• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik normal mi sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ccbpearl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
124
-137
11
29
Kocası aldattı başka kızın bkaretini aldı kadın yakalayıp diğer kadını aradı ben bıktım artık anlat anlıyor musun bana yardım et mesajları at vs, adama ses sus bir kere omurgan olsun vs diyip 2 ay sonra ise hiçbir şey olmamış gibi kocasıyla gece kulübünde eğleniyordu

yakaladıktan 6 ay sonra da 2. çocuğa hamile kalmış şimdi de doğurmuş ?

Aldatılan bir kadın hadi affetmesi bir tarafa nasıl olur da 2. çocuğu yapar ? Ne cesaret nasıl bir kafa ve neden ? Üstelik bu kadın zengin varlıklı yani adama asla mecbur veya muhtaç değil ki ?

Kocası aldattı başka kızın bkaretini aldı kadın yakalayıp diğer kadını aradı ben bıktım artık anlat anlıyor musun bana yardım et mesajları at vs, adama ses sus bir kere omurgan olsun vs diyip 2 ay sonra ise hiçbir şey olmamış gibi kocasıyla gece kulübünde eğleniyordu

Aldatılan bir kadın hadi affetmesi bir tarafa nasıl olur da 2. çocuğu yapar ? Ne cesaret nasıl bir kafa ve neden ? Üstelik bu kadın zengin varlıklı yani adama asla mecbur veya muhtaç değil ki ?
Sen nasıl bir manyaksın ya sabah ki konunun aynısı. Hastaneye falan yatırmalılar seni.

Evet normal, başka soru?

Konu Mesajı 'Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?'
Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız? yine söylüyorum senin gibilerinin ahı tutması demek gökyüzünden kemik yağması demektir. Ban yersem de yiyeyim ya vallahi içimde tutmayacağım. Ahlaksızsın sende o erkek müsaveddesi de! Nikahlı kadının hayatını sorgulayacak en son insan bile değilsin!
Kimsenin hikayesi bitmedi

Neden karısını aldattığını bildiğiniz bir adamla beraber oldunuz
Karısı sorun etmiyor çünkü şekil a da görüldüğü üzere, bu durumda bana soru sorma haddi kimsenin yok zira o kadın bile bana bunu sormadı evliliğe de devam ettiğine göre

Sorun yok o halde kocan da başkasıyla yatıp kalkıp sana gelebilir anlaşıldı.
Şu an kitap okuyorum. Şşşş

B6438B35-19C6-4ED5-9F22-57E5A4DFFE49.webp

Karısı sorun etmiyor çünkü şekil a da görüldüğü üzere, bu durumda bana soru sorma haddi kimsenin yok zira o kadın bile bana bunu sormadı evliliğe de devam ettiğine göre
Yok karısını boşverin siz neden bu konuma düşürdünüz kendinizi

Yok karısını boşverin siz neden bu konuma düşürdünüz kendinizi
İlk ilişkimdi son da oldu zaten. Kimse sonunun böyle olacağını düşündüğü bir şeyin içine girmez. Ben zaten kendime pişmanlığımı yaşıyorum o ayrı konu. Ama ben en azından başım dik bir şekilde dile getirebiliyorum bütün bunları beni kullanıp üzerine bana eziyet eden evli olduğunu bile bile bana yanaşan o adama sorun.

İlk ilişkimdi son da oldu zaten. Kimse sonunun böyle olacağını düşündüğü bir şeyin içine girmez. Ben zaten kendime pişmanlığımı yaşıyorum o ayrı konu. Ama ben en azından başım dik bir şekilde dile getirebiliyorum bütün bunları beni kullanıp üzerine bana eziyet eden evli olduğunu bile bile bana yanaşan o adama sorun.
Sizden sakladı mı yani evli olduğunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X