- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- Konu Sahibi rbd.dulce1
6 ay evvel iki senelik ilişkim bitti.O kendisi (x diyelim) telefonda kavgasız gürültüsüz ciddi ilişkiden sıkıldığını söyleyerek bitirdi derken iki gün sonra başka kızlarla görüşmeye başladı bi sürü kızla görüştü derken bir ay sonra yeni bir sevgili edindi ve çıkmalarının ilk haftası bana mesaj attı onun profilinde paylaştığım bi fotoğrafımız varmış onu engellediğim için o göremiyomuş güya arkadaşları görüp söylemiş halbuki kız söylemişti.o fotoyu sil dedi.bende uğraşamam dedim bana direktifler vermeye başladı derken kavga ettik ben engelledim whatsaaptan o aradı açmadım.o kızla ilişkisinin birinci ayı evlilik kararı aldı ama ikiside üni öğrencisi oldukları için kızın ailesi izin vermedi.ve ben hep sessizliğimi korudum.bu gece onun tanıştırdığı bi ortak arkadaşımız vardı hoş çocuğu benle görüşmesin diye tehdit ediyodu ya ben ya o diye.ama çocuk çok iyi bi insandı bana kardeşimsin derdi o çocuk bıçaklanmış bunu faceden öğrendim birileri onu etiketleyip yazmış dua edin diye ama hastane adı vermemişler.soran olmuş ama yazmamışlar bende eski sevgilimin kuzeniyle hala görüşürüz ona sordum bilmiyorum en iyisi x'e sorayım dedi.benim hastaneyi öğrenmek istediğimi söylemiş x de neden sana soruyo demiş, kuzeni sana mı sorsaydı demiş,sakın bana sormasın demiş ve hastaneyi söylememiş.arkadaşının durumu çok ciddi yoğun bakımda ve benim eski sevgilim hala neyin derdinde.bu ilk değil kuzeninden girip beni instagramdan engellemeler ( yeni sevgilisi görmesin diye demiş ama sevgilisi kuzeninde ekli değildi ve kuzeninin hesabı kilitliydi),kuzenine beni whatsaaptan engellesin diye baskı yapmalar (sanki whatsaap konuşmamızıda sevgilisi görecek?!)ve üstelik biz beraberken ben birine kızıp sosyal hesaptan sileyim mi desem hemen saçmalama birini silmen,engellemen onu önemsediğini gösterir hiç üstünde durma derdi.şimdi ise sanki ben onu aldatmışım gibi davranıyor.bi insan neden bu kadar zalim olur ölüm kalım meselesi varken bile niye hala bu kadar keskin olabiliyor bi fikir verin ne olur çocuğa mı üzüleyim x'e mi sinir olayım şaşırdım.
Son düzenleme: