- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
ailem erkek arkadaşımdan ayrılmamı istiyor ama ellerinde geçerli bir sebep yok. erkek arkadasım Yanıma yani Olduğum Şehre yerleşti üni mezunu ve Çalışıyor. bizim ekonomik durumumuz daha iyi onlardan. Ayrılma sebepleri olarak bana annem işte biz eşya alıcaz evleneceğiniz zaman bizim aldıklarımızla onun ailesinin aldıkları arasındaki fark çok sırıtacak diyor. sonra ev alıcaklar ama annesi babası neden gelmiyor buraya çocuk oyuncağı mi bu siz daha ev bakmaktan ne anlarsınız diyor ama annesi kararı bize Bıraktı, siz beğenin biz alırız dediler. babam da işte dışlamışlar demekki bu oğlanı annesi babası bile adam gibi gelmiyor diyo. ben de diyorum baba o erkek çocuğu, ailesine o kadar ihtiyacı yok görüp beğenecek evi annesi öyle gelecek diyorum yok annesi gelip onunla niye bakmıyor bilmem ne diye Konuşuyor sürekli, sana 1 ay süre 1 ay sonra ayrılacaksın diyip sinirimi bozuyor. 3 yıllık ilişkiyi abuk subuk sebeplerden kestirip atmamı bekliyor. bu arada evlilik hazırlığında falan değiliz yanlış anlaşılmasın ama benim okulum bitiyor seneye o da evi şimdiden hazır etmek istiyor. siz olsanız napardınız, nasıl bir yol çizerdiniz? yani babamı ne desem ikna edebilirim, nasıl konuşmalıyım sizce? onları dinleyip ayrılmayı düşünmüyorum ama bu kadar sene sonra ayrıldık diyip gizli gizli buluşmakta içime sinmiyor. tek Çocuğum acaba ondan mi bu kadar Üstüme düşüyorlar diye düşünmeden edemiyorum..bu arada erkek Arkadaşımın annesiyle tanıştım, hatta annemle de tanışmak istedi kendisi. ama erkek Arkadaşımın annesi erkek arkadaşım buraya geldikten 7-8 ay sonra benimle tanışmaya geldiği için geç geldiğini düşündüler, geç geldiyse tanışmaya gerek yok dediler. her şeye yok diyorlar yani.. yardım edin nolur ;(