- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umreden geldi canım orda satılıyormuş arap demişki bunu yiyenin çocuğu olur diye ...eliyle işaret etmiş dovup yenecek diye ama çekiçle bile zor kırıldı gerçi kırıldıda denemez ama nasıl yenecek diş geçer gibi değililk kez görüyorum bende merak ettim size nasıl ulaştı merak ettim doğrusu
umarım zararı olmaz faydası ve şifa olurda bende merak ettim bak netten baktın mı ismini ögrenUmreden geldi canım orda satılıyormuş arap demişki bunu yiyenin çocuğu olur diye ...eliyle işaret etmiş dovup yenecek diye ama çekiçle bile zor kırıldı gerçi kırıldıda denemez ama nasıl yenecek diş geçer gibi değil
Benim halamın da çocuğu olmuyor şimdilik o kullanacak bakalım nasıl kullanacak ama sonuç olumlu olursa yazarım yine....bilen yokk galiba ismini nasıl kullanıldığını daumarım zararı olmaz faydası ve şifa olurda bende merak ettim bak netten baktın mı ismini ögren
nasıl kullandınız banada geldi umreden bu meyve kırıp suda kaynat falan dediler ama tam olarak ta bilmiyorum inşallah allah bir fayda verir alllahEki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
suda kaynatıp sabah akşam suyunu içeçeksin galiba cunku baska turlu ihtimal yok ..mermer gibi bişi ama dış kabuğunu rondo da cekip bala karıştırıp yiyebilirsiniznasıl kullandınız banada geldi umreden bu meyve kırıp suda kaynat falan dediler ama tam olarak ta bilmiyorum inşallah allah bir fayda verir alllah
banada geldi ama bende nasıl kullanılacak bilmiyorum meryem otuyla beraber satılıyormuş. ama hala kullanmadım siz kullandınızmı faydasını gördünüzmüBenim halamın da çocuğu olmuyor şimdilik o kullanacak bakalım nasıl kullanacak ama sonuç olumlu olursa yazarım yine....bilen yokk galiba ismini nasıl kullanıldığını da
Bizim bir tanıdık kabuğunu rendelenmiş bir çorba kaşığı yogurda bir çay kaşığı rendeledigi kısmı koymuş. O şekilde 7 gün yemiş. Sabahları aç karnına.Eki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
Nasil kullandiniz acaba bana da geldi ama nasil kullanacagimi bilemedimBen hamile kaldım arkadaşlar sebebi bu mu bilmiyorum ama artık hamileyim..:)3,5 yıl sonra.
Merhaba. Hamile kaldığınızı yazmışsınız bu mesajdan yaklaşık 5-6 ay sonra. hayırlı olsun çok sevindim adınıza.Çok şükür bu meyveden bende istedim mekkeden geldi.Dün nacakla kırmya çalıştık dışında bir kabuk var içinden ağaç rengi sert bir kısım daha çıkıyor onu zar zor kırıp beyaz olan kısma ulaştım.mermer gibi çok sert.bunu suda kaynatıp içmişler.Bende yeni başladım bakalım hayırlısı.bir arkadaş 3 ay içinde hamile kaldığını söyledi.Kocası sebebi ile olmuyordu.bu şekilde yapılıp içmişler 3 ay içinde hamile kalmış ve sevinçten ağlamışlar.kaynatılan suyu ikisi de eşler içmiş.Şimdi ben de denemeye başladım.sonuçları burdan yazmayı düşünüyorum.:) Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba. Mekkeden getiriyorlar. Haca ya da umreye giden bir yakınınıza rica edin getirsinKonu çok eski ama ben bu bahsettiğiniz meyveyi nerden temin edebilirim
Canım dün aktifmişsinEki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum