bu ne yaaa

ne desem bilemedim..
ama bana göre zaten hayırlı değildi bu iş.
hem adam dönek hem de 2 çocugu varmış.
sen ilk evliliğini yapacaktın sorun olurdu.boşver yoluna bak derim.

senin yaptığın gider benim hoşuma gider mi dedi gerçekten ya 2 çocuk babası adam.böyle adamlara çerez ediyorsunuz kendinizi.ben size söyliim böyle bir yola girmişsiniz ailesine güvendiği için sizinle tanıştırmış.siz gittikten sonra ailesi destek olmayacağını falan söylemiş büyük ihtimal onunda tek başına evliliğin altına girmeye bi yerleri yememiş.bence olan bu.

Adam insanı çıldırtacak cinsten. Hem arada saygı da kalmamış.. Bence aramamaya devam edin.. Neden böyle davrandığı bile belli değil. Bi açıklama yapma gereği de duymamış.

Isin sonu mu kalmis hersey ortada bitmis. Ailesi istememis o da kararini vermis. Seni terk etmis. Bence artik bekleme arkanda durmuyorsa sana iyi bir gelecek veremez.

Ailesiyle tanıştırmış,muhtemelen onlar çok sıcak bakması o da ilk fırsatta yan çizdi siz yolunuza bakın zaten sağlıklı bir insan değilmiş

kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
2 çocuklu adamla evlenmek büyük ve gereksiz bir risk.Böyle bir olayda tahammülsüzlük yapıp ağzını bozman,böyle bir evliliğe de tahammülünün yetmeyeceğini gösterir.

Sizin sanırım aileyle tanışma ile ilgili bir konunuz daha vardı ge.en. Görümcenizin telefon markasıyla dalga geçmesi vs. Bence ailesi doldurmuş ve bu iş pek hayırlı durmuyor. Bence size saygı duyacak biriyle hayatınıza yön verin

daha öncede ailesiyle tanıştıktan sonra değiştiğiyle ilgili konu açtın, şimdide sana saçma sapan çocukça cevaplar vermiş .
boşanmış olduğuna göre ilk evliliğinde üzülmüşsündür, bi kişinin daha seni üzmesine izin verme. o hödükle ilişkini kes

daha öncede ailesiyle tanıştıktan sonra değiştiğiyle ilgili konu açtın, şimdide sana saçma sapan çocukça cevaplar vermiş .
boşanmış olduğuna göre ilk evliliğinde üzülmüşsündür, bi kişinin daha seni üzmesine izin verme. o hödükle ilişkini kes
olayı bir hazmetsem

kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
Ayy bu ergen görünümlü uyuz adamla geri donse de nikah masasina oturmayi düşünmüyorsunuz galiba.

ay kusura bakmayın ama çok dangalakmış o nasıl cevap öyle ya :KK11:
bu işin sonu ne olur diye soracağınıza ayrıldım kurtuldum diye düşünün :KK54:

Bu işin sonu olmaz bence. Adam sizden vazgeçmiş gibi görünüyor. Ne derseniz tınlamamış, kahvaltı yapacağım demiş. Ailesiyle tanıştıktan sonra fikrini değiştirdiğine göre kendi kendine karar veremiyor.

X