Günaydın kızçelerim...
Akşam 9'da yattım
Sabah da 6'da kalktım..
Oğlanda 7'de uyandı..
Okul serviside sabah 08.20 de geliyor almaya zaten oğlanı..
Akşam yemek yemedim, annem tatlı yapmış sütlü bir tatlı ondan yedim limonata eşliğinde..
Şimdi de kepek ekmeğine tost yaptım yedim..
Öğlen pek yemeği düşünmüyorum, neden bilmiyorum ama ruh halim biraz çökük bu ara..
Sebep derseniz bilmiyorum..
Yüzüm gülüyor ama ne bilim içime bi höküz oturmuş gibi hissediyorum..
Annemle geçen kavga etmiştik bir konuda, ben tartıştığımız esnada anneme şunu demişim hiç farkında değilim,
Sabredin az kaldı gidicem bu ewden demişim.
Akşam bana diyor ki; beni o sözünle geçen gün çok kırdın seni bazen tanıyamıyorum dedi..
Gamsız oldun sen eskiden böyle değildin dedi.
Ewet mesela önceden ewe 1 saat geç gitsem derdim ki, eyvah babam surat asıcak bişi dicek felan..
Şimdi 2 saat geç kalsam bile umrumda değil, gelsin yüzüme söylesin ne söylüyorsa diyorum..
Kii ben ewe gece 12'lerde gelen biri değilim.. Ewe geliş saatim benim akşam 9'zu geçmez..
Ben çok bunaldım ya
Akşam 9'da yattım
Sabah da 6'da kalktım..
Oğlanda 7'de uyandı..
Okul serviside sabah 08.20 de geliyor almaya zaten oğlanı..
Akşam yemek yemedim, annem tatlı yapmış sütlü bir tatlı ondan yedim limonata eşliğinde..
Şimdi de kepek ekmeğine tost yaptım yedim..
Öğlen pek yemeği düşünmüyorum, neden bilmiyorum ama ruh halim biraz çökük bu ara..
Sebep derseniz bilmiyorum..
Yüzüm gülüyor ama ne bilim içime bi höküz oturmuş gibi hissediyorum..
Annemle geçen kavga etmiştik bir konuda, ben tartıştığımız esnada anneme şunu demişim hiç farkında değilim,
Sabredin az kaldı gidicem bu ewden demişim.
Akşam bana diyor ki; beni o sözünle geçen gün çok kırdın seni bazen tanıyamıyorum dedi..
Gamsız oldun sen eskiden böyle değildin dedi.
Ewet mesela önceden ewe 1 saat geç gitsem derdim ki, eyvah babam surat asıcak bişi dicek felan..
Şimdi 2 saat geç kalsam bile umrumda değil, gelsin yüzüme söylesin ne söylüyorsa diyorum..
Kii ben ewe gece 12'lerde gelen biri değilim.. Ewe geliş saatim benim akşam 9'zu geçmez..
Ben çok bunaldım ya