Bu konuyu artık aklımdan çıkarmak istiyorum

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Benim sevgilim yok çok kafaya takıyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama düşünüyorum işte elimde değil. Yani tabi sevdiğim biri olsun isterim. Hoşlandığım biri vardı ama olmayacak gibi o da vazgeçtim o yuzden.Arkadaşlarımın ilişkilerini gördükçe çok hoşuma gidiyor benim de olsa keşke diyorum imreniyorum ne biliyim. Bir de üniversitedeyiz tabi çiftleri gördükçe insan da olsun istiyor :)) diyorum belki benim için doğru insan gerçek aşk ilerde çıkıcak karşıma boşver diyorum içimden ama sonra yine İster istemez sık sık bu konuyu düşünüyorum ama artık bunu unutmak istiyorum yani bunu düşünmemek için ne yapabilirim. Yani çoğu arkadaşımın da yok ama bu konuyu en fazla takan benimdir eminim..

Dertsiz başına dertmi arıyorsun canım ya,herşeyin bir zamanı var elbet...Bir anda herşey o kadar hızlı gelisirki hayatında sen bile hızına yetisemezsin...Hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olsun herşey...

Benim sevgilim yok çok kafaya takıyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama düşünüyorum işte elimde değil. Yani tabi sevdiğim biri olsun isterim. Hoşlandığım biri vardı ama olmayacak gibi o da vazgeçtim o yuzden.Arkadaşlarımın ilişkilerini gördükçe çok hoşuma gidiyor benim de olsa keşke diyorum imreniyorum ne biliyim. Bir de üniversitedeyiz tabi çiftleri gördükçe insan da olsun istiyor :)) diyorum belki benim için doğru insan gerçek aşk ilerde çıkıcak karşıma boşver diyorum içimden ama sonra yine İster istemez sık sık bu konuyu düşünüyorum ama artık bunu unutmak istiyorum yani bunu düşünmemek için ne yapabilirim. Yani çoğu arkadaşımın da yok ama bu konuyu en fazla takan benimdir eminim..

bunu takmayan insanların "mantıken" takmadığını düşünüyorum
yani duygusal anlamda, sizin bulunduğunuz gibi bir ortamda bulunan hemen her genç kız sizin hissettiklerinizi hisseder, bir sevgilisi olsun, sevsin, sevilsin, aşık olsun, cıvıl cıvıl yaşasın ister
buna imrenir, bazen üzülür, keşke der...
bence bunlar çok çok doğal
bence sizin duygularınız anormal değil, belki duygularınızı olduğu gibi kabullenseniz, böyle hissetmenizin normal olduğunu kabullenip bu duyguyla barışsanız, ben neden böyleyim diye daha az takarsınız...

yani "sevgiliniz olmamasını" takmanızı değil
"sevgiliniz olmamasını takmanıza" takmanızı çözün bence (çok karışık oldu ama anlaşılır herhalde)

haklısınız bu da bir dert. yani sevgi eksikliğide zor. bunu istemektede sonuna kadar haklısınız. sadece aceleci davranıp "olsun" diye saçma insanları hayatınıza sokmayın yeter. bütün bu hissettikleriniz sağlıklı ve normal bir insan olduğunuzu gösteriyyor o kadar. inşallah iyi insanlar çıkar mutlu eder sizi..

Gereksiz evham yapıyorsun canım zamanı gelince hersey istediğin gibi olur merak etme acele de etme...:KK66:

Herkes sevmek ve sevilmek ister ama her ilişkide bu durum olmuyor. Aksi olsa bu forumda bu kadar sevgilisi ile sorun yaşayan insanların konusu olmazdı. Zamanı gelince karşına anlaşabileceğin biri çıkar nasılsa, bu 2 gün sonrada olabilir 2 ay sonrada,yeterki sırf ilgi görmek için yanlış biri ile ilişkiye başlama.

vallaha bu da dert mi demeyeceğim. senin yaşlarında bence de bu önemli bir dert. öncelikle durumu kabullen sonra da yaşantını gözden geçir. belki de doğru ortamlarda değilsin.
genellikle üniversite yıllarında okuldan vs sevgili olur. bir topluluğa gir ya da bir kursa katıl, bir spor yapmayı dene. mesela eğer seviyorsan dağcılık ya da fotoğrafçılık kulüpleri olabilir. bunlar sırf sevgili bulman için tavsiye etmiyorum. hem daha fazla insan tanırsın, hem üniversite yılların sadece dersten ibaret geçmez hem de yakışıklı prensin hangi kulüpte olduğu belli olmaz, birkaç kapı çalman gerekebilir :KK70:
çok normal bir sıkıntı, biraz daha ve biraz farklı bir ortamda sosyalleşmeyi denersen sorunun muhtemelen çözülür

canım kafana çok fazla takma bu istekle yanlış birini hayatına sokar üzülürsün.zamana bırak bence.

Benim de aklımdan çıkarmak istediğim şeyler var görmezden gelinemeyecek biçimde seninkinden farklı konular ama ...
Bence sürekli aşk için bekleyeceğine sen ona git,ortamlarını coğalt,pozitif ol,enerjini yüksek tut..

Ben de lisedeyken böyleydim herkesin sevgilisi vardı benim yoktu çok uzulur kafaya takardım....sonra üniversite ye geldim abartığımı duşunen olabilir ama bu sefer herkes benim peşimdeydi ben de içlerinden en iyisini yani eşimi seçtim 6 yıl sevgililik döneminden sonra evlendik 1.5 yıldır evliyiz.....herseyin zamanı var canım sabırlı ol...

Yaşamımın hiçbir evresinde sevgilim olsun istemedim. İstemediğin otta gelir dibinde biter misali oldu hep. kimseyle uğraşamam diye kendi adapte et gör bak sonra nasıl buluyor seni :p

Evet o konnuda sikinti olabilir dogru soyluyosunuz ama dersler agir genelde cok vakit bulamiyoruz sinavlardan arkadaslarimda katilmak istemeyince ben se istemedim katilmak kuluplere :) ama biseyler yapicam artik

vallaha bu da dert mi demeyeceğim. senin yaşlarında bence de bu önemli bir dert. öncelikle durumu kabullen sonra da yaşantını gözden geçir. belki de doğru ortamlarda değilsin.
genellikle üniversite yıllarında okuldan vs sevgili olur. bir topluluğa gir ya da bir kursa katıl, bir spor yapmayı dene. mesela eğer seviyorsan dağcılık ya da fotoğrafçılık kulüpleri olabilir. bunlar sırf sevgili bulman için tavsiye etmiyorum. hem daha fazla insan tanırsın, hem üniversite yılların sadece dersten ibaret geçmez hem de yakışıklı prensin hangi kulüpte olduğu belli olmaz, birkaç kapı çalman gerekebilir :KK70:
çok normal bir sıkıntı, biraz daha ve biraz farklı bir ortamda sosyalleşmeyi denersen sorunun muhtemelen çözülür

Beklemedigin anda olurmus ya zaten :)) aklimdan cikardigim an olucak ama elimde degil yani dusunuyorum hep:KK53:
Yaşamımın hiçbir evresinde sevgilim olsun istemedim. İstemediğin otta gelir dibinde biter misali oldu hep. kimseyle uğraşamam diye kendi adapte et gör bak sonra nasıl buluyor seni :p

kūltūrlū, zeki, eglenceli, kendiyle ve cevresiyle barışık, bakImlI kadInlarin etrafinda her zaman en kaliteli adamlar vardir...onemli olan herhangi biri degil kaliteli biri olmasIdIr zaten..yukarIda saydıgım ozelliklerini gelistir..sonrasinda etrafinda birikenler arasIndan ister birini secersin ister secmezsin...sana kalmIş:KK66:

herşey oluyor zamanla..sen kafana taktıkça hiç olmaz..boşver hayatının tadını çıkar...sen arama o seni bulur zaten...

En güzel şeyler hiç beklenmedik anlarda gerçekleşirmiş,sen de bekle.En yakınımdan örnek vericem arkadaşım da aynı böyle takardı kafasına.İlişkilerinde dikiş tutturamazdı aslında beklediği çok mükemmel biri de değildi ama kısmet ya onu isteyenlerle de anlaşamadı.3 yakın arkadaşız ben ve diğer arkadaşımızın uzun süreli ilişkilerimiz var ve arkadaşım buna da takılıyor ben niye sizin gibi olamadım gibilerinden.Kendisi de güzel kızdır boyu posu yerinde gönlü de bir o kadar güzeldir.Diyeceğim o bu işler kısmet ama acele etme yoksa maazallah hayatımın aşkı bu! dersin hayatını tepetaklak ediverir insanoğlu acımasız malesef...

İmrendigin insanların belkide cok derdi sıkıntısı var
Sevgili bir zamandan sonra dert de olabiliyor insanın basına.Hic ugrasma tek basına eglen eglenebildigin kadar derim ben :KK53:

X