Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Milletçiyiz ailecek. Çok şükür başka bir partiye hiçbir şekilde oy vermedim. Ailemden tek bir oy çıkmadı diğer partilere. Yaşanan durumla payım parmağım yok en azından ona şükrediyorum.
Açıkçası al birini vur ötekine. Hiçbirinin halkı düşündüğünü sanmiyorum, bugün sempati duyduğum siyasi figür sayısı bir ya da iki falan. Hepsi kendine göre berbatlar. Ama biri daha berbat, o kesin :))) bu yüzden oyum ötekine 😇
Millet ittifakına vereceğim oyumu. Ama maalesef bu Eyt ile yine çok oy topladılar gibi. Onlar gitmezse ben ülkeyi terk edeceğim. Çocuklarımın Suriyelilerle, Afganlarla büyümesine razı gelemem.
Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk.. Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk.. Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Oy verecek olsam, önce mevcut iktidar ve muhalefeti iyi ve adaletli akıl süzgecinden geçirir ona göre oy hakkımı kullanırdım. Bu vatan için kim bir adım önde ise ona verirdim...
Siz nerede yaşıyorsunuz? Almanya ve Fransadaki enflasyon oranıyla Türkiye deki enflasyon oranı arasındaki farka baktınız mı hiç? Nasıl bir tutabilirsiniz? Arada a haber dışında bir kanal izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca o konserde kazanılan para Darüşşafakaya bağışlandı. Konserin hesabını yapacağınıza, sarayın günlük bilmem kaç milyon tl olan maliyetini konuşalım isterseniz.
Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.