Herkesin ağzından oyunlar oynayıp laf almaya çalışan birisi. Hatta bazı insanlara yaklaşma nedeni sırf benim hakkımda bilgi edinmek. ondan hoşlanan kız beni ona kötülüyor ve sadece dinliyormuş. Daha çok laf almak için peşine düşüyor kızın bildiğiniz istemediği halde kızı. Beni çarşıda görüyormuş kıza söylüyormuş. Bende dedim adam olan eski konuştuğu kızı biri kötülerken dinler mi susturmaz mı? Ya da konusunu yapma iyi kötü bir şeyler yaşadık demez mi diyorum. Yaa ben mi yanlış düşünüyodum doğrusu bu değil mi bunun?Konuşuyoruz mesela o akşam hastayım diyor geçer bir şey olmaz diyorum demi kötüye bir şey olmaz senin gözünde kötüyüm ya diyor. Bilmiyorum kapat konuyu diyorum bir şey diyor ben delleniyorum konu uzuyor sonrasında. Hakarete kadar gidiyor sonra da sen küfürbazsın yok senin hakkında annem değer bilmez o kız sktir et dedi vs diyor. Anneni dinle diyorum hala devam ediyor. Hakaret ediyom hala gitmiyor ya da yazmaya devam ediyor. Sonra da adam olup gelecem diyor. Kabul etmem diyorum ama önceden öyle diyordun diyor. Hep bu aklınca oyun hallerinden dolayo anlaşamadık zaten. Herkesin ağzına adımı aldırdı sayesinde.