çocuk olmuş. Olasılıklara takılmadan mevcut durumu en iyi şekle getirmek gerekiyor7 aydır antioksidan tedavisi gördük, benim de korkum o çok tedirginim. 1 tane sağlıklı sperm lazım deniliyor ama bakın görün ki döllenme bile olmamış sizde de..
Evet canım ek olarak yapılabilen tedaviler var örneğin bazen elektrik verilebiliyormuş bazen yumurtaya oasite takviye yapılabiliyor. Bazen de embriyo yapıştırma işlemleri ona doktorunuz karar verecek tabi kiEvet gördük ama bilemiyorum. Varikosel spermi bozuyor maalesef. Ameliyat da yapmak istemediler sayıdan dolayı. Risk diye.
Doğru.. Çok emek verdik gerçekten elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hepimiz. Labaratuara kalıyor biraz iş, ek ne yaptırılabilir biliyo musunuz size dendi mi? Mesela ıcsi ek olarak picsi yapılmalıymış diye okumuştum.
Evet maalesef buradan okuduğumuz her şeyde çok korkuyoruz ama şunu unutmamak lazım ki bu işte her şey nasip Rabbim ol diyecek. Tabiki elimizden geleni yapmak zorundayız siz iyi bir lab. Ve emriyologla ilerleyin mutlaka doktordan daha önemli nerede tadavi olacaksınız belli mi ?gözümde çok büyütmek istemiyorum illa işlem olur ilerler diyorum ama burayı da okudukça kararıyorum… sizin de şansızlık oldu belli ki inş iyi ilerlesin artık
Canım morfolojisi 0 olmadığı sürece iyi bir laboratuvar da tüp bebekte başarı oranı çok fazla. Aslında 0 olsa bile milyonda bir değeri içerisinde yine morfolojisi yüksek spermlerde elde ediliyorA life ta tedavideyiz şu an. Bayadır bekliyoruz. Yıl başından beri başlamak için. Evet bizde her şey var DNA hasarı Morfoloji. Hasar için 3 ay antioksidan kullandı ama düştü mü bilemiyoruz. Morfoloji de düşük ama o zaten hemen düzelenilen bi değer değilmiş bazıları da iyi bi lab da önemli olmadığını söylediler.
Hiç umutsuzluğa kapılma yarının sahibi Allah. Bu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş koymasın1 di en son.. çok ortadayım bazen umutsuzluk geliyo. İnşallah çok güzel olur sonu bizim için
Merhaba ,hangi merkezde denedinizMorfoloji 0 sperm sayısı 600 bin varikosel var hatta Reflü var 5 yumurta çıktı 5ide 5 inci güne gitti bir kızım var çok şükür 1 kalp atışı olmayan düşüğüm oldu biraz nasip.biraz lab... İyi olması sans getiriyor canım tavsiyem iyi merkez arastir öyle basla
Merhaba reflü olunca daha mı kötü oluyor eşimde de varikosel cikti reflü yaziyor sonucunda degerleri çok düşük degil sadece baş kuyruk anomalileri fazla 4 kez tüp bebek denedik olmadi ameliyatlik bir durum degil dedi doktoru ama olmuyor takviye kullaniyor eşimMorfoloji 0 sperm sayısı 600 bin varikosel var hatta Reflü var 5 yumurta çıktı 5ide 5 inci güne gitti bir kızım var çok şükür 1 kalp atışı olmayan düşüğüm oldu biraz nasip.biraz lab... İyi olması sans getiriyor canım tavsiyem iyi merkez arastir öyle basla
Reflu daha kötü oluyor ne yazıkki işte bu anomoliler spermin yumurtayı delip içine ulaşıp döllenmesini etkiliyor ne yazıkki biz ameliyati düşünmedik hiç çünkü elimizdekinden de olmayalım dedik azaladabilir ameliyat sonra dedi doktorlar riske atmadık tüp Bebek deniyoruz çok şükür şimdi kizima kardeşi olsun diye tekrar tedavideyizMerhaba reflü olunca daha mı kötü oluyor eşimde de varikosel cikti reflü yaziyor sonucunda degerleri çok düşük degil sadece baş kuyruk anomalileri fazla 4 kez tüp bebek denedik olmadi ameliyatlik bir durum degil dedi doktoru ama olmuyor takviye kullaniyor eşim
Merhaba Şişli Memorial de tedavi görüyorum 2021 yılında basladim çok araştırdım 5 yer gezdim en içime sinen burda okuduğum yorumlardada başarı şansı yüksek olan Şişli Memorialdi orda başladımMerhaba ,hangi merkezde denediniz
Morfoloji 1 hareket yüzde 40 Şişli memorialde tedavi görüyorum benim yumurta kalitemden dolayı çok kaliteli olmuyor ama ikinci tedavimde 8 de 6 embriyo oldu 4 tsne de blaskosist 5. Gün oldu genetikten haber bekliyoruz doğal yolla olmuştu benim hamilelik gelişim durdu
İnsallah allah gönlünüze göre verirReflu daha kötü oluyor ne yazıkki işte bu anomoliler spermin yumurtayı delip içine ulaşıp döllenmesini etkiliyor ne yazıkki biz ameliyati düşünmedik hiç çünkü elimizdekinden de olmayalım dedik azaladabilir ameliyat sonra dedi doktorlar riske atmadık tüp Bebek deniyoruz çok şükür şimdi kizima kardeşi olsun diye tekrar tedavideyiz![]()
Çok teşekkür ederim ,labta hangi teknikler kullanılmıştıMerhaba Şişli Memorial de tedavi görüyorum 2021 yılında basladim çok araştırdım 5 yer gezdim en içime sinen burda okuduğum yorumlardada başarı şansı yüksek olan Şişli Memorialdi orda başladım