Bu durumdan nasıl kurtulabiliriz :( psikolojimiz bozuk

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
40
mrb arkadaşlar herkesin gelebilecek bir olay benimde başıma geldi eşimi şten çıkardılar.yeni bir iş kurana kadar epey zmn geçicek bu bunalımdan nasıl kurtulabiliriz.çok kafaya taktım :KK43:

mrb arkadaşlar herkesin gelebilecek bir olay benimde başıma geldi eşimi şten çıkardılar.yeni bir iş kurana kadar epey zmn geçicek bu bunalımdan nasıl kurtulabiliriz.çok kafaya taktım :KK43:
Kafaya takma dememizle olacak iş değil ne yazık ki. Somut adımlar atmaya çalışın. Mesela zaruri olmayan harcamalarınızı kısın. Yaptığınız tasarrufu bir yere yazın. Sizin evden yapabileceğiniz bir şeyler varsa araştırın. Nikah şekeri falan diye duyuyorum. Akmasa damlar. Elinizden geliyorsa ve çevrenizde mahalle fırını veya küçük kafe varsa evde tiramisu, cheesecake gibi pastalar yapıp onlara sattırabilirsiniz. Ama maliyetlerinizi (elektrik dahil) iyi hesaplayıp fiyatı öyle belirleyin. Etraftan alacağınız varsa utanmayıp isteyin. Yani demem o ki, iş kurulmasını beklemeden bir şeyler yapın.

elimen geldiğince eşime bende desteğim el işi yapıyorum yeri geliyo makyaj malz temin edip satıyorum arkdşlar sayesinde yeri geliyo kokulu sabun.artık bi düzen olsun istiyorum düzenli bi iş.yaşamadım ki ben bekarken böyle bi sorun.rabbim sağlık sıhhat versin diyoruz Allah ağız tadımızı bozmasın.insan ister istemez kötü oluyo ama

X