Bu psikopatın hak ettiğini bulması gerek

JewelryBonney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
3.010
9.323
ekşisözlük.jpg

Arkadaşlar, ekşi sözlükte bir avukat tarafından açılan böyle bir başlık gördüm, okursanız ve sosyal medya aracılığıyla paylaşıp duyulması, bir şeyler yapılması için yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok geç olmadan hiç değilse bir tane caninin cezalandırılması için elimizden geleni yapmalıyız.

Edit: Link kaldırıldığı için 4. sayfaya yazının tamamını ekledim, 2. sayfada da fotoğraflar var.

Son düzenleme:
Nasıl serbest bırakılır aklım ermiyor ? Şimdi kimbilir ne haldeler ? Allah yardımcıları olsun. Benimde sosyal medya hesaplarım yok ancak aile bakanlığına yazarım be arkadaşlarımla paylaşıırm.
En azından ses olur, en azından elimizdeki telefonlar işe yarar.

Nasıl serbest bırakılır aklım ermiyor ? Şimdi kimbilir ne haldeler ? Allah yardımcıları olsun. Benimde sosyal medya hesaplarım yok ancak aile bakanlığına yazarım be arkadaşlarımla paylaşıırm.
En azından ses olur, en azından elimizdeki telefonlar işe yarar.

Duyarlılığınız için çok teşekkürler.
Böyle birinin elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması, küçük kızı ve yakınlarını her an öldürebilecek olması gerçekten korkunç, umarım geç kalınmadan bir şeyler yapılır.

Kanım dondu fotoğrafları görünce. Tedavi görmesi ya da toplumdan tecrit edilmesi gerekirken, evlenince durulur diye böyle adamlara yuva kurarsan olacağı budur.

Acaba başlığı mı değiştirsek, daha çok dikkat çeker belki öyle daha fazla kişiye ulaşabiliriz.

Kanım dondu fotoğrafları görünce. Tedavi görmesi ya da toplumdan tecrit edilmesi gerekirken, evlenince durulur diye böyle adamlara yuva kurarsan olacağı budur.

Acaba başlığı mı değiştirsek, daha çok dikkat çeker belki öyle daha fazla kişiye ulaşabiliriz.
Çok haklısınız.

Olabilir, ne önerirsiniz? Ve nasıl değiştiriliyor?

Bir yeri kaçırdım galiba. Adamın salıverilme gerekçesi neymiş?
Hakkın da bu kadar çok suçlama olan bir manyak şikayetten vazgeçilse bile bu kadar acil salıverilmez. Ne saçma bir şey bu.

Çok haklısınız.

Olabilir, ne önerirsiniz? Ve nasıl değiştiriliyor?

Nasıl değiştirildiğini bilmiyorum. Belki direk ekşideki başlıkla yayımlanırsa, klasik eski sevgili ya da kayınvalide problemlerinden daha farklı bir konu olduğu anlaşılır. İnşallah bakanlığın dikkatini çeker de kız ile anneye koruma sağlarlar bu geceden.

Bu hakimler neyin kafasını yaşıyor ??

manyaklar serbest, tecavüzcülere ceza indirimi, tecavüze uğrayan 8 yaşındaki çocuğun psikolojisi bozulmamış .......gibi garip yargılara nerden varıyorlar??

Bu hakimin verdiği karar her türlü yasaya aykırı, bu salıverilme neye dayandırılmış?? Kanıt açık seçik net ortada.

Bunca kadının hakkı nasıl çiğneniyor bir avukat beni de aydınlatsın??

Bu kararı veren hakim meslekten men edilmeli bence zira zihni melekeleri yerinde değil.

Yetti artık bunca haksızlığa, devletin kadınların haklarını göz göre göre çiğnemesine dayanamıyorum. Bu hakimler savcılar meslekten men edilmeli. Bu zirva kararlari veren hakimler neyin kafasinda hic mi vicdan yok, allah belalarini versin.Yeter artik dayanamiyorum.

Gerçi bu hükümet ona da ses etmez. Kadınlar hakkında bunca inciyi yumrtlayan devletin yargısı ne olsun??

Son düzenleme:
Nasıl değiştirildiğini bilmiyorum. Belki direk ekşideki başlıkla yayımlanırsa, klasik eski sevgili ya da kayınvalide problemlerinden daha farklı bir konu olduğu anlaşılır. İnşallah bakanlığın dikkatini çeker de kız ile anneye koruma sağlarlar bu geceden.

Anladım. Sanırım O okypete veya Mune Mune bu konuda yardımcı olabilir.
İnşallah dikkatlerini çeker yoksa kötü bir şey olacağı apaçık.

Allah'ından bulsun deyip kenara çekilmeye gönlüm el vermiyor artık, kimsenin de vermemeli.
Adalet sistemine de yazıklar olsun, o hakime de, bu kızı bu hale getiren adama da, baba demeye dilim vermiyor hepsine YAZIKLAR OLSUN.
Elimizden ne gelebilirse yapalım, yoksa kızın başına bir şey geleceği açık.
Gerekirse sokaklara dökülelim, biz sustukça büyüyor bu yangın.

ben fotoları göremedim foto yükleme sayfası açılıyor. ama görmeyede dayanamazdım sanırım :KK43: inşallah kızı kurtarır adamı salıvermezler ortaya :KK43:

Nasil serbest birakilir gerekcesi ne anlayamiyorum resmen git senden sikayetci olan karini kizini oldur demisler adama.

Olay aile ici siddeti falan da gecmis alenen sinirlari olmayan toplum icinde dolasmasi bile tehlikeli olan bi psikopat ve masum bi cocuk var ortada. Olmüş olmasi mi gerekiyordu illa.

Suan o kadinin , kizinin ve hatta bu entryi yazan sozluk yazari olan avukatin dahi can guvenligi oldugunu dusunmuyorum.

Aile bakanligina mail atmakla basliyorum. Yapilabilecek baska bjsey varsa aklina gelen herkes yazsin. Elimizden birsey gelir belki.

Fotoğraflar gözükmüyormuş sanırım. İşkence fotoğraflarını eklemeyeceğim sadece ne kadar anormal ve şiddete meyilli olduğu konusunda bir fikriniz olsun diye facebook profil fotoğrafını ekleyeceğim adamın.
Lütfen aile bakanlığına twitter ve mail yoluyla ulaşmaya çalışalım hepimiz.

Cjsfzxh.jpg
Ben diğer resimleri de mecburen ekledim çünkü avukat hanım bu resimlerle birlikte sosyal medyadan şikayet edilirse daha etkili olacağını yazmış.

Serbest bırakılmış olması hiç inandırıcı değil. İzleyip görelim ne olucak

https://eksisozluk.com/babasi-tarafindan-iskence-goren-13-yasindaki-kiz--4805810

Konuyu yanlış yere mi açtım, böyle bir konu nereye açılır, link vererek konu açılır mı bilmiyorum. Yanlış olduysa kusura bakmayın.

Arkadaşlar, ekşi sözlükte bir avukat tarafından açılan böyle bir başlık gördüm, okursanız ve sosyal medya aracılığıyla paylaşıp duyulması, bir şeyler yapılması için yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok geç olmadan hiç değilse bir tane caninin cezalandırılması için elimizden geleni yapmalıyız.
şakamı bu yaa!!!
babası !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X