- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
kocişlerimizde gözü olanın gözü çıksın kızlar boşwerin,![]()
aynen canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocişlerimizde gözü olanın gözü çıksın kızlar boşwerin,![]()
Benim de, sevgilime bakıyorlardı. Kendisi hoş, yeşil yeşil bakan çekici bir tip olduğundan ! Ben de bi bakıyordum o bakanlara, kafalarını korkarak çeviriyorlardı. Ben onlara kötü kötü bakarken, sevgilim de bana bakıp halime gülüyordu.![]()
![]()
Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa ..![]()
bizim toplumumzda nedense parmagında yüzük olan erkekler daha cazip gelıyo yanında sevgilisi yada eşi varken bile utanmadan cekınmeden bakabılıyolar değişik bi mantık ulaşılmaz oldugu içinmi cazip gelıyo anlaması zor allah kocalarımızı şeytana uydurmasın
Arkadaşlar nasıl ve niye farkediyorsunuz bu durumuBen yanındayken başka kimseye dikkat edemiyorum.Bakmıyorum, etrafa boş bakıyorum zaten. Kafam onda oluyor bir anlam çıkartmıyorum dolayısıyla bakışlardan. Aynı şekilde onun da öyle. Birlikteyken başka kimse olmuyor hayatımda, bu yüzden kim neye nereye bakarsa baksın.Geri kalanlar bizi ilgilendirmiyor. Yani...
Bekar olduğunuzu tahmin etmiştim ki profile bakınca yanılmadığımı gördüm zaten.
Öyle olmuyor arkadaşım; evlenince insanın kafası başka türlü çalışmaya başlıyor
Ayyyy biz çok mu meraklıyız hafiyelik yapıp hayatı kendimize zehretmeye
O yüzük sol parmağa geçince bişeyler olluyor işte güüüüm pofffffff....
Özgüven abidesi arkadaşları tenzih eder önlerinde saygıyla eğilirim![]()
aslında haklısın bılıyomusun bazen bunuda boyle dusunup kendımı oyle avutuyorum esıme bakıyolar dıyorum ne kadar kıskansamda yakısıklı cekıcı kı bakıyolar dıyorum ama benım yanımda dıyım daha sıkı gırıyorum koluna korkma calmazlar dıyo:))