• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadınlardan Nefret Ediyorum..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi AGK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de, sevgilime bakıyorlardı. Kendisi hoş, yeşil yeşil bakan çekici bir tip olduğundan ! Ben de bi bakıyordum o bakanlara, kafalarını korkarak çeviriyorlardı. Ben onlara kötü kötü bakarken, sevgilim de bana bakıp halime gülüyordu. :1: :60:

bence de aldırma hayatını yaşa eşini de kendini de bu tip rahatsız kadınlar için üzme canım

Benim de, sevgilime bakıyorlardı. Kendisi hoş, yeşil yeşil bakan çekici bir tip olduğundan ! Ben de bi bakıyordum o bakanlara, kafalarını korkarak çeviriyorlardı. Ben onlara kötü kötü bakarken, sevgilim de bana bakıp halime gülüyordu. :1: :60:

Bende eşime çaktırmadan yapıyorum bunu arada :63: :64:

Benim yanımdaki adama baksalar benim çok hoşuma gider.

Ama rahatsız edecek bir durum olursa ben de o bakanlara çok pis bakışlar fırlatırdım; bir daha da bakmazlardı herhalde.

Tabi bir de şu boyutu var işin, genelde bu bakma nedeni yanınızdaki adamın müthiş yakışıklı olmasıyla alakalı değil de bakalım kız nasıl güzel mi, adam nasıl hoş mu; acaba birbirlerine yakışmışlar mı diye kontrol etmek oluyor. Yani bir çift görünce kızlar genelde bakar. Hem kadına hem erkeğe... Ama uzun uzadıya süzmek ayrı tabi; o durumda sinirlenmemek elde değil; çünkü adam da kendisini süzen kıza bakar herhalde ve bu da sizin hiç hoş değil. :s Bence çözüm o kızlara fena bakışlarla karşılık vermek ya da eşinizin önüne geçip kızın bakışlarını engellemk olabilir.

biz sevgilimle beraber yürüdüğümüzde ikimizede bakıyorlar... hatta önce bana sonra ona, yada önce ona sonra bana... bazen benimde sinirim bozuluyor ama heralde merakten bakılıyor... yakışmışlarmı gibisine...

daha dikkat çekici kıyafetler giymeyi deneyin... kızlar bu sefer size bakcaklar ne giymiş gibisine... sora eşiniize bakarlar yakışmışmısınız diye

canım kesınlıkle esınle bu konuda konusma havalı ol bıraz yanı tınlama ya bakanı da engelleyemezsın her defasında ama bak bazı erkeklerde yanında kadın varken bakıyo ya ben bı kere otobusle memlekete gıdıyodum bı adamla kadın karsı tarafa oturdular ama boyle es gıbı durmuyolardı adamın kafası sureklı bana donuktu yakısıklıydı da bende baktım durdum ama yanındakını kardesı felan sandım cunku adam sureklı bakıyo sonra bı baktım ınerken el ele tutustular ama nasıl kötü oldum ya anlatamam kınadıgım seyı kendım yapmıstım ama bılmeden yanı kocanız belkı ılk goz ucuyla bakıyodur yanı ben erkeklerede dısardakı kadınlarada guvenmıyorum

Milletın gözüne parmak sokamayacanıza göre ,bence bu düşünme şeklınızı değişin derim..

size yorgunluktan başka bır sey vermez... bakmak yasak değil ....

Bunu sadece kadınlar yapmıyor ,erkekler çaktırmadan yapıyor

ondan size hep kadınlar yapıyormus gıbı gelmıştır.

millet bakabılır bundan rahatsız olmak değil aksıne guru duymanız lazım aha o baktınız adam benim diye :1:

bence sizi rahatsız eden eşinizinde bakanlara bakmasıdır ...

bence az cool olun :3:

aynı durum bizde de var arkadaşım..eleleyiz , nişanlıyız yüzüklerimiz var ama öyle bir bakıyorlar ki ömrüme ve sonra bana.. bende onlara dik dik bakıyorum.. :) erkeklerde aynı şeyi yapıyor.. tek ya da arkadaşımla yürürken,kolunda karısı var ..karısı önüne bakıp yürüyo adam gözümüzün içine bakıyor.. çeşit çeşit insan var dünyada.. o yüzden ,sen onu sevdikten sonra o seni sevdikten sonra boşvr baksınlar.. bende diyorum aşkıma , herkesin gözü üsütümüzde bugün diye, aşkım da çok yakıştığımız için bakıyorlardır ömrüm der :16: sinir olduğun an söyle ,dalgaya vur..ben öyle yaparım hep..:21:

yüzük konusu acildiginda benim kocamin bana söyledigi:
yüzük taktigimda daha cok kadin ilgileniyor...

artik insanlarin hic biseye saygisi kalmamis, evlilige bile...
ben dikkat etmem öyle seylere, esime bakiolar mi bakmiyolar mi.
ben sadece kocama bakarim...
onun gözü nerdeyse benimde orda olur. ALLAHA sükür o yönden SIKINTIM yok, gözünü ayirmaz benden...

ama bayanlarin baktigini fark etsem cok rahatsiz olurdum bende
hatta kendimi tutamam direk bisey söylerim yada ters bakarim

Arkadaşlar nasıl ve niye farkediyorsunuz bu durumu:51:Ben yanındayken başka kimseye dikkat edemiyorum.Bakmıyorum, etrafa boş bakıyorum zaten. Kafam onda oluyor bir anlam çıkartmıyorum dolayısıyla bakışlardan. Aynı şekilde onun da öyle. Birlikteyken başka kimse olmuyor hayatımda, bu yüzden kim neye nereye bakarsa baksın.Geri kalanlar bizi ilgilendirmiyor. Yani...

Hımmm yoksa dediğiniz bakıyorlar mı diye bakmak mı? Hiç uğraşamam, gözüm başkasını görmez.Kimseye bakış atamam atmam uğraşamam.Yaşasın yanımdaki:64:

Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa .. :47:

bende sinir olurum ama o kizlar seni sinir etmek icin bakiyorlardir esine. Esine bakan olduysa esin az yakisikli sayilmaz herhalde.

Açıkcası ben çok garipsemedim olayı bende gördüğüm çifte bakarım incelerim ama bunu art niyetle yapmam mütamadiyen yapılmış birşey bu herkes sarkıntılık olsun diye bakmaz ki.Belki siz bu konuda takıntılı olduğunuz için geçen her bayana dikkat kesiliyorsunuzdur ve her bakışı hissedebiliyorsunuzdur.Etrafla ilgilenmemeyi deneyin bence

bizim toplumumzda nedense parmagında yüzük olan erkekler daha cazip gelıyo yanında sevgilisi yada eşi varken bile utanmadan cekınmeden bakabılıyolar değişik bi mantık ulaşılmaz oldugu içinmi cazip gelıyo anlaması zor allah kocalarımızı şeytana uydurmasın

Evet alyanslı erkek daha cazip geliyor kadınlar için

çünkü eğer bu adamı biri beğenip aldıysa vardır bi hikmeti diye düşünüyorlar.:49:

Herkes kendi önündeki yemeği yesin kardeşim bakmasın kimse milletin tabağında ne var diye.:57:

Arkadaşlar nasıl ve niye farkediyorsunuz bu durumu:51:Ben yanındayken başka kimseye dikkat edemiyorum.Bakmıyorum, etrafa boş bakıyorum zaten. Kafam onda oluyor bir anlam çıkartmıyorum dolayısıyla bakışlardan. Aynı şekilde onun da öyle. Birlikteyken başka kimse olmuyor hayatımda, bu yüzden kim neye nereye bakarsa baksın.Geri kalanlar bizi ilgilendirmiyor. Yani...

Bekar olduğunuzu tahmin etmiştim ki profile bakınca yanılmadığımı gördüm zaten.:40:

Öyle olmuyor arkadaşım; evlenince insanın kafası başka türlü çalışmaya başlıyor:9:

Ayyyy biz çok mu meraklıyız hafiyelik yapıp hayatı kendimize zehretmeye:31:

O yüzük sol parmağa geçince bişeyler olluyor işte güüüüm pofffffff....

Özgüven abidesi arkadaşları tenzih eder önlerinde saygıyla eğilirim:42::34:

Bekar olduğunuzu tahmin etmiştim ki profile bakınca yanılmadığımı gördüm zaten.:40:

Öyle olmuyor arkadaşım; evlenince insanın kafası başka türlü çalışmaya başlıyor:9:

Ayyyy biz çok mu meraklıyız hafiyelik yapıp hayatı kendimize zehretmeye:31:

O yüzük sol parmağa geçince bişeyler olluyor işte güüüüm pofffffff....

Özgüven abidesi arkadaşları tenzih eder önlerinde saygıyla eğilirim:42::34:

Evet evlenmeden bende hiç dikkat etmezdem evlendikten sonra oldu ne olduysa....

aslında haklısın bılıyomusun bazen bunuda boyle dusunup kendımı oyle avutuyorum esıme bakıyolar dıyorum ne kadar kıskansamda yakısıklı cekıcı kı bakıyolar dıyorum ama benım yanımda dıyım daha sıkı gırıyorum koluna korkma calmazlar dıyo:))

kesinlikle önemli olan seninle, senin yanında ve daha önemlisi senin olması :16:

ayy cok gicik bi durum bilmezmiyim..en sinirime giden, kiyafete bakmaya ciktigimizda yanimdakinin baska bi kiza bakmis olmasi. o kiz da yanimdaki bakio diye bakmisti. o ara da kilo almistim epeyce..komplexe girdim ve zayifladim:D

ben öyle bi durumda hemen elini bırakıyorum :63: direk bana odaklanıyo zaten :27: ama niye ona buna bakıyosun demiyorum bu sefer havaya giriyolar şımarıklar :20:

Back
X