• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Normal bir işte calismani öneririm çünkü senden birçok şey götürür sağlık gibi saygınlık ruh sağlığı bitik psikoloji

Valla ben hayat kadınlığına empati yapamayacağım kusura bakmayın.
Kötü biri yapar yapmaz ayrı da hayat kadını yapar yani.
Aile evindesiniz bu ülkede o kadar çocuğuyla boşanan/kocasını kaybeden binlerce kadın ayakta duruyor.
Kolay para apayrı bir şey.
Yarın bir gün adamın tekiyle çocuğun veli toplantısında karşılaşırsanız ne olacak?

Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu

Kolay paraya alışınca, ar duygusu da tamamen çatlayıp kaybolunca o yoldan asla dönmeyeceksiniz.
Lütfen kendinizi kandırmayın.

Burhan açıkçası konu sahibi bana halinden memnun geldi. Her türlü alternatife bir açıklaması bir cevabı var. Ben geçinmek için çokta çabaladığını zannetmiyorum. Ancak konu sahibinin unuttu bir ayrıntı var çok büyük bir ayrıntı. Devlet annenin 'hayat kadını' olduğunu öğrendiğinde 1,5 yaşındaki bebeğini elinden alabilir.
Verdiği cevaplara bakılırsa devletin alması hayrına olur gibi geldi. Çünkü o çocuk ilerde başka travmalarla karşılaşabilir, maruz kalabilir. İhtimal çok fazla. Konu sahibi istediği naneyi yemekte özgür, olan çocuğa olmasa bari.

Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Para kazanmanın birçok "helal" ve "ahlaklı" yolu varken siz "kolay" ve çok para getirenini seçmişsiniz.. Görüştüğünüz insanları tanımıyorsunuz, hem kendinizi hem çocuğunuzu tehlikeye atıyorsunuz. Iyisi de gelir kötüsü de gelir psikopatı da gelir. Sizi hem fiziksel hem psikolojik yıpratır bence. Yarın birgün ortaya çıksa çevreniz tarafından dışlanabilirsiniz, çocuğunuzu kaybedebilirsiniz. Kötü insan olmazsınız belki ama kendi kendinize kötülük ediyorsunuz bence.

Verdiği cevaplara bakılırsa devletin alması hayrına olur gibi geldi. Çünkü o çocuk ilerde başka travmalarla karşılaşabilir, maruz kalabilir. İhtimal çok fazla. Konu sahibi istediği naneyi yemekte özgür, olan çocuğa olmasa bari.
Düşündükçe benim midem bir tık kalktı kimse kusura bakmasın. Biz dahi partnerimizle yaparken sürekli sürekli olsa vücut kaldırmıyor. Birde bambaşka, hijyenik olmayan, türlü iğrenç fantezi ve pozisyonlara sokan her yaş grubu insanla olunabileceğini düşündükçe midem bulandı.

Anneniz biliyor mu bu isi yaptiginizi

Müge anlida bir kadin çocuğunu aramaya çıkmıştı .kiz arkadaşı ve sevgilisi onu kötü yola sürükleyip üzerinden para kazanmıştı

Aradığı çocuğu derin dondurucu da öldürülmus buldular okudukça tüylerim diken diken oluyor

Bu işi yapmaya devam edecekseniz ya çocuğu babasina verin yada devlete teslim edin lütfen 😔

güzel kardeşim ,git çalış, yardım iste, belediyeye başvur , yaşlı teyzeye bak, ne bileyim, ahiretini tehlikeye atma ,temizlik yap yine de bu işleri bir anneye asla yakıştıramıyorum, amacım kınamak değil, düştüğün boşluktan dolayı hata yapmanı istemem

Herkes hastalıktan prezervatiften bahsetmiş. Kimse rızkı Allah'ın verdiğinden bahsetmemiş. Lincleyeceksiniz dislikelar havada uçuşak ama bu işin adı iş bile değil ahlaksızlıktan başka bisey değil. Bu yolla kazandığınız helal olmayan kazancı çocuğunuza nasil yedirip icireceksiniz. Dini hassasiyetleriniz yok diyelim ahlak edep diye bisey var. Burdaki insanlarin geniş mizaclarini da alkışlı yorum 👏 o kadar is imkanı varken bu yolu seçmeniz takdire şayan
Buradaki insanlara niye laf ediyorsunuz. Butun yorumlari okudum bir tane bile destekci gormedim??? Yine bir en ahlakli benim sendromu :işsiz: oysa insanlar kadinin ikna olacagi argumani sunma pesinde. Merak etmeyin, hastalik olmasaydi yapin demezlerdi:KK11:

Son düzenleme:
GÜNDÜZLÜ İŞ
Dikmen keklik pınarın da apartman dairesi evde 9 ve 6 aylık çocuğa bakacak 40-50 yaş kadın eleman anne baba çalışıyor
Sabah 8:30 akşam 18:00
Cumartesi Pazar tatil
13.000 maaş 200 lira izin parası 24 saat izin
Arayınca bulunuyor demek ki. Kaç tane ilan attınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki insanlara niye laf ediyorsunuz. Butun yorumlari okudum bir tane bile destekci gormedim??? Yine bir en ahlakli benim sendromu :işsiz: oysa insanlar kadinin ikna olacagi argumani sunma pesinde. Merak etmeyin, hastalik olmasaydiyapin demezlerdi:KK11:
boşuna laf anlatma kevso'ya. Geçenlerde oral seks için bir dünya laf söylemişti cinsellik sayfasında herkese.

insanlar türlü şekillerde hayatını devam ettirecek paralar kazanıyor belki başka alternatifleriniz de olabilir di yada olamadımi bilmiyorum ama sizi kötü insan yapmaz.
birde lütfen korunun.

Düşündükçe benim midem bir tık kalktı kimse kusura bakmasın. Biz dahi partnerimizle yaparken sürekli sürekli olsa vücut kaldırmıyor. Birde bambaşka, hijyenik olmayan, türlü iğrenç fantezi ve pozisyonlara sokan her yaş grubu insanla olunabileceğini düşündükçe midem bulandı.
Evet işte ya hadi herkesin inancı yok ya da herkesin ahlak anlayışı farklı. Ama sürekli kaslı mis kokulu erkeklerle sevişmiceksin hatta hiç. Genelde pis kokan belli yaşın üstünde bazen garip ve tehlikeli fantezileri olan insanlar çıkacak karşına insan bundan da mı çekinmez

Arayınca bulunuyor demek ki. Kaç tane ilan attınız.
Kesinlikle öyle insan yeter ki doğrudan ayrılmasın
Bakın evlere tam gün temizlik ücreti bin lira oldu Ankara'da
Bugün kim kazanıyor günde bin lira bu ülkede ? Sermaye gerektirmiyor yaşı küçük yoracaksa bedenini bunda yorsun inanın bebeği olmasa bana ne derdim ama bebeğinin olması 😞

Evet işte ya hadi herkesin inancı yok ya da herkesin ahlak anlayışı farklı. Ama sürekli kaslı mis kokulu erkeklerle sevişmiceksin hatta hiç. Genelde pis kokan belli yaşın üstünde bazen garip ve tehlikeli fantezileri olan insanlar çıkacak karşına insan bundan da mı çekinmez
Birkaç kez söyledim ama yeniden söylüyorum. Birçok erkeğin dışarıda ücret karşılığı bir kadın ile yatmasının sebebi, içine bastırdığı normal bir kadına yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yapmak içindir. Anal isteyecektir, türlü fanteziler isteyecektir. Vücudunuzda en olmadık yerlere boşalmak isteyecektir. Belki daha kötüsü seks esnasında hanzo gibi davranıp vurabilir, dövebilir. Tüm bunlar ihtimalken nasıl mide kabul edebilir yani.

Sabahtan akşama kadar ayakta bı çare çalışan insanlar var çocuğunu buyutebilmek, okutabilmek için.Örnegin temizlik, çocuk bakıcılığı ya da başka iş kolları gibi.Bence bazı kişilerine işine gelmiyor alın teri ile çalışmak..Normal mesaili bı işe girip ekstra olarak temizliğe de gidilebilir o zaman yüksek kazanç olabilir ama tabi isteyene..İnsanlar iki işte çalışıyor artık ..Yapacak bişey yok geçinmek için şart ama ahlakli ve güzel bir iş olduğu sürece ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X