- 7 Mart 2011
- 791
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabınız için teşekkür ediyorum ama deneyimlerimce boyanın boyayı açtığını söyleyebilirim ve açıcı uygulamadanda açık renk boyalarla boyandığında saçın açıldığına şahit olmuşluğum vardır bakalım başka ne gibi öneriler gelicek iyi gecelerSaçınızı neyle boyarsanız boyayın direk o rengi elde edemezsiniz.
Bence en güzeli işinin ehli bir kuaföre gitmeniz.
İlle de kendiniz yapacaksanız şu 3 yöntemden birini deneyin:
1-boya silici (watsonsda satılıyor) ile saçınızdaki boyayı silip, 9.1 ile boyayın.
2-Açıcı ile saçınızı komple açıp, 8.1 ile boyayın.
3- en açık küllü sarı ile direk boyayın (garnier extra açık gümüş sarısı-11.1 gibi)
En sağlıklı çözüm 1 numara olur.2 numara saçınızı çok yıpratır, ama düzgün bir şekilde açabilirseniz saçı istediğiniz rengi tutturursunuz.Bu konuda deneyiminiz ve kendinize güveniniz yoksa önermem.3. Çözüm en kolay ama riskli çözüm.Boya boyayı pek açmaz.11.1 bile boyasanız 8 tonuna kadar açılmayabilir saçınız.Daha kötüsü dipten çıkan doğal saç daha açık, boyalı kısımlar daha koyu olabilir.
anlıyorum canım ama dipten çıkan saçım koyu altlar açık olduğu için yinede önce altlara sonra dibe mi uygulamalıyım bilemedim beni aydınlatırmısın bu konudaEvet bir miktar açar, bu yüzden en açık sarıyı önerdim, boya boyayı pek açmayacağından en açık sarıyla bile ancak açık kumrala kadar açılacaktır, doreleşme olmasın diye de küllü önerdim.ama dipten doğal saçlarınız uzadıysa, doğal saç boyalı saçtan daha çabuk açılacağından renk farklılığı oluşur, dipten doğal saçınız uzamışsa ve kendiniz sadece boyayla yapmaya niyetliyseniz, önce boyalı kısımlardan başlayıp, en son diplere sürün ki dipler fazla açılmasın.
hangisini beğendiniz acabagerçekten güzel renkmiş yaaaa(
Dipteki doğal saç daha çabuk açılır, açık renk boyayacağınız için önce boyalı kısımları, en son dipleri boyamak lazım.anlıyorum canım ama dipten çıkan saçım koyu altlar açık olduğu için yinede önce altlara sonra dibe mi uygulamalıyım bilemedim beni aydınlatırmısın bu konuda
tamam cnm cok teşekkürlerDipteki doğal saç daha çabuk açılır, açık renk boyayacağınız için önce boyalı kısımları, en son dipleri boyamak lazım.
aslında bunlardan hiçbiri benim istediğim renk değil tatlım en yakınları bunlardı ben dore yansımalı açık kumral istiyorumFotolardaki saçlar özellikle de 1-3-4. Fotolardaki saçlar tek renk değil.2.foto yakın çekim olduğundan ve dipler görünmediğinden tam anlaşılmıyor.
Benim yazdığım öneriler saçınızı 9 tonlarına getirmeye yönelik.
Ancak fotolardaki saçların zemin rengi kumral-yani 7 üzerine balyaj.
Düz açık kumral-doğal sarı boya yapmak yerine kumrala boyayıp üzerine paket atabilirsiniz 2 renk saçsa istediğiniz.
evet onu arayanda bendim ama onun çok açık ve acıcı kullanmadan elde edemiycem bi renk olduğuna karar verdim o rengi erteledim 7.3le boyasam aynı rengin cıkıcana eminmisin çünkü boyalar genelde koyu çıkıyor oyüzden bilgisi olanlardan fikir edinmek istiyorum neyle neyi karıştırıyım neyi boyayım diye burda araştırma yapıyorum saçımın fotografını koyuyorum yoksa herkes istediği saç rengini alır boyar geçer değilmi?Yani 7.3 istiyorsun.evet bu resimlerin hiçbiri dore kumral değil.e 7.3 le boya geç o zaman? Sen geçen gün yana solomon remgi istemiyor muydun ben mi karıştırıyorum?
en açıklayıcı bu oldu sanırım tekrar teşekkür ediyorum bi bakıyım başka öneriler gelicekmi benimde aklımda var bi kaç boya numarası ona göre bişey yapıcam iyi geceler dilerim :) :*Fotolardaki resimler de birbirinden farklıydı, ama şimdi dore sarı istediğini söyledin o da farklı :)
Renkler boya kutularının üzerinde spot ışıklarının etkisiyle daha açık duruyor evet.Katalogdaki renkler daha gerçeğe yakın.
Saçında hafif bir bakırlık-kızıllık var gibi duruyor, doğru mudur?
Eğer öyleyse bu bakırlığı nötralize etmek gerekiyor.
Turuncu=sarı+kırmızı
Sen sarı yansıma istiyorsun yani kırmızıyı yoketmen lazım, kırmızının karşıtı mavi.
O yüzden dore de istesen ilk boyanı küllü yapmanı öneririm.Koyu çıkmasından endişe duyduğuna göre 8.1 uygun olur.
Kırmızının gidip sarının kalmasını umuyorum, oldu ki sarı yansıma kalmadı ve nötr bir kumral elde ettin, bir sonraki boyanı doreli kullanırsın?
bana sorarsan karışım yapma ilk bata bu kızıllıgı yok etmen gerk8.1 le boyaman gerekbende 10.1 le 9.5 karışımı yapıyorum canım şimdide 10.5 ve 9.1mi yapsam die düşünüyodum yada o tarz renkler 10.1i sabit kullanmamın sebebi hem açıcılığı çok olsun hemde turunculuğu alsın