- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
- Konu Sahibi derinnefes
Beni bilenler bilir önceki konularından.direk mevzuya gecicem. Eşim toprak alip ev yaptirip satmak istiyor. Ama elimizde sermaye yok kpederden alicak, babamdan alicak, ablasindan alicak, ben de bilezikler hariç 15binlik altınları verilen dedim. Ama o hepsini vermiyorum diye bana sürekli laf soktu durdu sesimi çıkarması, ablam bile verio dedi verecek tabi kardeşim demekle olmyo bu isler dedim.neyse kpedere gittik bu toprak konusunda anlasmak icin.mahallede arkadaşları gorduk sohbete başladık konu bizim eski arabadan açıldı aynasini kopardılar trafikte adama Güvendik tel numarasını aldık ama adam fos çıktı bu arkadaşiyla gitmişlerdi adama. Sonra esimde ne bilim allah kitap diodu ya dedi ben de her allah kitap diyene guvenionmu dedim bana kari lazım değil sus azcik diye bağırdı ben de şakaya vurdum orada ne bagirion mahallede dedim üzerine doğru gelerek yurudum arkadaslarda burada baykuşlar çok bagirmayin dedi. Ben de sustum.ama alındım. Daha sonra babasının yanına gitti konuşmak için ben de kpeder alınmasın diye gittim yine yoksa esimle girmedim içeri. Daha sonra kpder sen ne Dion dedi ben de walla baba ben karismiyom naparsa yapsın dedim bana az önce sokakta bağırdı bile böle dedim eşim de yalan atiyo bu baba dedi sakalasiyorduk. Ne yalan atcam dedim napim milletin arasında tripmi atım dedim.kpeder milleti guldurmeyin oğlum dedi doğru eve gelin dedi.vs. sonra eşim yine bana bağırdı sen sus artık, bana destek olma artık ben seni tanıdım artık bilmem ne. Kimse kimseye karismasin bunun gibi bir suru şey..
Eşim birşey yapmak istediğinde hep böyle stresli oluyor hep benim üstüme geliyo yapma etme dememe rağmen hala sanki benden biliyo yapacağı işten de soguyo..yemin ederim kaderime isyan ediom da artık.
Eşim birşey yapmak istediğinde hep böyle stresli oluyor hep benim üstüme geliyo yapma etme dememe rağmen hala sanki benden biliyo yapacağı işten de soguyo..yemin ederim kaderime isyan ediom da artık.