bu meyvenin adı ne nasıl yeniyor

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
11003912_10204624276479321_2079865602_n.jpg
11012218_10204624275999309_2015934824_n.jpg
arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum

ilk kez görüyorum bende merak ettim size nasıl ulaştı merak ettim doğrusuo_Oo_Oo_O
Umreden geldi canım orda satılıyormuş arap demişki bunu yiyenin çocuğu olur diye ...eliyle işaret etmiş dovup yenecek diye ama çekiçle bile zor kırıldı gerçi kırıldıda denemez ama nasıl yenecek diş geçer gibi değil

Umreden geldi canım orda satılıyormuş arap demişki bunu yiyenin çocuğu olur diye ...eliyle işaret etmiş dovup yenecek diye ama çekiçle bile zor kırıldı gerçi kırıldıda denemez ama nasıl yenecek diş geçer gibi değil
umarım zararı olmaz faydası ve şifa olurda bende merak ettim bak netten baktın mı ismini ögren

arabistada yetişen meyveler diye google görsellerde arattım.Adı narçılmış.
ama narçılın faydaları diye yazdım çocukla ilgili bişey bulmadım. Tesbih yapılıyormuş.Belki de ben görsellerdeki resimlerde yanılmışımdır. İnşallah şifa olur.
Aylardır bekledikten sonra artık ne getirseler ,çocuk için şifadır diye ayırmadan yiyecek haldeyim :KK43:

Eki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
nasıl kullandınız banada geldi umreden bu meyve kırıp suda kaynat falan dediler ama tam olarak ta bilmiyorum inşallah allah bir fayda verir alllah

nasıl kullandınız banada geldi umreden bu meyve kırıp suda kaynat falan dediler ama tam olarak ta bilmiyorum inşallah allah bir fayda verir alllah
suda kaynatıp sabah akşam suyunu içeçeksin galiba cunku baska turlu ihtimal yok ..mermer gibi bişi ama dış kabuğunu rondo da cekip bala karıştırıp yiyebilirsiniz

Benim halamın da çocuğu olmuyor şimdilik o kullanacak bakalım nasıl kullanacak ama sonuç olumlu olursa yazarım yine....bilen yokk galiba ismini nasıl kullanıldığını da
banada geldi ama bende nasıl kullanılacak bilmiyorum meryem otuyla beraber satılıyormuş. ama hala kullanmadım siz kullandınızmı faydasını gördünüzmü

Eki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
Bizim bir tanıdık kabuğunu rendelenmiş bir çorba kaşığı yogurda bir çay kaşığı rendeledigi kısmı koymuş. O şekilde 7 gün yemiş. Sabahları aç karnına.

Çok şükür bu meyveden bende istedim mekkeden geldi.Dün nacakla kırmya çalıştık dışında bir kabuk var içinden ağaç rengi sert bir kısım daha çıkıyor onu zar zor kırıp beyaz olan kısma ulaştım.mermer gibi çok sert.bunu suda kaynatıp içmişler.Bende yeni başladım bakalım hayırlısı.bir arkadaş 3 ay içinde hamile kaldığını söyledi.Kocası sebebi ile olmuyordu.bu şekilde yapılıp içmişler 3 ay içinde hamile kalmış ve sevinçten ağlamışlar.kaynatılan suyu ikisi de eşler içmiş.Şimdi ben de denemeye başladım.sonuçları burdan yazmayı düşünüyorum.:) Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaslar sizler uzun zamanlar çncesi konuyu acmıssınız ama ben yinede cevap yazmak istedim belki birisine nasıp olur diye

Bu meyve meryem ana eli otu diye geciyor umreye gittiğimde kendim için aldım google da her ne kadar baska bir sey gösterilsene bu meyve
Meryem ana eli otu diye geciyor
Ve bunu adet oldugunuz da sadece kadınşar adet günü sayısınca 1 bardak su koyuyor mesele benım adetim 10 gün sürüyor tencereye on bardak su koyuyorum ve daha sonra kaynama ve buharlasma için de +3 bardak su koyuyorsunuz ve su kaynadıktan sonra 25 dakıka kaynatıyor sunuz. Bu otu içine su girecek kadar kırmanız yeterli oluyor bu suyu adet in ilk gununden aon gunune kadar her sabah ılık bir sekilde aç karnına içiyorsunuz bu dönemde bol bol tövbe istiğfar etmenizdede fayda var ve mutlaka 3 Yaplmalo

Çok şükür bu meyveden bende istedim mekkeden geldi.Dün nacakla kırmya çalıştık dışında bir kabuk var içinden ağaç rengi sert bir kısım daha çıkıyor onu zar zor kırıp beyaz olan kısma ulaştım.mermer gibi çok sert.bunu suda kaynatıp içmişler.Bende yeni başladım bakalım hayırlısı.bir arkadaş 3 ay içinde hamile kaldığını söyledi.Kocası sebebi ile olmuyordu.bu şekilde yapılıp içmişler 3 ay içinde hamile kalmış ve sevinçten ağlamışlar.kaynatılan suyu ikisi de eşler içmiş.Şimdi ben de denemeye başladım.sonuçları burdan yazmayı düşünüyorum.:) Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba. Hamile kaldığınızı yazmışsınız bu mesajdan yaklaşık 5-6 ay sonra. hayırlı olsun çok sevindim adınıza.
Bana da bu sert meyveden geldi. İnternetten baktım hep bayanlar tüketmiş. Fakat bizde sorun eşimde. Meyveyi bana getiren bunu bilmiyor. Ben de meyveyi kullanmamaya karar vermiştimki sizin yorumunuza denk geldim. Arkadaşınızın da eşimde problem varmış. Bunu okuyunca ben de deneyeyim dedim. Meyveyi kırıp ne kadar suda kaynatılacak ve kaç gün içilecek bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de arkadaşınızla hala görüşüyorsanız rica etsem benim için sorabilir misiniz eşindeki problem neymiş. Bizde Azosperm. Hiç sperm yok maalesef.

Merhaba kızlar ben de getirttirdim önümüzdeki ay yicez inşallah ama şimdi adetime az kaldı hem d e Meryem ana otunu taşımaya başladım inş şifa olur

X