onu sonraki aşamaya bırakıyım cnm o zmn önce bi boya işlemini yapıyımda dediğim gibi çıt çıtlarımı dün boyamıştım bugun baya koyu olmuşlar .önce 4 numara ile boyayın demişşiniz çok koyu olmazmı ben resimdeki gibi olmasını ıstıyorum
Resimdeki rengin 5 tonu olduğunu söylemiştim zaten.
5 ile boyarsanız da akacak, 4 ile boyarsanız da akacak.
Nasıl olsa açılacak diye ilk boyayı 4le yapıp 5le devam edebilirsiniz dedim.
Direk 5 numara da kullanabilirsiniz.
İlk boyanızı 4le boyamanız halinde olabilecek en kötü şey, ilk 1 hafta saç gözünüze koyu görünebilir.
İlk boyanızı 5le boyamanız halinde olabilecek en kötü şey, alttaki saç rengi açık olduğundan ortaya istediğinizden daha açık bir sonuç çıkabilir.Bu da sıkıntı değil, çünkü 2 hafta sonra nasılsa tekrar boyayacaksınız.
Her iki durumda da ilk boyamada istediğiniz renk tam oturmayacak.
Boyanızın ne kadar akacağı sizin kullandığınız boya, saç yıkama sıklığınız, yağ bakımı yapma alışkanlığınız ve kullandığınız şampuanla da ilgili.
O yüzden hangisi daha doğru olur sorusunun net bir cevabı yok.ikisi de yanlış olmaz.
Saçınızın koyu olması sizin için daha korkutucu bir seçenekse 5 le boyayın o zaman.boyanın saçta bekleme süresini sakın aşmayın, boya fazla bekleyince de renk koyu çıkar.Boya olarak ise market boyası kullanmaya niyetliyseniz palette doğal renkler öneririm.Hem çok hesaplı, hem de renkler çok doğal sonuç veriyor.
Boyadıktan sonra bizimle de paylaşırsanız resimleri sevinirim :)