- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 32
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
.......................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ayıp etmiş eşiniz. Ama daha önemlisi, neden ceza aldığını öğrenebildiniz mi?
Biraz anlayışlı olmalısın bence.
Orada eli kolu bağlı, seninle ilgilenemiyor, ilgiye, şefkate bu kadar ihtiyaç duyduğun bir dönemde yalnız kaldın.
Orada 4 duvar arasında, boşlukta aklına geliyordur, seni kaybetmekten, yetememekten korkuyordur.
Ya zaten ben onu bu kadar düşünüyorken benim oyunda harcayacak vaktim yok Yani nasıl böyl birşey düşünebilir ben anlayış gösteremem yani istesem de gösteremem şoklardayımmm yani
Tşk ederim avukatı haziranda kesin çıkar dedi..inşallahkesin orada birileri böyle muhabbet etmiştir yada böyle bir olaya şahit olmuştur
oradaki diğer insanların eşi böyle bişey yapmıştır
oda etkilenmiştir o yüzden korkutugundan demiştir..
ama demesi yanlış..
siz onun psikolojisine bırakın..
ne kadar var çıkmasına Allah kurtarsın inşallah..
e tamam boşa o zaman adamı bir tekme de sen vur ne diyelim biz başka
evlilik: iyi günde kötü günde diyoruz.
Bu durumu koğuş arkadaşlarından biri yaşadıysa vesvese etmiştirBugün eşimi görmeye gittim cezaevine.Akşamları kötü rüyalar görüyorum sana bişey olacak seni kaybedecem diye ödüm kopuyor dedi.Beni özlediğini burdan çıktıktan sonra sana mükemmel bi hayat yaşatacam falan vs vs.En son da işte sohbet sitelerine falan girmiyorsun demi dedi???ŞOK oldum ne diyorsun sen dedim ne demek bu?Yok aşkım bişey demek istemiyorum kadın nikiyle sana yazanlar olur sarkarlar falan Benim sohbet sitesinde ne işim olur dedim.Oda facebookta oyun oynuyorsun onu soruyorum dedi.Hadi onları geç dedim sen benim böyle bir insan olduğumu nasıl düşünebilirsin?dedim.Bugüne kadar bir yanlışımı mı gördün de şimdi böyle konuşuyorsun.O kadar kızdım ki sinirimden çekip gidiyordum.Oda sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim ben sadece başına bişey gelir diye korkuyorum çok merak ediyorum seni falan dedi..Nerdeyse süre bitene kadar tek kelime etmedim kvle konuştular.En son gelirken hoşçakal dedim ve geldim.Şu an sinirden elim ayağım titriyor eşiniz size böyle söylese siz ne yapardınız ne düşünürdünüz allah aşkına biri akıl versin...
Tşk ederim avukatı haziranda kesin çıkar dedi..inşallah
Esim kadinlar kulubune bile chat sitesi dedigi icin kizmazdim
Belki forum ya da oyun sitelerini kastetmistir o da, yoksa oyle bir suphesi olsa neden sizinle evliligini surdursun ki?