bu kadar sık değiştirilir mi yaaaa :(((

gayet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
64
0
36
Eskişehir
kızlaaaarrr her gün iki üç gere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum sarı yada beyazımsı akıntılarım var ve yoğunlar? normal mi acaba yoksa dr.a söylesem mi?artık endişe etmeye başladım yaa....önceki bebeğimi bi kan damlası ile kaybetmiştiiim kan yok kahverengide değil çok şükür ama bu kadar yoğun olması normal mii....:((

kızlaaaarrr her gün iki üç gere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum sarı yada beyazımsı akıntılarım var ve yoğunlar? normal mi acaba yoksa dr.a söylesem mi?artık endişe etmeye başladım yaa....önceki bebeğimi bi kan damlası ile kaybetmiştiiim kan yok kahverengide değil çok şükür ama bu kadar yoğun olması normal mii....:((

canım önemli birşey olabilir de . bence doktora söyleyip muayene olmalısın. ama gebelikte böyle olabiliyor diye biliyorum doktorum bana da söylemişti konuşmamız esnasında.

Benim ileri haftalarımda daha da yoğunlaştı . Vajinal kültür yaptırın, enfeksiyon olabilir.
Hic bı sorun da olmayabilir. Ben yaptırdım kültürü temiz çıktı.
Bur de Dr um kilolu gebelerde akıntı cok olur dedi. Ben kilolu hamile kaldım. Eğer sen de öyleysen belki ondandir

Benim ileri haftalarımda daha da yoğunlaştı . Vajinal kültür yaptırın, enfeksiyon olabilir.
Bur de Dr um kilolu gebelerde akıntı cok olur dedi. Ben kilolu hamile kaldım. Eğer sen de öyleysen belki ondandir

hıım boyuma göre kiloluyum ben bence ama dr.um normal diyo kiloma kilo takıntımda yok değil hani....ama olabilir tabi 6 ekimde randevum bahsettiğin kültürü yaptırmak için hemen gitsemmi dr.a acaba yaaa?daha 14.haftadayım...

cnm herkesn yapısına göre değişiyor hamilelik..
inan bana bnmde öyle.
daha önce vajinal bi tablet kullandm geçti.
ardndan 1 ay sonra yine başladı.
günlük ped falan hikaye..en iyisi peçete kullanmak.
zaten sürekli wc ye çıkıyoruz,o yüzden sürekli temiz ve kuru tutucaksn ve peçete koyucaksın altına.

bugün dışarıda bi avmdeydm ve yürürken birden başm döndü,gözlerm karardı ve soğuk soğuk terledm.
derken altmda bi sıcaklık hissettim.
eyvaah!! diyip wc ye bi koştum baktm ki akıntıymış!!
heralde enfeksiyon kaptm bnde ama nasl oldu biliyorum.
dışarı da wcler klozet bile olsa ayakta yapıyorum,yani eğilerek.
evdeym zaten sürekli,vajina havlularm var ayrı,sürekli yıkayp farklı farklı kullandığm.
ama olmuş işte anlamadım belki de enfeksiyon değil normal bir durumdur.

bn çatı muayenesine kadar dr.uma gitmiyceğim için kendim bu şekilde çözümlemeye çalışıyorum :26:

kilolu olmakla ne alakası var onu anlamadm :26:

Ben de bilmiyorum kilolu olmakla alakasini ama Dr um oyle söyledi. Zaten jinekologlar sıkıştıkları durumda kiloya bağlıyorlar durumu bence :)
6 ekimi bekle , randevunda kültürü verirsin. İcin rahat eder

hepinize tek tek teşekkürler ben de daha dikkatli olacağım ve kültürümüde vereceğim içim rahat etsin...

Back
X