merhaba kizlar beni taniyanlar konularimi okuyanlar sorunlarimi bilir kayinvalidem bana bize cok sey yasatti baska bi gelin almak istedigi icin bana yapmadigini birakmadi ben evden giderek onun ekmegine yag surdum giderken bana soyledigi seyse bi ay sonra bu esyalara baska gelini nasil getiriyorum bak gorursundu neyseki bi sure ayriliktan sonra esimin akli basina geldi su an aramiz cok cok iyi uzerime titriyo zaten yeni evli sayiliriz 1bucuk sene dolmadi daha esim annesiyle barismami istiyo ama ben icimde ona karsi olan ofkeyi dindiremedim hala bide benden ozur dilesin biri geldiginde yanima gelsin yardim etsin evi temizlesin baska bisey beklemiyorum diyomus oncedende guya bunlari bekliyodu sadece ama ben yaptikca tepeme cikmaya basladi okul okuyorum sirf ders yapamiyim diye okuldan gelir gelmez yanina cagirir veya kucuk oglunu evime gonderirdi yada mutlaka evine kadin geldigi halde temizligi bide bana yaptirirdi herneyse su an sorunum su ki bu aksam uzun bi aradan sonra onlara gidicez barismamiz icin ben nasil davranmaliyim bi ozur beklerlerse napmaliyim icimden kesinlikle ozur dilemek gelmiyo cunku hata kendinde esimlede kotu olmak istemiyorum siz olsaniz napardiniz?