- 6 Ağustos 2013
- 26
- 2
- Konu Sahibi zoobidoobi
İyi akşamlar hatta iyi geceler herkese bir derdim var bu aralar.İki sene önce tüm arkadaşlarımın beğendiği efendi çocuk dediği bir çocukla çıkmaya başladım.Ondan önceki ilişkim mezhep ayrılığı nedeniyle bitmiş,saygılı bir şekilde herkes kendi yoluna gitmişti.Gel gelelim ben bu adına bay efendi diyeceğim çocukla her şeyi konuşarak bir ilişkiye başladım.Neredeyse yalvardım sakın senin mezhebin şu bu diye beni yaftalayıp bir kenara atma iki gün sonra diye.Anlamışsınızdır zaten bana inancımla ilgili haddi olmayan çok şey söyledi ve benden bir hafta sonra ayrıldı.Allah'a inanmadığımı söyleyecek kadar saygısız davrandı.(Mezhebimiz farklı diye dinsiz olmadık herhalde ona ne oluyorsa Allah biliyor ya bana yeter)Ben hiç kızgın ve kırgın davranmadım ona sırf utansın diye.Utanmak yerine eskisinden daha çok bakmaya,iç geçirmeye,yanımdan geçerken arabesk şarkılar söylemeye hatta aynı ortamdaysak direkt seni seviyorumlu şarkılar açmaya başladı.Aynı okuldayız her gün görüyorum ve bir kızla çıkmaya başlamış onun adına sevindim çünkü bana bu davranışları biter sandım.Şimdi kız arkadaşı var diye dışarıda dikkat etse de derslerde hala aynı hatta konuşmaya bile çalışıyor ve ben bu durumdan neden bilmiyorum ama çok zevk alıyorum ve bunu kullanmak istiyorum sanki o kızda bende bulduğunu bulamamış da yaklaşmak ister gibi geliyor mutlu oluyorum ancak sonra kendimden utanıyorum hem çıktığı kız çok güzel ve masum hem de ben böyle biri değilim.Ona çok kızgın ve kırgın olmama rağmen dışarı hiç yansıtmadım sanırım artık yansımaya başladı ne kendi hayatım ne de onunkine zarar vermeden bitsin bu duygular yardım edin