Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim rabbim gonlune gore veriri ins guzel haberlerini bekliyorumAyy canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bakalım bizde öğreniriz yakında inşallah benim daha 12 haftalik
aynen yaa benim oğlum da hemen gösterdi :)Kizlar bugün randevum vardi ilk goruntude gosterdi oglusum kendini :)
Amin canim cok saol senin belli oldumu cinsiyet :)Ayyy :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım,
Amin canim cok saol senin belli oldumu cinsiyet :)
Hayrli ugurlu olsun arkadasim anali babali buyusun benimde ikinci gebeligim 14 haftada hissettim allahim nazarlardan korusunEvet canim benim ikinci gebeligim oldugu icin cok erken hissettim ben oglusumu kizimi 20. haftada hissetmistim oglumuda 14. haftada hissettim suan daha net tekmecikleri :)
Amin canim benim seni ve bebisinide korusun rabbim seninde cinsiyeti belli olmustur kiz mi erkek mi :)Hayrli ugurlu olsun arkadasim anali babali buyusun benimde ikinci gebeligim 14 haftada hissettim allahim nazarlardan korusun
4 yasinda kizim var allh izin verirse bide oglum olcak rabbim saglicakla kucagimiza almalar nasip etsin....Amin canim benim seni ve bebisinide korusun rabbim seninde cinsiyeti belli olmustur kiz mi erkek mi :)
Amin canim benimde 8 aylik bir kizim var rabbim bizlere bagislasin evlatlarimizi4 yasinda kizim var allh izin verirse bide oglum olcak rabbim saglicakla kucagimiza almalar nasip etsin....
Evet canim benim ikinci gebeligim oldugu icin cok erken hissettim ben oglusumu kizimi 20. haftada hissetmistim oglumuda 14. haftada hissettim suan daha net tekmecikleri :)
Amin canim rabbim gonlunde olani kucagina versin hayirlisiyla insAllah anali babali büyütsün.... Darisi basima insallahhhh
amin canim evet drum pipi gosterdi sonunda :))))Canım hayırlı olsun belli olmuş cinsiyeti
ALLAH kucagına almayı nasip etsin sağlıkla cnm hayırlı olsunKizlar bugün randevum vardi ilk goruntude gosterdi oglusum kendini :)