Bu hep boyle mi gider

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
Sozluyum. Kayinvalide ve kayinpederimi simdiden hic sevmiyorum cok iki yuzluler ozellikle kayinvalidem
Sozlumun abisi ondan sadece 1 yas buyuk ama abi sonucta ve kayinvalideyle kayinpederin ondan ödü kopuyor. Varsa yoksa abi, onun istekleri, onun hayati, onun nisanlisi. Abi yokken kayinvalidem sozlume bir yalakalik yapiyor gorseniz oglusum, askim, herseyim, benim oglum nekadar tatli yavrusum baksaniza yakisiklim delikanlim... ama abisi varken asla o tarz konusmalar yapmiyor. Abin soyle yapti sende oyle yapacaksin, abinin nisanlisi bize 2 kere geldi seninki 1 kere gelicek abin alinmasin, abinin nisanlisina 1 kere gittik misafirlige sizinkilere gidmeyiz abiyi ezemeyiz oyle... bunlarlada sozlumun kafasini doldurmuslar abi sanki abi degil padisah
Abisi yokken biz Luuýu cok seviyoruz bayiliyoruz laflar isler abi varken Luu tukaka yuzume bakan yok. (abi varken abi yokken diyorum surekli, abi sehir disinda calisiyor ayda 1 kez gelip kaliyor ondan)
Daha niceleri... ve ben bu gercegi farkettigimden bu yana onlari hic sevmiyorum.. Butun bu soylediklerimi sozlumlede paylastim fazlasini hatta
Asil sorunda bu zaten... o bunlarin farkinda olmasina ragmen (her turlu anliyorum onunda farkinda oldugunu ama kabul etmek istemiyor belli ki) asla ailesine toz kondurmuyor, hep bir bahanesi var, hep sen yanlis dusunuyorsun, beni abimden daha cok seviyorlar, sen yanlis anliyorsun vs bu tarz seyler ve bahanelerle bir yolunu bulup ailesini hakli cikartiyor ama bu iki yuzluluk benim midemi bulandiriyor.. anlayacaginiz sozde sozlum birtanecik, icrata gelince abi birtanecik
Gidip ailesine dusman olmasini istemiyorum zaten ondan ama haklisin canim neden boyleler bilmiyorum bosver biz kendi yolumuza bakalim desin canimin yesin... ama o ailesini savundukca onlari sutten cikmis ak kasik cikarinca ve maddi maddenevi kendini kullandirtinca bende deliye donuyorum ...
Bir yolu yok mu arkadaslar, Allah askina gercegi goruyor zaten ama ona uygun davranmasinin bir yolu yok mu.. ben aptal yerine konuldugumuz icin cok sinirleniyorum ve buna izin verende sozlum
Lutfen bana akil verin cok ihtiyacim var cunku

Bir ekleme daha yapayim abi nisani evde yapti, biz salonda nisan yapmak istiyoruz diye kiyameti kopardilar, abisini nasil ezermisik, abisine nasil haksizlik edermisik
biz mi dedik evde yapin diye, onlarda yapsaydi, hem onlardan bir beklentimizde yok nisani benim ailem yapacak.. sozlumude ne yapip edip kandirdilar simdi salonda nisan yapicaz diye sozlum kendini suclu hissediyor, abisini eziyormus .... deli olmamakk elde degil

Son düzenleyen: Moderatör:
Breeeh. Ne abiymiş öyle o ya? Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, herkesin isteği kendine. Dediğin gibi onlarda salonda yapsaymış o zaman?
Kuzum iki gün sonra bu abi mevzusu size çok dert olur. Yani bu konuda sözlünün ailesi ile mi konuşursun, aranızda bir şekilde mi halledersiniz bilemiyorum ama abinin abi, sözlünün sözlün olduğunu kafalarına soksunlar.

Gerçekten ne abiymiş ya, sen bir kere ziyaret edeceksin ne demek?
Alt tarafı salonda nişan yapmak istiyorsunuz, bunu abiyi ezmek olarak mı algılıyorlar? Allah'ım ne insanlar var.
Böyle bir ailede senin sözünü geçirmen zor görünüyor, ne yapıp edip sözlünle tatlı tatlı konuşman lazım. Umarım bir sonuca ulaşırsınız.

Allah'im manyak üstü manyak mevcut.
Duyduklarimi bünyem kaldırmiyor artık.
Yaşlandım mi ne?

Bu aileyle demek isterdim ama daha kötüsü bu sözlüyle çok çekersin sen.

Insanin bir kişiliği, görüşü olur ki yaptırımı olsun. Sözlünde bu ciddi bir eksik..

Vallaha tatlım yap nisanini istediğin yerde kime ne allah aşkına. İçinde kalacağına, pişman olağacına ilerde hersey istediğin gibi olsun boşver.
Senin nisanin ve nişanı siz YapıyorsunuZ babam kabul etmiyor evde nişanı kusura bakmayın dersin. Ağırlığını koy biraz

sagolun arkadaslar beni anladiginiz icin
allem edip kullem edip sozlumun aklini bulandiriyolar bir sekilde cunku bunu kac defa tecrube ettim, sozlumu savunmuyorum onada cok kiziyorum, herkes ailesini korur kotu soz soyletmek istemez tabiki ama gercekleride ortmemeli, onlarin kuklasi gibi davranmamali
bunun icin ne yapabilirim bilemiyorum :/

evlenince ne olacak peki?
abin gece 10 da yatıyor siz daha erken yatı da ezmeyin abini mi dicekler yok artık töbe töbee

bunu bile yaparlar eminim o derece malesef
isin kotu tarafida sozlumde "gozunu acamiyor" bu duruma bir turlu ya da isine gelmiyor bilmiyorummm, bazen kizdiriyorlar beni vs gibisinden konusuyor ama o katta kaliyor..

malesef ısın daha kotusu sozlunuz aolanın farkında degıl
o farkında olsaydı bole demezdım ama o farkında degılse ıs cok kotu
kesınlıkle hıc bı zaman anlamaz ve ezılen sız olursunuz

bırde kendını suclu hıssedıyormus salonda nısan yapacaksınız dıye
kı bır de abısı evlenınce aynı ask yengesıne de olusur alır bır abı yenge sevdası
kurtulamazsınız kesınlıkle bence yol yakınken ayrılın cok canınız yanar

kendısı evlenmesın abıcıgıne yardımcı olsun bence

Sozluyum. Kayinvalide ve kayinpederimi simdiden hic sevmiyorum cok iki yuzluler ozellikle kayinvalidem
Sozlumun abisi ondan sadece 1 yas buyuk ama abi sonucta ve kayinvalideyle kayinpederin ondan ödü kopuyor. Varsa yoksa abi, onun istekleri, onun hayati, onun nisanlisi. Abi yokken kayinvalidem sozlume bir yalakalik yapiyor gorseniz oglusum, askim, herseyim, benim oglum nekadar tatli yavrusum baksaniza yakisiklim delikanlim... ama abisi varken asla o tarz konusmalar yapmiyor. Abin soyle yapti sende oyle yapacaksin, abinin nisanlisi bize 2 kere geldi seninki 1 kere gelicek abin alinmasin, abinin nisanlisina 1 kere gittik misafirlige sizinkilere gidmeyiz abiyi ezemeyiz oyle... bunlarlada sozlumun kafasini doldurmuslar abi sanki abi degil padisah
Abisi yokken biz Luuýu cok seviyoruz bayiliyoruz laflar isler abi varken Luu tukaka yuzume bakan yok. (abi varken abi yokken diyorum surekli, abi sehir disinda calisiyor ayda 1 kez gelip kaliyor ondan)
Daha niceleri... ve ben bu gercegi farkettigimden bu yana onlari hic sevmiyorum.. Butun bu soylediklerimi sozlumlede paylastim fazlasini hatta
Asil sorunda bu zaten... o bunlarin farkinda olmasina ragmen (her turlu anliyorum onunda farkinda oldugunu ama kabul etmek istemiyor belli ki) asla ailesine toz kondurmuyor, hep bir bahanesi var, hep sen yanlis dusunuyorsun, beni abimden daha cok seviyorlar, sen yanlis anliyorsun vs bu tarz seyler ve bahanelerle bir yolunu bulup ailesini hakli cikartiyor ama bu iki yuzluluk benim midemi bulandiriyor.. anlayacaginiz sozde sozlum birtanecik, icrata gelince abi birtanecik
Gidip ailesine dusman olmasini istemiyorum zaten ondan ama haklisin canim neden boyleler bilmiyorum bosver biz kendi yolumuza bakalim desin canimin yesin... ama o ailesini savundukca onlari sutten cikmis ak kasik cikarinca ve maddi maddenevi kendini kullandirtinca bende deliye donuyorum ...
Bir yolu yok mu arkadaslar, Allah askina gercegi goruyor zaten ama ona uygun davranmasinin bir yolu yok mu.. ben aptal yerine konuldugumuz icin cok sinirleniyorum ve buna izin verende sozlum
Lutfen bana akil verin cok ihtiyacim var cunku

Bir ekleme daha yapayim abi nisani evde yapti, biz salonda nisan yapmak istiyoruz diye kiyameti kopardilar, abisini nasil ezermisik, abisine nasil haksizlik edermisik
biz mi dedik evde yapin diye, onlarda yapsaydi, hem onlardan bir beklentimizde yok nisani benim ailem yapacak.. sozlumude ne yapip edip kandirdilar simdi salonda nisan yapicaz diye sozlum kendini suclu hissediyor, abisini eziyormus .... deli olmamakk elde degil
Anne baba bunu yapiyor ama sozlun de bu duruma maruz kalmaktam rahatsiz degil. Yani o da bu carkin icinde. Ben hepsini, sozlun de dahil hastalikli dusumcelere sahip gordum.
Hep abisinin golgesinde ve onun kalbi kirilmasin diye yasamak zor gelmeyecekse evlenin yoksa yol yakinken donun.

Ne abiymiş maşallah. .abi değil padişah sanki. .siz evlenince de bişeyin değişeceğini zannetmiyorum ve siz daha da sinir olacaksınız bu duruma ..

nişanını istediğin gibi yap bu senin hakkın senin tercihin.abisinin alınacağına da düşünmüyorum buna ailesi abartıyor olabilir.hem alınıyorsa da kendi bilir.nişanı yapan sizin aileniz bir şey demek düşmez ailesine.

Bazen bi kenara itilen yaşlılara içim gidiyo.... Ama Allahın var işte bi bildiği hiçbişey sebepsiz değil. Eminim yaşlılığında o ağbi onları evine bile almayacak

Bu abi yüzünden sizin evlilik mahvolabilir bile , nisanda böyleyse düğünde neler olur Allah bilir
Abininkinden daha iyi bi düğün yapamazsınız mazallah abiyi ezmiş olursunuz tövbe tövbe :110:

X