Doğuma Hazırlık bu kadar net cinsiyet :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Pipi :KK24:

Eklentiler

• 14255891726381653993068.jpg
    14255891726381653993068.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 671
Ayy canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bakalım bizde öğreniriz yakında inşallah benim daha 12 haftalik

Ayy canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bakalım bizde öğreniriz yakında inşallah benim daha 12 haftalik
Amin canim benim rabbim gonlune gore veriri ins guzel haberlerini bekliyorum :KK66:

Ayyy :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım,

Amin canim cok saol senin belli oldumu cinsiyet :)

Benimde oglusum olacak inşallah canım bizde pipiyi gördük maşallah ellerini parmaklarını yüzünü herseyini gösterdi doyamadimm bakmaya Çok güzel bu duygu:)

Artık hissetmeye başladım bu kıpırtı gıdıklama dün çok net hissettim bugün hissedemedim nedense korktum hissedemeyince, sende hissediyormuşum minigini

Evet canim benim ikinci gebeligim oldugu icin cok erken hissettim ben oglusumu kizimi 20. haftada hissetmistim oglumuda 14. haftada hissettim suan daha net tekmecikleri :)

Evet canim benim ikinci gebeligim oldugu icin cok erken hissettim ben oglusumu kizimi 20. haftada hissetmistim oglumuda 14. haftada hissettim suan daha net tekmecikleri :)
Hayrli ugurlu olsun arkadasim anali babali buyusun benimde ikinci gebeligim 14 haftada hissettim allahim nazarlardan korusun

Hayrli ugurlu olsun arkadasim anali babali buyusun benimde ikinci gebeligim 14 haftada hissettim allahim nazarlardan korusun
Amin canim benim seni ve bebisinide korusun rabbim :KK66: seninde cinsiyeti belli olmustur kiz mi erkek mi :)

Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn canım:) Benımde kızım olucak 25 haftalıgız allahım saglıkla nasıp etsın ıns..

X