Bu ikilemle yaşamaktan sıkıldım.

carlito34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
19
5
Arkadaşlar herkese merhaba başlıktan da belli olacağı gibi bugün canım sıkkın hiç kimseyi de sıkmak istemiyorum mümkün olduğu kadar özet geçeceğim ama akla ve nasıl yol almak gerektiğine dair yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yaklasık 4 senedir çalkantılı bir ilişkim var evet üniversitede birini çok sevdim 3 sene beni sevmesini bekledim derken onun için yaptıklarım (MADDİ+manevi) cabası. Nasıl yani derseniz bir adam bana ne arkadaş oldu ne sevgili derken ben bunu terkettim ve döndüğünde evet değişmişti haa bana bu kadar zaman çektiren insanı affetmelimiydim bilmiyorum ama gönül diyelim... Derken aramız iyiyfi nihayet başlamıştık fakat farklı sorunlar çıktı onun ailesi pek beni sevemedi, gittiğimde bir yemek bile yapmadılar. Karşı taraf biraz tutucu ve kendilerinden olmayanlara (memleket olarak) kapalı bir aile. Açıkçası ailelerimizin uzaktan yakından alakası yoktu ve bende çevremde evlenen kuzenlerimden gördüğüm kadarıyla çiftlerin ailelerinin çok önemli olduğunu farkettim. Derken sevgilim için problem olmasada ben bunu dile getirdim bu sırada ablasının bana karşı ayıp ettiği hareketler oldu ve tabiiki erkek arkadaşım ses çıkarmadı ve bu adam bana "abartıyosun ben bişi diyemem benim bir tane ailem var" diyerek lafı yapıştırdı. Baktım olmuyor ayrıldım ama 3 aydır tabiri caizse b.k gibiyim eskisi gibi gülemiyorum sessizleştim vs... Bu arada erkek arkadaşım yaklaşık 10 gün önce aradı beni bir sınavı kazanmış şehir dısına cıkıyomus hosçakal demek istemiş ne yalan söyleyeyim sesini duymakla mutlu oldum ama çok arkadaşvari konustu. Derken bugun yine aradı nasılsın nasıl gidiyor falan dedi bende sınava hazırlandıgım için nasıl çalısayım hangi kaynakları alayım falan gibi konustuk. Gel gelelim hem mutlu oldum hem canım sıkıldı beni neden aradı amacı ne anlamadım kızlar lütfen bana akıl verin. İsyan edip msj atasım geliyor ben senin dostun arkadasın değilim ne yapmaya calısıyosun demek istiyorum ama zaten yıllarca bu adamın peşinde kostum küçük düştüm tekrar hevesli görünmek istemiyorum sağlam durmam lazım. Ama sinirleniyorumda bi yandan da tamam bende oyunu kurallarına göre oynayacagım diyorum. Lütfen bana akıl verin sizce ne yapmam lazım. Beni eski günlerdeki gibi öksürünce arayacagı iyileşince gidecegi biri gibi kullanmasını istemiyorum ama bunu hissettirmeden yapmak istiyorum. Lütfen bana taktik mi denir ne denir bilmiyorum akıl verin lütfen.

aynısı benimde başıma gelmişti. annesi beni istememiş ağzına geleni saymıştı erkek arkadaşımda sesini çıkarmamışş ne yapiyim annem o demişti. eski erkek arkadaşım tabi sonra ayrıldık tabi benim arkamda durmayan beni ezdiren bir erkeğe erkekmi denir ayrıldık 2012de hala mesaj atar arada arar beni unutamadığını söyler yazar aklımı karıştırmaya çalışır. uzak dur sadece canı sıkıldıkça yazıp arıyor demekki koyver gitsin.

Taktik veremem boşver onu diyebilirim sadece. Sizi böyle üzen erkeklerin üzerine düşmeyin bu kaar lütfen ya. Bırak o koşsun peşinden. Ne ara ne sor.

Canim bence sakin öyle bi msj atma, bu hicbir şeyi degistirmez ve emin ol o adam seni gerçekten sevseydi suan yaninda olurdu, yani acaba hala seviyomudur ne yapmaya calisiyor sevmese aramaz falan gibi düşünceleri at kafandan, ara ara boşluğa düşüyor/sıkılıyor ay bitane carlito vardi onu arim bare diyor emin ol böyle, baska anlamlar yükleme aci ama gerçek...

Ve keske vazgecebilsen bu cocuktan cunku hem anaci babaci % 100 haksizda olsalar seni degil onlari savunacak pasif bir erkek, seni kullanmasina, kırmasına izin vermesende hayatindan cikarsan keske... numarasini, sosyal hesaplarini engellesen ulaşamasa sana sende daha fazla düşünüp üzülmesen.. hem böylece aklina da düşmüş olursun niye bu kiz durup dururken boyle yapti diye:p

Neden oksurunce piskirinca yanina gidesinki?
Nasil yani hissettirmeden?
Siz ayrilmadinizmi?
Ben olsam coktan atmistim o mesji, ben senin ne dostunum ne arkadasin diye.
Sonucta bu iliski onun hatalarindan dolayi bitti. Seni hic sevmemiski o adam.
Agzima geleni sayardim.
Bu naziklik niye?

Cikma hic bi telefonuna.
Kisa kisa konus. Hevesli olmadigini belli et.

aynısı benimde başıma gelmişti. annesi beni istememiş ağzına geleni saymıştı erkek arkadaşımda sesini çıkarmamışş ne yapiyim annem o demişti. eski erkek arkadaşım tabi sonra ayrıldık tabi benim arkamda durmayan beni ezdiren bir erkeğe erkekmi denir ayrıldık 2012de hala mesaj atar arada arar beni unutamadığını söyler yazar aklımı karıştırmaya çalışır. uzak dur sadece canı sıkıldıkça yazıp arıyor demekki koyver gitsin.
öylemi dersin bende bir an umutlandım ne bileyim :KK43: bu kadar kötümü olmak zorundalar ya

Oksurunce arayacagi, iyilesince birakacagi biri olmak istemiyorsunuz ama...

Onunla gorusmeye devam ederek buna kendiniz izin veriyorsunuz.

Zaten problemli olan bir iliskiyi aile farkliligina istinaden...

'Benim bir ailem var' diyerek 'isine gelirse' minvalinde kesip atmis.

Ve de basindan beri sizin kadar guclu hisleri olmadigi icin kolayca arkadas kalabilmis.

O nedenle hicbir sey olmamis gibi davranabiliyor.

Uc yil maddi manevi cabalayip birlikte olmayi beklediginiz cocuk bu sacma cikistan sonra...

Hic tatsizlik yasanmamis gibi sizi aradiginda karsisinda muhatap buluyorsa, o telefon aciliyorsa...

Daha beter kankaya baglar, yarin sizi dugunune filan da davet eder, demedi demeyin.

Canim bence sakin öyle bi msj atma, bu hicbir şeyi degistirmez ve emin ol o adam seni gerçekten sevseydi suan yaninda olurdu, yani acaba hala seviyomudur ne yapmaya calisiyor sevmese aramaz falan gibi düşünceleri at kafandan, ara ara boşluğa düşüyor/sıkılıyor ay bitane carlito vardi onu arim bare diyor emin ol böyle, baska anlamlar yükleme aci ama gerçek...

Ve keske vazgecebilsen bu cocuktan cunku hem anaci babaci % 100 haksizda olsalar seni degil onlari savunacak pasif bir erkek, seni kullanmasina, kırmasına izin vermesende hayatindan cikarsan keske... numarasini, sosyal hesaplarini engellesen ulaşamasa sana sende daha fazla düşünüp üzülmesen.. hem böylece aklina da düşmüş olursun niye bu kiz durup dururken boyle yapti diye:p
yan, mesela diyelim ara ara böyle arıyor ee barısmak gibi falanda hissettirmiyor o zaman engelleyeyim değilmi ben kesinlikle aramıyorumda aramam da sadece umutlanıyorum ve bu his beni mahfediyor :KK43:

Neden oksurunce piskirinca yanina gidesinki?
Nasil yani hissettirmeden?
Siz ayrilmadinizmi?
Ben olsam coktan atmistim o mesji, ben senin ne dostunum ne arkadasin diye.
Sonucta bu iliski onun hatalarindan dolayi bitti. Seni hic sevmemiski o adam.
Agzima geleni sayardim.
Bu naziklik niye?

Cikma hic bi telefonuna.
Kisa kisa konus. Hevesli olmadigini belli et.
yoo asla naziklikten değil inanın sadece bakıyorum o telefonda rahat ya ben hırlarsam hee hala beni seviyoki kızgın dcek adım gibi eminim bu duruma düşmek istemiyorum o benle bakıyorum gayet arkadasca konusuyor bende aynı karsılıgı veriyorum afedersin g.tu kalkmasın diye o zaman ben kısa kısa konusayım değilmi işim varmıs gibi adam gibi seviyosa ugrasır zaten ugrasmasa ne yazar ben bu umutlanma hissinden kurtulmus olurum

açıkça söyle "hiç birşey yaşanmamış gibi yapamam, seninle konuşmak istemiyorum, bu saatten sonra biz bir şey olamayız yolun açık olsun" tarzında şeyler söyleyebilirsin, gideceği varsa çeker gider...sonrasında kendini iyi hissedersin emin ol...

yan, mesela diyelim ara ara böyle arıyor ee barısmak gibi falanda hissettirmiyor o zaman engelleyeyim değilmi ben kesinlikle aramıyorumda aramam da sadece umutlanıyorum ve bu his beni mahfediyor :KK43:

Canim Bencede engelle, çünkü suan aklini cok meşgul ediyor baksana böyle unutamazsinki, artik kendine baska bi yol cizmen gerekiyor ayrıca hem aklin telefonda da olmaz acaba arayacak mi diye:KK15:

Ya da canim bak yukardaki arkadasin da dediği gibi kesin ve sert bi konusma yapip bitir

yoo asla naziklikten değil inanın sadece bakıyorum o telefonda rahat ya ben hırlarsam hee hala beni seviyoki kızgın dcek adım gibi eminim bu duruma düşmek istemiyorum o benle bakıyorum gayet arkadasca konusuyor bende aynı karsılıgı veriyorum afedersin g.tu kalkmasın diye o zaman ben kısa kısa konusayım değilmi işim varmıs gibi adam gibi seviyosa ugrasır zaten ugrasmasa ne yazar ben bu umutlanma hissinden kurtulmus olurum

kızma zaten gayet rahat ve sakin konuş...bu şekilde cevap verip kaçamak konuşman daha kötü açık ve net ol

Oksurunce arayacagi, iyilesince birakacagi biri olmak istemiyorsunuz ama...

Onunla gorusmeye devam ederek buna kendiniz izin veriyorsunuz.

Zaten problemli olan bir iliskiyi aile farkliligina istinaden...

'Benim bir ailem var' diyerek 'isine gelirse' minvalinde kesip atmis.

Ve de basindan beri sizin kadar guclu hisleri olmadigi icin kolayca arkadas kalabilmis.

O nedenle hicbir sey olmamis gibi davranabiliyor.

Uc yil maddi manevi cabalayip birlikte olmayi beklediginiz cocuk bu sacma cikistan sonra...

Hic tatsizlik yasanmamis gibi sizi aradiginda karsisinda muhatap buluyorsa, o telefon aciliyorsa...

Daha beter kankaya baglar, yarin sizi dugunune filan da davet eder, demedi demeyin.
işte bende bu durumu ona yasatmak istemiyorum arayınca inanın açmış bulundum ama onun taktiği ile onu vurmak istiyorum zaten telefonda aşık salak kızı değilde bende umrumda değilmiş gibi davrandım ama işte ne yazıkki içim sızlıyor o yuzden bundan sonra ne yapmam lazım diye soruyorum sizce ne yapmalıyım

açıkça söyle "hiç birşey yaşanmamış gibi yapamam, seninle konuşmak istemiyorum, bu saatten sonra biz bir şey olamayız yolun açık olsun" tarzında şeyler söyleyebilirsin, gideceği varsa çeker gider...sonrasında kendini iyi hissedersin emin ol...
inanın söylediğinizi yapıcam ama aptal aşık durumuna düşmem değilmi kaydedicem yazdıgınızı ben güzin abla deüilim adama bak ya hiçbişi olmamış gibi bide bana yapamadıgın soruları atarsın bana diyo bu nasıl bir ruh hali ya

peki sizce iyi niyetli olma ihtimali nedir? varmı böyle birşey hani ne bileyim yavas yavas mı söyleyecek acaba biraz beklesemmi ne dersiniz?

inanın söylediğinizi yapıcam ama aptal aşık durumuna düşmem değilmi kaydedicem yazdıgınızı ben güzin abla deüilim adama bak ya hiçbişi olmamış gibi bide bana yapamadıgın soruları atarsın bana diyo bu nasıl bir ruh hali ya
Bence bunu yapmayın samimi olursunuz ama malesef kadın erkek ilişkileri hesap kitap meselesi. Böyle konuşursanız açıkcası aptalca olur. Ya onu onun silahıyla vurun ya açmayın,ya da yukarda bi arkadaşta söylemil açın ama sallamayın işim var sonra rarım deyip umursamayın

X