Bu nasil gelinlik dedirtti!

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.482
2.065
Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?

Oyle seviyormus, oyle begenmis. Benim de arkadasimin bir gelinlik mevzusu var, konu acmistim hatta. Bana sorsan begenilecek hicbir yani yok, fiyasko ama kiz onu begeniyor ne yapalim yani. Yakin bir arkadasin falan olsa soyle de sen neden bu kadar dert ettin ki?

Ben de tipik prenses model, her tarafi tasli dantelli geliklikleri begenmiyorum mesela. Eminim o kizin gelinligini tipik bir gelinlikten daha cok begenirdim.

Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Çok affedersiniz de milletin derdi niye sizi gerdi?

Sanane ki :KK53:

Yillar oldu zaten bakti tartisma cikacak benimde tarzim degil zaten dedi

Tartışma çıkmasın diye fikrini savunmaması hoş değil ki, o pasif sen dominantsın sanırım

Bazıları bohem sever kendisi o kıyafetle rahat etti ise kimseye laf düşmez, laf düşecek olsa mesela ilk ben Ugg giyen kızlara iyi bir sayarım, hele 1.50 boyu olup baldırına kadar çizme giyenler var, saksı bitkisi gibi duruyolar

• Beğen
Reactions: anu
Bence gelinligin bi asaleti olmali tipik prenses model demiyorum illa ki sade olacaksa da daha sik olablrdi bunlar hep ozentilikten

X