Bu arkadaşın hakaret ettiği arkadaşlar bu arkadaş hakkında suç duyurusunda bulunun. Türk menşeili site olduğu için savcılık isteyince IP direkt veriliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arkadaşın hakaret ettiği arkadaşlar bu arkadaş hakkında suç duyurusunda bulunun. Türk menşeili site olduğu için savcılık isteyince IP direkt veriliyor![]()
Şu an hukuki bilgileri salladığımı düşünüyor ya en sevdiğimMirta'cım kadını kodese tıkmak bize yakışmaz
Dizlerimizin önüne egilmiş aglayan bir kadın var suan.
Başını okşamamız lazım.
Üye avukat bu arada. Öyle ileri geri ağzına geleni yazarken iki kere düşün. Düşünmeden hareket etmek bünyede yer etmiş.bütün işsizler toplanmış bir de olmayan bilgisiyle hukuk dersi veriyor skkdkfkfkfkfkf allahım komed
Obeng'cim kadın adama hem bedava seks hizmeti verip hem de hapislere düşmüş.Mirta ben şikayet edeceğim kişinin kaydadeğer biri olmasını isterim. Düşmanımda olacaksa bir karakteri, duruşu ve bilgisi olmalı. Ben şuan bunlardan her hangi birini henüz göremedim ama konu dahilinde fark edersem o zaman dediğini yapacağım.
Bak canım biz burada m... leri hiç sevmeyiz ve durmadan, hunharca linçleriz. Bu ne cesarettir ki bir konuyla yetinmemiş iki konu birden açmışsın.Kimsenin hikayesi bitmedi
Sende bile bile yapmadın mıHADDİNİ BİL LAN TERBİYESİZ !!! Benim orda adamla olduğumu bile bile orda kalan kadın dedim ben sen önce OKUDUĞUNU ANLA BEYİNSİZ ! İşine geldiği gibi yorumluyor paçoza bak. Ben evinde kaldım demedim arsız iftiracı avel
Konu neden evlilik hazırlığı bölümünde yavruşum? Bu bir totem mi?Kocası aldattı başka kızın bkaretini aldı kadın yakalayıp diğer kadını aradı ben bıktım artık anlat anlıyor musun bana yardım et mesajları at vs, adama ses sus bir kere omurgan olsun vs diyip 2 ay sonra ise hiçbir şey olmamış gibi kocasıyla gece kulübünde eğleniyordu
yakaladıktan 6 ay sonra da 2. çocuğa hamile kalmış şimdi de doğurmuş ?
Aldatılan bir kadın hadi affetmesi bir tarafa nasıl olur da 2. çocuğu yapar ? Ne cesaret nasıl bir kafa ve neden ? Üstelik bu kadın zengin varlıklı yani adama asla mecbur veya muhtaç değil ki ?
Sizden banane ulan ahahahahahha siz kimsiniz dlfkfkkfkfkf ayrıca sen rahat ol ben metres değilim çünkü benim olayımdaki normal bir evlilik bile değil siz kendi kompleksleriniz üzerinden boşuna saldırıya geçiyorsunuz avuntu bunlar ayrıca insanların yaşadığı ilişkiler üzerinden metres vs diyerek tatmin olmaya çalışan herkesin bir kuyruk acısı bir aldatılma korkusu eşiyle bir alıp veremediği sindiremediği durumlar vardırBak canım biz burada m... leri hiç sevmeyiz ve durmadan, hunharca linçleriz. Bu ne cesarettir ki bir konuyla yetinmemiş iki konu birden açmışsın.
Düşün o kadar kâle alınmıyorsun. Onlarcası vardır sen gibi, senin özelliğin ne ki muhatap alsın seni?Karısı sorun etmiyor çünkü şekil a da görüldüğü üzere, bu durumda bana soru sorma haddi kimsenin yok zira o kadın bile bana bunu sormadı evliliğe de devam ettiğine göre
Site umrumda değil annecimKonu neden evlilik hazırlığı bölümünde yavruşum? Bu bir totem mi?
Düşün o kadar kâle alınmıyorsun. Onlarcası vardır sen gibi, senin özelliğin ne ki muhatap alsın seni?
Dedi gururlu kodeste 3 günlüğüne hava almaya gönderilen kadınvah vah zihniyete gel kocan aldatınca kılıf hazırrrrrr oooooooo helal sana gurusuz
Boşatamadım diye kudurmuşsun. İnsanlara tebelleş olup kendini hapse tıktırmışsın, bize de mi yapışcan fukara sümüğü gibi?vah vah zihniyete gel kocan aldatınca kılıf hazırrrrrr oooooooo helal sana gurusuz
kadın çocuk yapınca daha da dellenmiş JSHkksBoşatamadım diye kudurmuşsun. İnsanlara tebelleş olup kendini hapse tıktırmışsın, bize de mi yapışcan fukara sümüğü gibi?
Senden terapi alacak kadar kafayı yemedim henüz, kuyruk acım falan da yok. Herkesin bir çizgisi, bir sınırı olmalı bu hayatta. Terzi söküğünü dikemez derler ya, seninki o hesap. Neyse aylardır ban yemiyorum, buna değmezsin.Sizden banane ulan ahahahahahha siz kimsiniz dlfkfkkfkfkf ayrıca sen rahat ol ben metres değilim çünkü benim olayımdaki normal bir evlilik bile değil siz kendi kompleksleriniz üzerinden boşuna saldırıya geçiyorsunuz avuntu bunlar ayrıca insanların yaşadığı ilişkiler üzerinden metres vs diyerek tatmin olmaya çalışan herkesin bir kuyruk acısı bir aldatılma korkusu eşiyle bir alıp veremediği sindiremediği durumlar vardırpsikoloji okudum dilersen terapi verebilirim.
Oooo yeni başlıyor ozmanKimsenin hikayesi bitmedi
Hem kendini dehlettirip hem de kodese dusmek. Bundan daha aşağı bir olay görmedimBoşatamadım diye kudurmuşsun. İnsanlara tebelleş olup kendini hapse tıktırmışsın, bize de mi yapışcan fukara sümüğü gibi?