bu hastalıgı bılıp duyan varmı

offfpofff

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
1
0
32
Merhaba hanımlar oncelıkle dunya kadınlar gununuz kutlu olsun.Ben 2 yıldır pleva hastasıyım 3 doktora gıttım bana nedeni yok dedıler bu hastalıgın tedavısıde kesın degıl
Butun bacaklarım kollarım yara artık psıkoljım bozuldu.
Bu hastalıgı bılıp duyan varmı
Tedavısı nedır nıe olur
Internettede cok tatmın edıcı cevaplar yok nadır hastalıkta geldı benı buldu :KK43:

merhaba benim oğlumda da bu hastalıktan var. suan 16 aylık ve 8,5 aylıktan bu yana vücudunun her yerinde yüzüde dahil,kırmızı noktalar var.Ancak herhangi bir kaşıntı yada fiziksel rahatsızlığı yok.Bizede tedavisinin olmadığı ve zamanla geçeceği söylendi.Çok nadir görülen bir hastalıkmış.Biopsi sonucu ile bu teşhis konuldu.Sizin Bildiğiniz başka birşey varmı, birde hangi doktorlara gittiniz acaba?

Merhaba hanımlar oncelıkle dunya kadınlar gununuz kutlu olsun.Ben 2 yıldır pleva hastasıyım 3 doktora gıttım bana nedeni yok dedıler bu hastalıgın tedavısıde kesın degıl
Tedavısı nedır nıe olur
Internettede cok tatmın edıcı cevaplar yok nadır hastalıkta geldı benı buldu :KK43:

son durumunuz nedir acaba benim oğlumda da pleva cıktı ne yapacagimi şaşırdım

Tedavısı nedır nıe olur
Bu hastalık bende de çıktı. 3 gündür ilaç ve merhem kullanmaya başladım. Siz ne kullandınız? Bir çözüme ulaşabildiniz mi?

son durumunuz nedir acaba benim oğlumda da pleva cıktı ne yapacagimi şaşırdım
Merhaba. Oğlunuzun son durumu nedir? Hastalığı atlatabildi mi? Neler kullandınız? Bende oldum ve henüz 3 gündür ilaç merhem kullanıyorum. Siz nasıl bir yol izlediniz?

X