- 6 Mart 2024
- 12.456
- 24.782
- 318
Yok bacım git eski konusuna bak adamın evınde karısıyla seçip aldığı yatak odasında sevişmişSizden sakladı mı yani evli olduğunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacım git eski konusuna bak adamın evınde karısıyla seçip aldığı yatak odasında sevişmişSizden sakladı mı yani evli olduğunu
Ama o zaman burada suç sizin değil miYok, orası karışık
Bakın soylediginiz şey toplumda hemen diğer kadını yaftalamak oluyor ben niye suçlu olayım ben bekarım bana gelen o söz konusu adamın boşanıp benimle evlenmemesi ise bunu bekar bir erkekte de yaşayabilirdim. Yani ben adam neden boşanmadı neden benimle evlenmedi demiyorum bilmiyorsunuz; konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buAma o zaman burada suç sizin değil mi
Evli olduğunu bildiğiniz bir adamdan ne olursa olsun uzak durmalıydınız
Yetişkin insansınız seviyor şu bu sözlere saçmalıklara kanmamalıydınız
Benim de ahlaksız bir akrabam vardı sürekli karısını aldatırdı
Hatta başka kadından çocuk da yaptı
Karısıyla da 5. Çocukları oldu![]()
O zaman açık ilişkiyse bütün bunlar bana yapılmayacaktı, beni kullanmadan önce de söyleseydi adam açık ilişki olduğunu. Hem madem açık ilişki neden savunmaya geçildi ? Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buAçık ilişkilerin olduğu evlilikler de var.
O evliliklere yem olmamak da insanın kendi elinde. Kimse sana zorla bir şey yapmamış.
Evlilik normal değil desek ne olacak? Sana yapılanları hazmetmişsin de hamileliği niye hazmedemiyorsun?
Kadın zaten kocasının onu aldattığını biliyormuş dediğine göre. Gayet normal evliliklerine devam etmesi. Çocuk konusunda da keyfinin kahyası sen değilsin.
Evet maalesef Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buAldatan razı aldatılan razı herkesin normali farklı oluyor. Olan size olmuş anladığım kadarıyla yapabileceğiniz birşey de yok.
Korkusuzca bu kolu uzun dediğin insanların hayatına metres sıfatıyla girmeyi göze alırken bunları da düşünseydin. Şimdi istediğin kadar uykusuz kal.O zaman açık ilişkiyse bütün bunlar bana yapılmayacaktı, beni kullanmadan önce de söyleseydi adam açık ilişki olduğunu. Hem madem açık ilişki neden savunmaya geçildi ? Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Daha çok sen delirmiş gibisinDelirtiyor dimi seni .
Bakın o ahlaksız adam orda hemfikirimBakın soylediginiz şey toplumda hemen diğer kadını yaftalamak oluyor ben niye suçlu olayım ben bekarım bana gelen o söz konusu adamın boşanıp benimle evlenmemesi ise bunu bekar bir erkekte de yaşayabilirdim. Yani ben adam neden boşanmadı neden benimle evlenmedi demiyorum bilmiyorsunuz; konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Ne diyor la buKorkusuzca bu kolu uzun dediğin insanların hayatına metres sıfatıyla girmeyi göze alırken bunları da düşünseydin. Şimdi istediğin kadar uykusuz kal.
hahaha yine mi sen?Kocası aldattı başka kızın bkaretini aldı kadın yakalayıp diğer kadını aradı ben bıktım artık anlat anlıyor musun bana yardım et mesajları at vs, adama ses sus bir kere omurgan olsun vs diyip 2 ay sonra ise hiçbir şey olmamış gibi kocasıyla gece kulübünde eğleniyordu
yakaladıktan 6 ay sonra da 2. çocuğa hamile kalmış şimdi de doğurmuş ?
Aldatılan bir kadın hadi affetmesi bir tarafa nasıl olur da 2. çocuğu yapar ? Ne cesaret nasıl bir kafa ve neden ? Üstelik bu kadın zengin varlıklı yani adama asla mecbur veya muhtaç değil ki ?
Kardeşim ben ne anlatıyorum ya kim bütün bunları yaşayacağını bilse böyle bir ilişkiye girer ya siz ne anlatıyorsunuz be ben yaşadığım cinsellikte kullandığımı bile aylar sonra anladım çünkü herhangi bir tecrübem yoktu! Gelmiş bana senin hatan bilmem ne diyorsunuz ben zaten kendi pişmanlığımı yaşıyorum kendim için ve bir şeyleri geri getiremiyorum bana verilen zararı adam bile bile yakalandıktan sonra işkenceye çevirdi görmüyor musunuz ben ne anlatıyorum insanlar sorun etmemiş üstüne beş ay sonra hamile bile kalmış ve ben bütün bunları neden yaşadım o zaman kim yaşıyor ya hangi evli biriyle beraber olmuş kadın veya erkek yaşıyor bunu??? Bana karısıdır isterse beş defa doğurur diyorsunuz neyi savunduğunun farkında mısınız eğer böyle düşünüyorsanız bana bir şey söylemeye hiç hakkınız yok zaten.Bakın o ahlaksız adam orda hemfikirim
Siz kendinizi neden o ahkaksızla aynı seviyeye düşürdünüz
Yani burda o kişi yazıyor olsa deriz ki sen ahlaksızsın şu bu
Karısı için söyleyecek bir şey yıok ki ister affeder ister etmez ister 2 -3 beş çocuk yapar
Bu onu bileceği iştir
Kimi kabul ediyor kimi etmiyor o eden taraf olmuş
Sizin bu saatten sonra yapacağınız mümkün olduğunca uzak durmanız
Şuçlu olduğunuz kısım evli olduğu bile bile devam etmeniz
Bu bence korkunç ve kendinize yaptığınız en büyük kötülük
"Bekaret almak "ifadesini kullanan birinden okuduğunu anlamasını beklememek lazım tabi haklısın.Ne diyor la bu![]()
Ne deniyor yavrucum o eyleme ? Almak veya vermek farketmez orada bahsedilen ilk cnsel birliktelik. Veren taraf için ilk olduğuna göre de adam almış oluyor en nihayetinde… bekarete de bekaret deniyor henüz farklı bir kelime bulunmadı senin için."Bekaret almak "ifadesini kullanan birinden okuduğunu anlamasını beklememek lazım tabi haklısın.
Neyse sana iyi delirmeceler, bol bol vaktin var belli ki.
hepimiz on evli adamla yapmadık tecrubemiz yok diye.ben yaşadığım cinsellikte kullandığımı bile aylar sonra anladım çünkü herhangi bir tecrübem yoktu!
Soruyorsan yaparım, kimmiş densiz, sorulan soruya cevap veren mi, evli adamla bile bile birlikte olup, hakaret üzerine hakaret yiyip hala adamın evliligiyle uğraşan mi?Benim sorumdan sanane? Yorum yapma o zaman densiz
Kafan güzelmiş güle güle kullanSoruyorsan yaparım, kimmiş densiz, sorulan soruya cevap veren mi, evli adamla bile bile birlikte olup, hakaret üzerine hakaret yiyip hala adamın evliligiyle uğraşan mi?