Bu Paranoyadan Kurtulamıyorum

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
Herkese günaydın. Bugün itibariyle 6+5 hamileyim. En son doktor randevuma ayın 3ünde gittim. Her şey yolunda kalp atışı alındı. Bir dahaki randevum ayın 14ünde.

Ama ben bebeğin kalbi durursa durmuşmudur diye çok fazla paranoya yaptım ve bundan kurtulamıyorum. Sabahları bu düşünceyle yataktan kalkıyorum gün içinde devamlı tedirginim. İlk gebeliğim düşük olmuştu. Ben ne yapacağım böyle her gün doktora gidememki kalbi kontrol ettirmek için. Çok huzursuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2350 gün geçti.

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.417
32.006
34
Dusunceni cagirma Allah korusun bol bol dua et kalbini karartma kul dil ile her seyi cagirir derler Rabbin izni ile saglicakla kucagina al insaallah...
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2002 gün geçti.

eylul05

♪ ♫
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
24.885
681
Herkese günaydın. Bugün itibariyle 6+5 hamileyim. En son doktor randevuma ayın 3ünde gittim. Her şey yolunda kalp atışı alındı. Bir dahaki randevum ayın 14ünde.

Ama ben bebeğin kalbi durursa durmuşmudur diye çok fazla paranoya yaptım ve bundan kurtulamıyorum. Sabahları bu düşünceyle yataktan kalkıyorum gün içinde devamlı tedirginim. İlk gebeliğim düşük olmuştu. Ben ne yapacağım böyle her gün doktora gidememki kalbi kontrol ettirmek için. Çok huzursuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :nazar::nazar:

ilk gebeliğiniz düşükle sonuçlandığı için bu tedirginlik normal bence düşünmemeye çalışın kendinize meşgul olacak bir şeyler bulun :KK16::KK16:
 

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.904
6.851
Herkese günaydın. Bugün itibariyle 6+5 hamileyim. En son doktor randevuma ayın 3ünde gittim. Her şey yolunda kalp atışı alındı. Bir dahaki randevum ayın 14ünde.

Ama ben bebeğin kalbi durursa durmuşmudur diye çok fazla paranoya yaptım ve bundan kurtulamıyorum. Sabahları bu düşünceyle yataktan kalkıyorum gün içinde devamlı tedirginim. İlk gebeliğim düşük olmuştu. Ben ne yapacağım böyle her gün doktora gidememki kalbi kontrol ettirmek için. Çok huzursuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakin olun kötüyü çağırmayın, cok cok kafanıza takarsanız haftada bir kontrole gidebilirsiniz.
 

missdely

Rabbim sen kazasız eyle
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
2.958
444
Ah kuzum ben daha hamile kalmadan o paranoyalara sahibim:KK1:
İyi düşün hep:KK16:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2314 gün geçti.

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.496
8.038
Herkese günaydın. Bugün itibariyle 6+5 hamileyim. En son doktor randevuma ayın 3ünde gittim. Her şey yolunda kalp atışı alındı. Bir dahaki randevum ayın 14ünde.

Ama ben bebeğin kalbi durursa durmuşmudur diye çok fazla paranoya yaptım ve bundan kurtulamıyorum. Sabahları bu düşünceyle yataktan kalkıyorum gün içinde devamlı tedirginim. İlk gebeliğim düşük olmuştu. Ben ne yapacağım böyle her gün doktora gidememki kalbi kontrol ettirmek için. Çok huzursuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu paranoya her hamilelikte oluyor sanirim.
Benim de ilk hamileligim, ilk aylarda bende ayni paranoyayi yasiyordum.
Keske evde ultrason cihazi olsa da, her dakika control edebilsem diye dusunuyor insan...
Fakat kafanda fazla buyutme, kendini guzel, iyi seyler ile motive et.
Bir de bol bol dua oku, Rabbim hayirlisi ile saglikla dunyaya gelmesini nasib etsin insallah.
Tabii bir de senin basindan kotu bir tecrube gectigi icin de boyle dusunuyorsun, ama yine de vesvese yapma.

Rabbim hayirlisini versin insallah, saglikla alirsin kucagina... :KK34:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1567 gün geçti.

ada_sahili

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
4
0
31
Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi ikinci gebeligimde cok korkuyordum durmadan kanama var mi diye kontrol ediyordum dusuk onleyici ilac kullandim korkma canim ikinci gebeliginde bebegin sana tutunacak iyi ol simdi kizim kollarimda benim
 

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
Hepinize teşekkür ederim. Bunu yazdıktan sonra başka bir doktora gittim. Kalbi atıyor çok şükür. Sanırım iki yerde kontrole devam edeceğim. Devlet hastanesine gittiğim için doktoe ne zaman çağırırsa o zaman gitmek zorunda kalıyorum. İki devlet hastanesine birden gideceğim artık. En azından kontrol daha sık olur. Bir ona bir diğerine giderim.
Dua ediyorum düşünmemeye çalışıyorum. Kendimide çok dinliyorum. Yok bugün göğüslerim fazla hassas değil. Yok belim ağrımıyor. Sürekli korku yaşatıyorum kendime.

Allah'a emanet hepimizin evlatları.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2350 gün geçti.

dry_ik

Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
3.354
2.917
Herkese günaydın. Bugün itibariyle 6+5 hamileyim. En son doktor randevuma ayın 3ünde gittim. Her şey yolunda kalp atışı alındı. Bir dahaki randevum ayın 14ünde.

Ama ben bebeğin kalbi durursa durmuşmudur diye çok fazla paranoya yaptım ve bundan kurtulamıyorum. Sabahları bu düşünceyle yataktan kalkıyorum gün içinde devamlı tedirginim. İlk gebeliğim düşük olmuştu. Ben ne yapacağım böyle her gün doktora gidememki kalbi kontrol ettirmek için. Çok huzursuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende senin gibiydim dusugum oldugu icin her kontrolde dr kalbi atiyor demeden usgye bakamazdim. tansiyonum normalde 10 bile olmazken drda korkudan 17 cikardi.ne zaman rahat nefes aldim biliyomusun tekmelerini hissettigim an.o oynadikca benimle birakmiyor beni dedim.sende uzulme canim bi oynamalarini hisset rahatlayacaksin.Allah sagsaglim kucagina almayi nadip etsin islh.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Son düzenleme:

minnakkk

Büyümicktk itiraf EThadi!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.928
114
ilk gebeliğiniz düşükle sonuclandıgından böyle dusunmenızı anlayabılıyorum, ama rahat olun, dualarınızdan eksık etmeyın bebegınızı ve ikinizinde saglıgını :)
Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip eder insaAllah :)
nasıl düşünürseniz oyle olur, mesela ben dıyetteyken kendimi hep 36-38 beden kıyafetlerın ıcınde dusunurdum ve gaza gelirdim, sizde bebegınızle ılgılı guzel hayaller kurun, hayallerinize kavusun insaAllah :)

Sakin olun kötüyü çağırmayın, cok cok kafanıza takarsanız haftada bir kontrole gidebilirsiniz.
yazamadan edemedim, arkadasın konusunu baltalamak gıbı olmasında, elmayra sen ne zaman evlendın hamile kaldın :) ticker ı gorunce cok sevındım :)
 

SaiKing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
953
949
aynı korku hepimizde oluyor demekki;( kalbini ferah tut, ben de ilk haftalarda öyleydim doktora gidince ilk onu sorardım..çok şükür hareketlerini hissetmeye başlayınca o endişe kalmıyor... kendini hissettiriyor minişler 4. ayda... ben 17. haftada fark ettim sanırım ilk...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...uzun bir maratonun başındasın... sakin olmaya gayret et:KK66: