- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
Kafamda felaket senaryolari uretiyorum...
Aslinda bunu korktugum icin ve korkularimdan kurtulmak icin yapiyorum.
Ama donup dolasip felakete donusuyor.
Tv'de izledigim haberlerden bile etkileniyorum.
Burada bir kadin dereye dustu ben bundan cok etkilendim hayal kuruyorum Allah korusun ben dussem ne yapardim diye ..
Yuzmeye calisiyorum derken bir yere tutunuyorum derken o tutundugum yer kayiyor ben mucadele veriyorum bir bot bana yaklasiyor ama tak basimi tasa vuruyorum yari baygin ilerliyorum bata cika derken ip atiliyor tam tutucam kaciriyorum kollarim yoruluyor mucadele edemiyorum isin en ilginc yani bu bir ruya degil bir HAYAL...
Yani bir insan hayalinde neden kurtulamaz ve battikca batar..
Ruya olsa anliycam ama bildiginiz ipler benim elimde olan bir hayal.
Herhangi biriyle tartissam bu olaydan da etkileniyorum ve tekrar hayal ettigimde olay daha daha buyumus bicaklar filan cekilmis oluyor genelliklede ben zarar goruyorum.
Bu bir hastalik bir psikolojik sorun netten baktim tam anlamiyla bulamadim..
buna benzer seyler yasayan yada bu bir hastalik mi bilen var mi???
Not;psikologa ve psikiyatrise basvurdum tani Yaygin anksiyete bozuklugu.
İlac kullanamiyorum emziriyorum.
Psikologda yok bulundugum yerde 2-3 seans gidebildim hem cok uzak hem bebegim kucuk ustelik memnun kalmadim test cozdurup gonderdi
Aslinda bunu korktugum icin ve korkularimdan kurtulmak icin yapiyorum.
Ama donup dolasip felakete donusuyor.
Tv'de izledigim haberlerden bile etkileniyorum.
Burada bir kadin dereye dustu ben bundan cok etkilendim hayal kuruyorum Allah korusun ben dussem ne yapardim diye ..
Yuzmeye calisiyorum derken bir yere tutunuyorum derken o tutundugum yer kayiyor ben mucadele veriyorum bir bot bana yaklasiyor ama tak basimi tasa vuruyorum yari baygin ilerliyorum bata cika derken ip atiliyor tam tutucam kaciriyorum kollarim yoruluyor mucadele edemiyorum isin en ilginc yani bu bir ruya degil bir HAYAL...
Yani bir insan hayalinde neden kurtulamaz ve battikca batar..
Ruya olsa anliycam ama bildiginiz ipler benim elimde olan bir hayal.
Herhangi biriyle tartissam bu olaydan da etkileniyorum ve tekrar hayal ettigimde olay daha daha buyumus bicaklar filan cekilmis oluyor genelliklede ben zarar goruyorum.
Bu bir hastalik bir psikolojik sorun netten baktim tam anlamiyla bulamadim..
buna benzer seyler yasayan yada bu bir hastalik mi bilen var mi???
Not;psikologa ve psikiyatrise basvurdum tani Yaygin anksiyete bozuklugu.
İlac kullanamiyorum emziriyorum.
Psikologda yok bulundugum yerde 2-3 seans gidebildim hem cok uzak hem bebegim kucuk ustelik memnun kalmadim test cozdurup gonderdi