bu mu adalet

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
Aynı sitede yan blokta bir Komşum var ve şu an hamile. Aralık gibi doğum yapacak. Lise mezunu ve belediyede memur olarak çalışıyor. Bana çocuk doğunca sen bakabilir misin başka kimseye guvenemem dedi. Çok çok üzdü bu teklif beni.

Neden mi?

Bu Komşumun amcası bir partinin il yönetimindeymiş ve bu arkadaşı bi kaç yıl önce kpss siz belediyeye sözleşmeli olarak aldirmis. Sonrada belediye sözleşmeli calişanlari kadroya alininca 1 yol sözleşmeli calistiktan sonra memur olmuş. Sosyal yardımlaşma müdürlüğünde calisiyor. Ben ise sosyoloji mezunuyum formasyon aldim iyi derecede İngilizce biliyorum şimdi de ozel bir unide yuksek lisans yapiyorum. 2012kpssden 76 2014 KPSS den 78 aldim. Defalarca belediyeye CV biraktim ama yok yok yok.

Adalet bu mu kizlar. Adami olan pat diye hak etmediği yere gelsin adami olmayan da onların çocuğuna baksin.

Kimse yanlis yere cekmesin ben çocuk bakmayi kucumsmiyorum ama bu halsizlik değil mi? Babamın oğlu dahi olsa hakkimi yiyenlere hakkimi helal etmiyorum. Allah bu denli haksizlik yapan herkese hesabini sordun başkada bir şey demiyorum :KK43:

Son düzenleme:
kpss puanım 86 ve bakanların son açıklamalarından sonra haziran atamasında yerleşebilecek miyim onu düşünüyorum. Ama insanlar sınava dahi girmeden vızır vızır sözleşmeliden kadroluya atlıyorlar. Allah ıslah etsin hepsini

tabi ki adaletsizlik. 4 yıl atanamadım hem de 82-83 gibi puanlarla(öğretmenim). insan çileden çıkıyor. hele kpss kopya olayı olunca ne sinirler geçirdim. sonuç olarak yaşayacağını yaşıyor insan. teklifi kabul etme ve çok da düşünme. elbet hak bir yerden çıkacak.:cool:

Ah ya bu gün ben de bi iş görüşmesinden red cevabı aldım... O kadar okuduk emek verdik ama yok yok yok işte... O Allah ki yarattıklarının rıskını verir.. Hepimize güzel kapılar açsın inşallah:KK43:

Aynı sitede yan blokta bir Komşum var ve şu an hamile. Aralık gibi doğum yapacak. Lise mezunu ve belediyede memur olarak çalışıyor. Bana çocuk doğunca sen bakabilir misin başka kimseye guvenemem dedi. Çok çok üzdü bu teklif beni.

Neden mi?

Bu Komşumun amcası bir partinin il yönetimindeymiş ve bu arkadaşı bi kaç yıl önce kpss siz belediyeye sözleşmeli olarak aldirmis. Sonrada belediye sözleşmeli calişanlari kadroya alininca 1 yol sözleşmeli calistiktan sonra memur olmuş. Sosyal yardımlaşma müdürlüğünde calisiyor. Ben ise sosyoloji mezunuyum formasyon aldim iyi derecede İngilizce biliyorum şimdi de ozel bir unide yuksek lisans yapiyorum. 2012kpssden 76 2014 KPSS den 78 aldim. Defalarca belediyeye CV biraktim ama yok yok yok.

Adalet bu mu kizlar. Adami olan pat diye hak etmediği yere gelsin adami olmayan da onların çocuğuna baksin.

Kimse yanlis yere cekmesin ben çocuk bakmayi kucumsmiyorum ama bu halsizlik değil mi? Babamın oğlu dahi olsa hakkimi yiyenlere hakkimi helal etmiyorum. Allah bu denli haksizlik yapan herkese hesabini sordun başkada bir şey demiyorum :KK43:

ne partisi olursa olsun torpil varsa Allah baslarina gecirsin herseyi.
neden birazcik hakkiyla is yapmayi beceremiyoruz acaba?
ben olsam bende uzulurdum heralde.

Malesef bu dünya bu kadar adaletsiz.daha bunlar iyi günlerimiz diye düşünüyorum.

Ve adalet sadece ön lisanstaki bi bölüm ismi.. ha bi de bayan ismi.. başka da bir karşılığı yok :110:

isyan duvarı oldu bura da, ama ne yapalım emek verip karşılığını alamayınca böyle oluyor

hahah adalet bir önlisans bölüm ismiii :KK70:

Neden mi?

haksızlığın daniskası bence Türkiyede bu durumlara okadar alışkınızki ama elimizden bişey gelmez umarım hak ettiğin işe kavışursun .

dün marketten çıktık annemle market arabasındayız, arkamdaki teyze konuşuyor, oğluma 70al gel didi.. Dönüpte teyze sen hayırdır diyemedim tabi. hangi birine, ne amaçla diyeceksin ki.. hey gidi hey atı alan üsküdarı geçiyor.. biz hala nereye cv versek :KK43:

Neden mi?

Is istir kimsenin yaptigini kucumsemem yuksektede gormem.ama bu ne densizlik.unv.okumus kps den atanma yada memurluk arayan birine baskasina guvenemem sen bak de.sizemi guvenip dogurmus.diyemedinizmi bosuna okumadim 3000 arti sigorta arti bayramlarda ikramiye ver bakim diye.terbiyesiz uzak durun boylelerinden.ay cok sinirlendim ya utanmasa temizlige cagircak hadsiz.yanlis anlasilmasin temizlikte cocukta bakilir ama bu kisinin nuyeti baska

Is istir kimsenin yaptigini kucumsemem yuksektede gormem.ama bu ne densizlik.unv.okumus kps den atanma yada memurluk arayan birine baskasina guvenemem sen bak de.sizemi guvenip dogurmus.diyemedinizmi bosuna okumadim 3000 arti sigorta arti bayramlarda ikramiye ver bakim diye.terbiyesiz uzak durun boylelerinden.ay cok sinirlendim ya utanmasa temizlige cagircak hadsiz.yanlis anlasilmasin temizlikte cocukta bakilir ama bu kisinin nuyeti baska

Aynı şekilde bende asla küçük gördüğüm için değil ama çok zoruna gitti. Zaten işsizlik konusunu çok sıkıntı yapıyorum bir de bu teklifi alınca kafamdan aşağıya kaynar sular d9küldü sadece Allaha havale ediyorum diyebildim

X