Bu evlilik hata mi..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Beni bilenler bilir önceki konularından.direk mevzuya gecicem. Eşim toprak alip ev yaptirip satmak istiyor. Ama elimizde sermaye yok kpederden alicak, babamdan alicak, ablasindan alicak, ben de bilezikler hariç 15binlik altınları verilen dedim. Ama o hepsini vermiyorum diye bana sürekli laf soktu durdu sesimi çıkarması, ablam bile verio dedi verecek tabi kardeşim demekle olmyo bu isler dedim.neyse kpedere gittik bu toprak konusunda anlasmak icin.mahallede arkadaşları gorduk sohbete başladık konu bizim eski arabadan açıldı aynasini kopardılar trafikte adama Güvendik tel numarasını aldık ama adam fos çıktı bu arkadaşiyla gitmişlerdi adama. Sonra esimde ne bilim allah kitap diodu ya dedi ben de her allah kitap diyene guvenionmu dedim bana kari lazım değil sus azcik diye bağırdı ben de şakaya vurdum orada ne bagirion mahallede dedim üzerine doğru gelerek yurudum arkadaslarda burada baykuşlar çok bagirmayin dedi. Ben de sustum.ama alındım. Daha sonra babasının yanına gitti konuşmak için ben de kpeder alınmasın diye gittim yine yoksa esimle girmedim içeri. Daha sonra kpder sen ne Dion dedi ben de walla baba ben karismiyom naparsa yapsın dedim bana az önce sokakta bağırdı bile böle dedim eşim de yalan atiyo bu baba dedi sakalasiyorduk. Ne yalan atcam dedim napim milletin arasında tripmi atım dedim.kpeder milleti guldurmeyin oğlum dedi doğru eve gelin dedi.vs. sonra eşim yine bana bağırdı sen sus artık, bana destek olma artık ben seni tanıdım artık bilmem ne. Kimse kimseye karismasin bunun gibi bir suru şey..
Eşim birşey yapmak istediğinde hep böyle stresli oluyor hep benim üstüme geliyo yapma etme dememe rağmen hala sanki benden biliyo yapacağı işten de soguyo..yemin ederim kaderime isyan ediom da artık.

Beni bilenler bilir önceki konularından.direk mevzuya gecicem. Eşim toprak alip ev yaptirip satmak istiyor. Ama elimizde sermaye yok kpederden alicak, babamdan alicak, ablasindan alicak, ben de bilezikler hariç 15binlik altınları verilen dedim. Ama o hepsini vermiyorum diye bana sürekli laf soktu durdu sesimi çıkarması, ablam bile verio dedi verecek tabi kardeşim demekle olmyo bu isler dedim.neyse kpedere gittik bu toprak konusunda anlasmak icin.mahallede arkadaşları gorduk sohbete başladık konu bizim eski arabadan açıldı aynasini kopardılar trafikte adama Güvendik tel numarasını aldık ama adam fos çıktı bu arkadaşiyla gitmişlerdi adama. Sonra esimde ne bilim allah kitap diodu ya dedi ben de her allah kitap diyene guvenionmu dedim bana kari lazım değil sus azcik diye bağırdı ben de şakaya vurdum orada ne bagirion mahallede dedim üzerine doğru gelerek yurudum arkadaslarda burada baykuşlar çok bagirmayin dedi. Ben de sustum.ama alındım. Daha sonra babasının yanına gitti konuşmak için ben de kpeder alınmasın diye gittim yine yoksa esimle girmedim içeri. Daha sonra kpder sen ne Dion dedi ben de walla baba ben karismiyom naparsa yapsın dedim bana az önce sokakta bağırdı bile böle dedim eşim de yalan atiyo bu baba dedi sakalasiyorduk. Ne yalan atcam dedim napim milletin arasında tripmi atım dedim.kpeder milleti guldurmeyin oğlum dedi doğru eve gelin dedi.vs. sonra eşim yine bana bağırdı sen sus artık, bana destek olma artık ben seni tanıdım artık bilmem ne. Kimse kimseye karismasin bunun gibi bir suru şey..
Eşim birşey yapmak istediğinde hep böyle stresli oluyor hep benim üstüme geliyo yapma etme dememe rağmen hala sanki benden biliyo yapacağı işten de soguyo..yemin ederim kaderime isyan ediom da artık.
Eşten, dosttan, akrabadan para toplayıp bir işe kalkışıyor ama müteahhitlikten anlıyor mu? Arabanın aynası işinde bile düpedüz kandırılmış. Kocanız belli ki stres yapmış. Birçok erkeğin yaptığı gibi sinirini sizden çıkarıyor. Bari tüm altınlarınızı vermeyin. Birileri böyle ev yaptırıp satarak köşe dönmeye çalışınca benim aklıma hep Yaprak Dökümü'ndeki Şevket gelir. Allah sonunu benzetmesin. :KK43:

Ben de veriyorum zaten sadece bilezikleri vermiyorum çünkü eşim büyük bir ise balıklama atlıyor bu alanda ne tecrübesi var ne çıraklığı.. Yarın oburgun daha zor durumda kalır öyle veririm diye dusunerek onları vermiyorum.

Eşten, dosttan, akrabadan para toplayıp bir işe kalkışıyor ama müteahhitlikten anlıyor mu? Arabanın aynası işinde bile düpedüz kandırılmış. Kocanız belli ki stres yapmış. Birçok erkeğin yaptığı gibi sinirini sizden çıkarıyor. Bari tüm altınlarınızı vermeyin. Birileri böyle ev yaptırıp satarak köşe dönmeye çalışınca benim aklıma hep Yaprak Dökümü'ndeki Şevket gelir. Allah sonunu benzetmesin. :KK43:
Hayır işte anlamıyor, benim de herşeyi güvenip veremem bundan kendi ailem bile bana yazlık yerden ev yapiolarki bize masraf olmasın diye sırf eşim hevesli diye ama esimin gözü yüksekte tabi çok para kazanacak. Evet benden çıkarıyor hem de diliyle eze eze.

Sen kocana vermiyosun da ablasi mi verecek? Ev sizin yatirim sizin millete ne? Ki kendi paran degil ortaktir dugun takisi. Ayrica sokakta kavga etmeniz de cocuk gibi kosup babasina sikayet etmen de cok garip. Bu evlilikteki sorunlu taraf sensin uzgunum
İşte hata bende mi onu bilemiyorum..uste yaptığım yorumlara da bakarsanız biraz bana da hak verebilirsiniz. Ablasida direk para değil zaten kpderin aldığı evi istedi eşim saticakta falan o da eşiyle konusacakti.

Senin bileziğin duracak, ablası, senin baban para verecek, eşin iş kuracak

Orası bizim yaşadığımız dünya değil galiba uzayda hayat bulunmuş

Şaka bir yana olur mu böyle şey

Herkesi geçtim kendi babandan hangi yüzle isteyeceksin Bileziklerim duruyor ama borç ver diye

borç sizde yokken istenir sizinki kenarda saklanıp da istenmez

para verenlerin hepsi yapılan eve ortak olacak değil mi? bu kadar ortaklı girilen işte hayır gelir mi? kar bırakır mı?

neden doğrudan siz suçlusunuz demişssiniz ki.

hayır bence mantıklı yapmışsınız bütün paranızı vermeyerek. bilmediği bir işi yapmaya çalışıyorsa tabiki risk var. belki göz göre göre bütün paranızı çöpe atacaksınız. o iş olmazsada yine size gelecek para için ilk. Ama babasına aranızdaki durumu anlatmanız olmamış

neden doğrudan siz suçlusunuz demişssiniz ki.

hayır bence mantıklı yapmışsınız bütün paranızı vermeyerek. bilmediği bir işi yapmaya çalışıyorsa tabiki risk var. belki göz göre göre bütün paranızı çöpe atacaksınız. o iş olmazsada yine size gelecek para için ilk. Ama babasına aranızdaki durumu anlatmanız olmamış
Bende böyle dusunerek vermedim, evet kpedere dememeliydim ama biz esimle 2.5 ay ayrı kaldık o zaman kpederim demişti sana kahır ederse arada bana şöyle, çünkü eşim babasından çekiniyor..ama ben de ona yapma milletin arasında desem de beni dinlemicekti aynı huyuna devam edecekti.bilmiyorum kötü olduk yine.ama ben de Yoruldum artık esimin hep yüksekten uçmak istemesinden, benim maddiyata gözüm yok güya onun da yok ama var içinde demekki.güzel de işi var ama sevmio kim sevioki işini..

Senin bileziğin duracak, ablası, senin baban para verecek, eşin iş kuracak

Orası bizim yaşadığımız dünya değil galiba uzayda hayat bulunmuş

Şaka bir yana olur mu böyle şey

Herkesi geçtim kendi babandan hangi yüzle isteyeceksin Bileziklerim duruyor ama borç ver diye

borç sizde yokken istenir sizinki kenarda saklanıp da istenmez
Aileler borç vermiyor babam bana daire alirsam diye nakit para verecekti kendi senin hakkın diyerek o para.yanı bunu da ben veriom aslında. Kpeder de öyle oğluna verio. Ama iş yapmasını istemiyor esimin çünkü kimseye mantıklı gelmiyor. Hal böyle olunca ben de fikrimi söyleyince bu sefer karı oluyom çok konusuo oluom.

para verenlerin hepsi yapılan eve ortak olacak değil mi? bu kadar ortaklı girilen işte hayır gelir mi? kar bırakır mı?
Hayır ortak yok sadece eşim.

Ben de veriyorum zaten sadece bilezikleri vermiyorum çünkü eşim büyük bir ise balıklama atlıyor bu alanda ne tecrübesi var ne çıraklığı.. Yarın oburgun daha zor durumda kalır öyle veririm diye dusunerek onları vermiyorum.
En dogrusunu yapiyorsun
Tecrubesi bile yokmus elalemden parayi toplayip sonra rezil olursa nolacak?bilmedigi ise kalkismasin sonra senin varin yogun kocanin borcuna gider benden soylemesi

Bütün paranı, elinde olan ne varsa her şeyi de versen eşin batırsaydı.
Burda borç içindeyim diye dert yazsan o destek olmuyorsun diye eleştirenler kadın dediğin
az akıllı olur eşin büyük işe balıklama dalmış, tanımıyor muydun da ne var ne yok verdin diye
yererlerdi.:)
Bence hepsini vermemekle iyi yapıyorsun.. :KK66:

Babanda ve kp daire alın diye verecek para varsa daire alın kiraya verin zaten asgari ücretten fazla getirisi olur

Eşin de ne iş yapıyorsa devam etsin

Hayır ortak yok sadece eşim.
hem para verip hem nasıl ortak olmuyorlar? para borç olarak mı veriliyor? o zaman borç almak yerine altınlarınızı verin kimseye muhteç olmayın derim ben. bir de eşiniz bu işlerden anlar mı?

Ordan burdan topladığı parayla mı yapacak o işi? Bir yerden paranın akması gerekli böyle az miktarda bu işe girişilmez. Yakın bir arkadaşım var geliri çok iyi olan dükkanın geliri ile destekliyor inşaat işlerini. Tek başına bilmediği bir sektörde batması olası. Mantıklı görünmüyor bu iş ben olsam desteklemezdim çünkü herkese borçlanacak işler istediği gibi gitmezse. Paran olur üzerine kredi çekersin, bu iştende anlıyorsundur, başka bir yerden güzel gelirin vardır anlarım. Ama bu hayalperestlik gibi geldi.

Bütün paranı, elinde olan ne varsa her şeyi de versen eşin batırsaydı.
Burda borç içindeyim diye dert yazsan o destek olmuyorsun diye eleştirenler kadın dediğin
az akıllı olur eşin büyük işe balıklama dalmış, tanımıyor muydun da ne var ne yok verdin diye
yererlerdi.:)
Bence hepsini vermemekle iyi yapıyorsun.. :KK66:
O zaman yine kötü olan ben olurdum zaten geriyede 15 bin bi para var vermiyorum dediğim.
Ki eşime yüz versem arabayı da saticak evi de kiraya cikicakmisiz arkadaşlarına öyle dio..
Kendi çalıştığı işte işçi su anda 2000 maaş hsonu tatil kurumsal bir yer sabah 8 akşam 6 arası çalışıyor, neymiş yoruluyormus..
Bende öğretmenim.ihtiyacımız da yok aslında.ama işte rahat batıyor..

hem para verip hem nasıl ortak olmuyorlar? para borç olarak mı veriliyor? o zaman borç almak yerine altınlarınızı verin kimseye muhteç olmayın derim ben. bir de eşiniz bu işlerden anlar mı?
İş altınların hepsini vermekle bitse veririm ama eşim zaten ben kalan altınları da versem bu kişilerden yine para alicak.o yüzden bari zor zamanlarim için olurya çocuğum olmaz hastalık olur vs.
Esimin bu işle alakası yok.

O zaman yine kötü olan ben olurdum zaten geriyede 15 bin bi para var vermiyorum dediğim.
Ki eşime yüz versem arabayı da saticak evi de kiraya cikicakmisiz arkadaşlarına öyle dio..
Kendi çalıştığı işte işçi su anda 2000 maaş hsonu tatil kurumsal bir yer sabah 8 akşam 6 arası çalışıyor, neymiş yoruluyormus..
Bende öğretmenim.ihtiyacımız da yok aslında.ama işte rahat batıyor..

İş altınların hepsini vermekle bitse veririm ama eşim zaten ben kalan altınları da versem bu kişilerden yine para alicak.o yüzden bari zor zamanlarim için olurya çocuğum olmaz hastalık olur vs.
Esimin bu işle alakası yok.

Yatırım diye altındaki evi satar mı insan?..
Kaşınıyor o bence. Sakın izin vermeyin. Korktum yahu :)

X