Saç Rengi ve Saç Boyama BU KARARSIZLIK BENİ ÖLDÜRCEK:(

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
KIZLAR BEN HALA KARAR VEREMEMIS DURUMDAYIM KOYUDA AKLIM ASLINDA AMA SAÇIM COK ASAMALAR GECIRDI YIPRANDI ASLINDA DIE CESERAT EDIP KOYU DA YAPAMIYORUM ÖNCEDEN HEP SIYAH KULLANIODUM 2 SENE ÖNCESINE KADAR 2 SENEDR ACIK RENKLERDE TAKILIP KALDIM VE BUGDAY TENLIYIM BANA GORE ESMERIM CEVREMDEKILER BUGDAYSIN DIOR VE ACIK RENGIN YAKIŞTIGINI SOYLUYOR BEN NAPMALIYIM FORUMDA YARDIMCI OLAN COK OLDU RENK KONUSUNDA SAOLSUNLAR AMA BEN YINEDE CESARET EDIP BOYUYAMADIM SİZCE AÇIKMI YAPMALIYIM KOYUMU BIRDE BU RENK NEDIR YARDIMCI OLURMUSUNUZ SANIRIM KOYUYA DONUS YAPCAM BEN:KK43: ÖZELLİKLE BİRİNCİ VE 3 ÜNCÜ RESİMDEKİ RENK

Eklentiler

• 10844263_1543690255875352_1670722909_n.jpg
    10844263_1543690255875352_1670722909_n.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 116
  • DD.jpg
    DD.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 10865196_1568148376731982_1407548140_n.jpg
    10865196_1568148376731982_1407548140_n.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 88
diğer konuda buraya bak demişsin ama koyu renklerde çok bilgim yok malesef yanlış yönlendirmek istemem..

2.fotoda bakırlık da var gibi görünüyor ama sanırım bembe ışığın yansıması o.şu an saçın ne renk onu yazmamışsın ama bu renk 5-kestane gibi görünüyor.Bekleme süresine uy mutlaka yoksa fazla koyu bir renk çıkabilir.

2.fotoda bakırlık da var gibi görünüyor ama sanırım bembe ışığın yansıması o.şu an saçın ne renk onu yazmamışsın ama bu renk 5-kestane gibi görünüyor.Bekleme süresine uy mutlaka yoksa fazla koyu bir renk çıkabilir.
ikinci fotoyu yanlış yuklemısım 1 ve 3 üncü fotodaki resım benım ıstedıgm.kendı saç rengim ise bu

Eklentiler

• IMG_2342.JPG
    IMG_2342.JPG
    109,5 KB · Görüntüleme: 93
5 le boya koleston cok koyu yapiyor hatta 6yla falan boya komur karasi cikar 4 numarasiyla boyarsan
gratise gttım bu resmı göstedım 1.fotodaki resmi bana 4 numarayla boyarsan olur dedı yanlış söyledı o zmn ben dedım çok siyah olmasın dedım doğal dursun resımdekı gıbı dedım

gratise gttım bu resmı göstedım 1.fotodaki resmi bana 4 numarayla boyarsan olur dedı yanlış söyledı o zmn ben dedım çok siyah olmasın dedım doğal dursun resımdekı gıbı dedım
Yoo yanlış söylediğinden değil, ben saç renginizi bilmeden yazdım, saçın rengi 5 tonu ancak sizin saçınız oldukça açık renk, 5le boyadığınızda daha açık tutacaktır.o yüzden ilk boyayı 4 numarayla yapmak mantıklı olur.
İlk boyanız çabuk akacaktır alttaki renk açık olduğu için.normalde kullandığınızdan 1 kutu fazla boyayı bol bol yedirin saçlarınıza.Boya ilk 72 saat çok aktığından mümkünse 3 gün yıkamayın boyadan sonra.mutlaka renk koruyucu şampuan kullanın.15 gün sonra da bu defa 5 numarayla bir daha boyayın.
Unutmayın ki saçı koyulaştırmak kolay, tekrar açmak ise zordur ve yıpratıcıdır.Koyu istediğinizden kesinlikle eminseniz yapın.3 ay sonra sıkılıp açık renklere dönmeye kalkarsanız saçınıza durduk yere zarar vermiş olursunuz.

dip boyan gelene kadar bu rengi kullan derim ben sonra kolestonun 5 veya 6 numarasına boya

Yoo yanlış söylediğinden değil, ben saç renginizi bilmeden yazdım, saçın rengi 5 tonu ancak sizin saçınız oldukça açık renk, 5le boyadığınızda daha açık tutacaktır.o yüzden ilk boyayı 4 numarayla yapmak mantıklı olur.
İlk boyanız çabuk akacaktır alttaki renk açık olduğu için.normalde kullandığınızdan 1 kutu fazla boyayı bol bol yedirin saçlarınıza.Boya ilk 72 saat çok aktığından mümkünse 3 gün yıkamayın boyadan sonra.mutlaka renk koruyucu şampuan kullanın.15 gün sonra da bu defa 5 numarayla bir daha boyayın.
Unutmayın ki saçı koyulaştırmak kolay, tekrar açmak ise zordur ve yıpratıcıdır.Koyu istediğinizden kesinlikle eminseniz yapın.3 ay sonra sıkılıp açık renklere dönmeye kalkarsanız saçınıza durduk yere zarar vermiş olursunuz.

koleston koyu tutuyor her zaman böyle bu ha sonradan açılır saçında açıcı olup olmadığına göre değişir

cok teşekkür ederım verdıgın bılgıler ıcın elımde çıt çıt larım vardı onları denemek amaçlı koleston 4 numarayla boyadım dediğiniz gibi baya koyu oldu çıtçıtlarımın kendı rengi altı balyajlıydı sonuç yinede koyu çıktı bi güzel ellerımıde boyadım sip siyah oldu ellerim:)önceden hep koyu kullanıopdum taki bir kaç sene öncesine kadar şimdi açığa alıştım ama saçlarım çokta yıprandı ve bılmıorum arkadaşlarım sana yakısıo desede ben kendıme yakıstırmıorum benı solgun gosterıo gıbı gelıo arkadaşım siyah senı sert gösterıo dıo ama bılmıorum bu arada alnımda dar bana resimdeki gibi kahkul yakısırmı daha doğrusu dar alınlı olanlara

cok teşekkür ederım verdıgın bılgıler ıcın elımde çıt çıt larım vardı onları denemek amaçlı koleston 4 numarayla boyadım dediğiniz gibi baya koyu oldu çıtçıtlarımın kendı rengi altı balyajlıydı sonuç yinede koyu çıktı bi güzel ellerımıde boyadım sip siyah oldu ellerim:)önceden hep koyu kullanıopdum taki bir kaç sene öncesine kadar şimdi açığa alıştım ama saçlarım çokta yıprandı ve bılmıorum arkadaşlarım sana yakısıo desede ben kendıme yakıstırmıorum benı solgun gosterıo gıbı gelıo arkadaşım siyah senı sert gösterıo dıo ama bılmıorum bu arada alnımda dar bana resimdeki gibi kahkul yakısırmı daha doğrusu dar alınlı olanlara
Dar alına kahkül önerilmiyor canım.

Dar alına kahkül önerilmiyor canım.
onu sonraki aşamaya bırakıyım cnm o zmn önce bi boya işlemini yapıyımda dediğim gibi çıt çıtlarımı dün boyamıştım bugun baya koyu olmuşlar .önce 4 numara ile boyayın demişşiniz çok koyu olmazmı ben resimdeki gibi olmasını ıstıyorum

onu sonraki aşamaya bırakıyım cnm o zmn önce bi boya işlemini yapıyımda dediğim gibi çıt çıtlarımı dün boyamıştım bugun baya koyu olmuşlar .önce 4 numara ile boyayın demişşiniz çok koyu olmazmı ben resimdeki gibi olmasını ıstıyorum
Resimdeki rengin 5 tonu olduğunu söylemiştim zaten.
5 ile boyarsanız da akacak, 4 ile boyarsanız da akacak.
Nasıl olsa açılacak diye ilk boyayı 4le yapıp 5le devam edebilirsiniz dedim.
Direk 5 numara da kullanabilirsiniz.
İlk boyanızı 4le boyamanız halinde olabilecek en kötü şey, ilk 1 hafta saç gözünüze koyu görünebilir.
İlk boyanızı 5le boyamanız halinde olabilecek en kötü şey, alttaki saç rengi açık olduğundan ortaya istediğinizden daha açık bir sonuç çıkabilir.Bu da sıkıntı değil, çünkü 2 hafta sonra nasılsa tekrar boyayacaksınız.
Her iki durumda da ilk boyamada istediğiniz renk tam oturmayacak.
Boyanızın ne kadar akacağı sizin kullandığınız boya, saç yıkama sıklığınız, yağ bakımı yapma alışkanlığınız ve kullandığınız şampuanla da ilgili.
O yüzden hangisi daha doğru olur sorusunun net bir cevabı yok.ikisi de yanlış olmaz.
Saçınızın koyu olması sizin için daha korkutucu bir seçenekse 5 le boyayın o zaman.boyanın saçta bekleme süresini sakın aşmayın, boya fazla bekleyince de renk koyu çıkar.Boya olarak ise market boyası kullanmaya niyetliyseniz palette doğal renkler öneririm.Hem çok hesaplı, hem de renkler çok doğal sonuç veriyor.
Boyadıktan sonra bizimle de paylaşırsanız resimleri sevinirim :)

X