• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

Benim diyet yalan oldu gibi

İşlerden kendimi eve nasıl attığımı bilmiyorum

Sürekli halsizim ve bi yeme isteğidir gidiyor

Kendimi frenlemek de istemiyorum zaten yoğunum evde işte bide bişey yemesem iyice halsizleşiicem

Bu arada Zelişim bende +1 gördüm bu hafta ama yapacak bişey yok

Ramazan geliyor nasıl olsa

Ramazanı 49 u görmeden kapatmicam hıhhh :19::19::19::19::19:

günaydın kızlarrrrr

bu ara boşladım burayı farkındayım ama malum işler nedeniyle biliyorsunuz zaten...

Normal beslenme düzeninde devam ediyorum kızlar hatta bu hafta sadece bir kez dondurma yedim oda azıcık yani ona rağmen neredeyse 1 kilo artıdayım tartıda ama bugün reglim başladı haftaya toparlar vücudum kendini resmen şiştim yaaa bel çevremde özellikle sanki yağlanma gibi şişlik var +1 kilo yaaaaaa

bunun dışında dişimin durumu iyiye doğru gidiyor ama yanağımda hala acı var özellikle dokunursam acıyor doktor resmen asıldı dişime çek allah çek :47::47::47::47::47::47::47::47:

Birde bu hafta normalden daha hareketliyim aslında sürekli imalat alanlarında koşturuyorum koşarak merdiven inip çıkıyorum inşallah regl bittiğinde tartı yüzümü güldürür ama bu arada ilaçta kullanıyorum onların bir etkisi olur mu bilmem tabi :27::27::27::27::27:

Bende durumlar böyle işte kızlarrrrr

sizler nasılsınız

ne var ne yokkkk

günaydın cnmmm

bizde senden farkımız yok

bakma böle sallıyom işleri arada ondan sonra toparlıcam diye 3,5 atıyommmmmmm

günaydın hayırlı cumalar kuzumm :6:
Ip mi atladın :1:

Aferinnn kızzzz :46:

Sabah sabah çenen düşmüş bu ne böyle destann :60::60:

günanydınnn

ee napayım kısssssss

yürüşe çıkamıyorum bende alıyorum ipi atlıyommmmmm

hayırlı cumalara yaseminnn
maşallahh ben hiç spor yapmıyorum yaaa

günaydın canım hayırlı cumalar afiyet olsun

günaydın zeliş işinin yoğunluğunu biliyorus canım benim sağlık sıhatin ii olsun tek

diş ağrısı tedavisi çok zor benim dişde 2 ameliyat 2 kanal 4 dolgu var sen düşün

inşallah geçer seninde bir an önce balımmmm

buarada benimde reglm olacak yakın daha şişlik hissetmiyorum ama acayip yeme istediğim var boğazım açılıyorrr:26::26::26::26:

günaydın cnmmmmmmmmmmmmm

bu hafta 500 adet haftaya 600 adet inşş

benim diyet yalan oldu gibi

işlerden kendimi eve nasıl attığımı bilmiyorum

sürekli halsizim ve bi yeme isteğidir gidiyor

kendimi frenlemek de istemiyorum zaten yoğunum evde işte bide bişey yemesem iyice halsizleşiicem

bu arada zelişim bende +1 gördüm bu hafta ama yapacak bişey yok

ramazan geliyor nasıl olsa

ramazanı 49 u görmeden kapatmicam hıhhh :19::19::19::19::19:

günaydın cnm

senin durum vahimmmmmmmm:37::37::37:

hayırlı cumalara yaseminnn
maşallahh ben hiç spor yapmıyorum yaaa

günaydın canım hayırlı cumalar afiyet olsun

günaydın zeliş işinin yoğunluğunu biliyorus canım benim sağlık sıhatin ii olsun tek

diş ağrısı tedavisi çok zor benim dişde 2 ameliyat 2 kanal 4 dolgu var sen düşün

inşallah geçer seninde bir an önce balımmmm

buarada benimde reglm olacak yakın daha şişlik hissetmiyorum ama acayip yeme istediğim var boğazım açılıyorrr:26::26::26::26:
sağol cnaım sana da :16::16:
Günaydın hayırlı cumalar kuzumm :6:
ip mi atladın :1:

Aferinnn kızzzz :46:

Sabah sabah çenen düşmüş bu ne böyle destann :60::60:
eheheh sağol canım :16::16:

indir tabe .))

işte patronu aradım ben de servis şöförünü aradım zannederek adama agzıma geleni saydım ahah
Kızzz vallaa zor bi durum haa :9:
günaydın cnmmm

bizde senden farkımız yok

bakma böle sallıyom işleri arada ondan sonra toparlıcam diye 3,5 atıyommmmmmm

günanydınnn

ee napayım kısssssss

yürüşe çıkamıyorum bende alıyorum ipi atlıyommmmmm

günaydın cnmmmmmmmmmmmmm

bu hafta 500 adet haftaya 600 adet inşş

günaydın cnm

senin durum vahimmmmmmmm:37::37::37:
İyi yapıosun kuzum :9::9:
dedi ki kontes hanım eşiniz boluya gidince siz iyice kafayı sıyırdınız ahaha
Kocasızlık başınamı vurduu :60::60:

günaydın

hayrılı cumalarınızz olsunnn

dün yapmış olduğum sporrrrrrrrr

500 tane ip atladımmm

100 tane mekikk

100 tane twister çevirdimm

birazda kolları çalıştırıdımmmm

günaydın cnm spor candır ama ben dün yapamadım maalesef çünkü iş çıkışı avm ye gittim ve geç geldim

Günaydın kızlarrrrr

Bu ara boşladım burayı farkındayım ama malum işler nedeniyle biliyorsunuz zaten...

Normal beslenme düzeninde devam ediyorum kızlar hatta bu hafta sadece bir kez dondurma yedim oda azıcık yani ona rağmen neredeyse 1 kilo artıdayım tartıda ama bugün reglim başladı haftaya toparlar vücudum kendini resmen şiştim yaaa bel çevremde özellikle sanki yağlanma gibi şişlik var +1 kilo yaaaaaa

Bunun dışında dişimin durumu iyiye doğru gidiyor ama yanağımda hala acı var özellikle dokunursam acıyor doktor resmen asıldı dişime çek Allah çek :47::47::47::47::47::47::47::47:

Birde bu hafta normalden daha hareketliyim aslında sürekli imalat alanlarında koşturuyorum koşarak merdiven inip çıkıyorum inşallah regl bittiğinde tartı yüzümü güldürür ama bu arada ilaçta kullanıyorum onların bir etkisi olur mu bilmem tabi :27::27::27::27::27:

Bende durumlar böyle işte kızlarrrrr

Sizler nasılsınız

Ne var ne yokkkk

günaydın zelişciğim tekrardan geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
benim de regl geldi gelecek 3-4 günüm var ama çok şişim sabah tartıldım +500 gösteriyor haftasonuna bakıcam artık yeme içme düzeni ben de de aynı

Back
X