- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Ailene sen mi bakıyorsun. Yoksa bu sadece öylesine bir kaygı mı?İlk önce onların dilini çok iyi öğrenmem gerek. ve oraya gittiğimde. bir türk kadını pastane açmıştı kendine... Belki Pastacılık kurslarına gitsem öyle birşey yapabilrim. tabi Pastane açmak vb şeyler yapmak çok masraflı.. yada Mesleğimi evden de yapabilirim. türkiyeden iş alarak. Tabi aldığım paranın 3 katı düşmesi de var. O kadar iş yapıpta az para almak istemiyorum. 2000 lira alsam orda değeri 750 liraya denk geliyor.. Bilmiyorum.. Aslında tek iş sorunuda değil. ailemi de bırakmak istemiyorum. Acaba her evlenenin başınamı bunlar geliyor. Annemden de ayrılmak istemiyorum.. Ne bilim yaşlanacaklar. kim bakacak onlara.. o da var.
Kore' ti görmüştüm. güzel bir yer bence dil sorununu aşarım dersen, yaşanacak yer. Üstelik Kore'de Türkleri seviyorlar. Bulunduğum süre boyunca ((( ooooo Türk, Are you Turk? They helped us, so, We love Turk.)))
Bunları duya duya kendimi pop star gibi hissetmiştim. Markette beleş kimbap larda cabası.
Tabiki 1 aylık öğrenci deneyimim, bir ülkede uzun süre yaşama kararı almak için yeterli değil ama yinede paylaşmak istedim.