Bu ne demek oluyor?

Evet ayıp etmiş eşiniz. Ama daha önemlisi, neden ceza aldığını öğrenebildiniz mi?

Kaybetme korkusu yaşıyor kendince...
yani güzel vaatlerde bulunup sonra da bunu sorması...ben öyle algıladım yani...halbuki bebeğiniz de doğmak üzere ...ne alaka yani...

Evet ayıp etmiş eşiniz. Ama daha önemlisi, neden ceza aldığını öğrenebildiniz mi?

Evet konuştuk Avukatıyla konuştum temmuza kadar çıkar sonra da denetimli serbestlikten yararlanacak dedi Dosyasına bile baktım hatta kavgadan dolayı ceza almıştı.

Belki orda yatan bazı mahkumların anlattıklarından etkilenmiştir. Yani eşi başkaları ile kaçan vs varsa .

Orda olmak çok farklı bir psikolojidir. Güven güvensizlik sorgulamayın bence. 4 duvar arasında ne hale gelir insan neler kurar.

Adam 4 duvar arasında kuruyor kafasında veya duydu başka birinden, askerde asker arkadaşlarının sevgililerinin terkettiğini muhabbet esnasında duyan birinin kendi sevgilim de beni terkeder mi? düşünmesi gibi aklına gelmiş olabilir, çok güzel tribinizi de atmışsınız işte görüş zamanının sonuna kadar ağzınızı açmamışsınız sorun ne?

kesin orada birileri böyle muhabbet etmiştir yada böyle bir olaya şahit olmuştur
oradaki diğer insanların eşi böyle bişey yapmıştır
oda etkilenmiştir o yüzden korkutugundan demiştir..
ama demesi yanlış..
siz onun psikolojisine bırakın..
ne kadar var çıkmasına Allah kurtarsın inşallah..

Biraz anlayışlı olmalısın bence.
Orada eli kolu bağlı, seninle ilgilenemiyor, ilgiye, şefkate bu kadar ihtiyaç duyduğun bir dönemde yalnız kaldın.
Orada 4 duvar arasında, boşlukta aklına geliyordur, seni kaybetmekten, yetememekten korkuyordur.

Ya zaten ben onu bu kadar düşünüyorken benim oyunda harcayacak vaktim yok Yani nasıl böyl birşey düşünebilir ben anlayış gösteremem yani istesem de gösteremem şoklardayımmm yani

Ya zaten ben onu bu kadar düşünüyorken benim oyunda harcayacak vaktim yok Yani nasıl böyl birşey düşünebilir ben anlayış gösteremem yani istesem de gösteremem şoklardayımmm yani

e tamam boşa o zaman adamı bir tekme de sen vur ne diyelim biz başka

evlilik: iyi günde kötü günde diyoruz.

kesin orada birileri böyle muhabbet etmiştir yada böyle bir olaya şahit olmuştur
oradaki diğer insanların eşi böyle bişey yapmıştır
oda etkilenmiştir o yüzden korkutugundan demiştir..
ama demesi yanlış..
siz onun psikolojisine bırakın..
ne kadar var çıkmasına Allah kurtarsın inşallah..
Tşk ederim avukatı haziranda kesin çıkar dedi..inşallah

Kötü niyetle sormuş olsa yumuşak bi şekilde yaklaşıp yanlış anladın falan demezdi de paranoyakça üstüne gelirdi.

Yanında olamayıp seni ilgisiz bıraktığı için böyle bir şey düşünmüş olabilir.

Oradaki adamlar da böyle bir düşünceyi tetikleyecek konuşmalar yapmış olabilirler.

Insan yalnızken ya da işte boş kalınca olmadık şeyler düşünebiliyor -ki o şuan bulunduğu yer itibariyle mantıklı şeyler düşünecek durumda değil.

e tamam boşa o zaman adamı bir tekme de sen vur ne diyelim biz başka

evlilik: iyi günde kötü günde diyoruz.

Benim demek istediğim o değil ki yani aklına gelmiş olsa bile bunu bana dile getirmesi o kadar gururuma dokundu ki Ben neler çekiyorum onsuz ama bi gün olsun onu her görmeye gidişimde dişlerimi sıka sıka tuttum kendimi ağlamayayım da üzülmesin diye hep gülümsedim hep onu avuttum güzel şeyler söyledim haliyle bundan onu duyunca çok zoruma gitti

Bugün eşimi görmeye gittim cezaevine.Akşamları kötü rüyalar görüyorum sana bişey olacak seni kaybedecem diye ödüm kopuyor dedi.Beni özlediğini burdan çıktıktan sonra sana mükemmel bi hayat yaşatacam falan vs vs.En son da işte sohbet sitelerine falan girmiyorsun demi dedi???ŞOK oldum ne diyorsun sen dedim ne demek bu?Yok aşkım bişey demek istemiyorum kadın nikiyle sana yazanlar olur sarkarlar falan Benim sohbet sitesinde ne işim olur dedim.Oda facebookta oyun oynuyorsun onu soruyorum dedi.Hadi onları geç dedim sen benim böyle bir insan olduğumu nasıl düşünebilirsin?dedim.Bugüne kadar bir yanlışımı mı gördün de şimdi böyle konuşuyorsun.O kadar kızdım ki sinirimden çekip gidiyordum.Oda sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim ben sadece başına bişey gelir diye korkuyorum çok merak ediyorum seni falan dedi..Nerdeyse süre bitene kadar tek kelime etmedim kvle konuştular.En son gelirken hoşçakal dedim ve geldim.Şu an sinirden elim ayağım titriyor eşiniz size böyle söylese siz ne yapardınız ne düşünürdünüz allah aşkına biri akıl versin...
Bu durumu koğuş arkadaşlarından biri yaşadıysa vesvese etmiştir :KK43:

Esim kadinlar kulubune bile chat sitesi dedigi icin kizmazdim :KK53:
Belki forum ya da oyun sitelerini kastetmistir o da, yoksa oyle bir suphesi olsa neden sizinle evliligini surdursun ki?

Adam seni yalnız bıraktığı için kafasında kuruyor şu an... Yoksa seni birşeyle suçlamıyor yani...

normal şartlarda düşünmesine kızabilirsiniz hakkınızdır ama takdir edin ki psikolojisi bozulmuş çok normal :KK43: eli kolu bağlı kaybetmekten korkuyor bunalıyor dört duvar arasında kafasında ne senaryolar yazıyor hapisten çıktında o da anlayacak hatasını ama bu öyle bir hata ki mazur görülmeli şartlar farklı çünkü...siz de hamilesiniz alıngansınız bir defaya mahsus unutun bir dahaki görüşte sevgi dolu sıcacık davranın sabredin, onu anlamaya çalışın...

X