bu kadının amacı neee? sinir oldum

fsymmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
47
7
32
Hemen konuya giriyorum. Eşimi n yanında işci olarak çalışan kadın (38) eşim (29) dün eşimin iş yerine gittim bi süre sonra kadınla başbaşa dışarda oturduk dikkatimi çekti kollarını almış sordum makine ile aldım sen hemen fark ettin x (eşim) de fark etmedi heralde sormadı belki yaşım buyük ya çekinmiştir dedi sok oldum o sormaz öyle seyler diyebildim sadece.. ya sen kimsin ki benim kocam sana onu sorcak bide bana söylüyosun.. eşim için mi almış bu kadın kollarını yanı. Birbirlerine abla kardeş diye hitap ediyorlar kadının amacını bilsem yolacam saçını başını sizce ne ?

Delimidir nedir , ilk defa böyle bir şey duydum. Eşinize ne ki niye fark etsin zaten. Ben olsam eşime olayı anlatır, çok rahatsız olduğumu söylerdim. Bir daha da böyle bir olay yaşarsanız bu kadınla haddini tatlı sert bir şekilde bildirin .

Hemen konuya giriyorum. Eşimi n yanında işci olarak çalışan kadın (38) eşim (29) dün eşimin iş yerine gittim bi süre sonra kadınla başbaşa dışarda oturduk dikkatimi çekti kollarını almış sordum makine ile aldım sen hemen fark ettin x (eşim) de fark etmedi heralde sormadı belki yaşım buyük ya çekinmiştir dedi sok oldum o sormaz öyle seyler diyebildim sadece.. ya sen kimsin ki benim kocam sana onu sorcak bide bana söylüyosun.. eşim için mi almış bu kadın kollarını yanı. Birbirlerine abla kardeş diye hitap ediyorlar kadının amacını bilsem yolacam saçını başını sizce ne ?

hemen yol ver.kadın eşinin farketmesini ve soru sormasını bekliyormuş gibi.

belki durumun dikkat cektigini dusunup demis olabilir ...de siz niye bu soruyu soracak kdr samimi oluyorsunuz onu anlamadm:/

ne alaka ya eşin onun kolunu aldırıp aldırmadığını neden farkedecekmiş ki ne saçma hadi farketti olabilir yani bunu hangi lakaytlıkla soracak

Densizlikten başka bişey değil dert etmeyin bence.Bazı ınsanlar sadece nasıl konuşucağını bilmiyorlar gerçekten.

Sizin kol kılından muhabbet açmanız da biraz ilginç olmuş, onun eşin fark etmedi demesi de saçmalamakta son nokta olmuş. Sanki adam "Bugün kol kıllarını almışsın, çok çekici görünüyorsun" ya da "Kaymak gibi olmuş cınııım, ben sir ağdayla yapıyorum ama böyle olmuyo, sen neyle yaptın şekerim?" diyecek. İlginç beklentiler...

Ilk defa boyle bir sey duydum. Şoklardayim doğrusu. Zekasinda sorun falan var mi?
Evli mi?

Sen de sorsaydın ya o an
Niye farketsin de? diye
Afallayacak mıydı net cevap verecek miydi o an belli olurdu.

X