Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk nedir

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
kızlar bu resimdeki saç renkleri ne renk . benim yine aklım karıstı bana renk tavsiyesi olan varmı şu an saşlarım açık kumral

Eklentiler

• jessica-alba-ditches-her-ombre-hair-for-a-new-blonde-hue-134364_w1000.jpg
    jessica-alba-ditches-her-ombre-hair-for-a-new-blonde-hue-134364_w1000.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 5.081
  • untitled.png
    untitled.png
    695 KB · Görüntüleme: 4.357
=) kumral üzerine bebek sarısı ombre olmalı..
canım ben bu kumrala taktım heralde . ama cesaret edemiyorum boyamaya koyu olur diye. saçlarım benım omuzumun birazcık altında çıtçıtlarım var (şu an siyah renkte ).saçlarımın rengini biliyosun zten açık kumral göstermiştim benim saçıma olurmu bu cıtçıtlarımı felan yapabılırlermı

canım ben bu kumrala taktım heralde . ama cesaret edemiyorum boyamaya koyu olur diye. saçlarım benım omuzumun birazcık altında çıtçıtlarım var (şu an siyah renkte ).saçlarımın rengini biliyosun zten açık kumral göstermiştim benim saçıma olurmu bu cıtçıtlarımı felan yapabılırlermı
yada kendim yapabılırmıyım

cnm birde benim çıtçıtlarım kolestton 4 numara boyamıştım su an siyah yani onları kendım açıp kumral yapamam mı ne cok soru biriktirmişim ben yine:)

cnm birde benim çıtçıtlarım kolestton 4 numara boyamıştım su an siyah yani onları kendım açıp kumral yapamam mı ne cok soru biriktirmişim ben yine:)

ahahahh ay hiç sorma benim de saçlarla başım dertte ben de oturtamadım hala istediğim rengi tam karar da veremedim renge de aslında ya neyse.. çıtçıt olayını bilemeyeceğim malesef ya o konuda bilgim yok ama bir tık daha aç bence saçını.. benim saçım da şu an seninkinin renginde ben öyle yapmayı düşünüyorum.. 9.0 ve 10.1 karıştırıp boyayacağım bir iki haftaya.. :cool:

ahahahh ay hiç sorma benim de saçlarla başım dertte ben de oturtamadım hala istediğim rengi tam karar da veremedim renge de aslında ya neyse.. çıtçıt olayını bilemeyeceğim malesef ya o konuda bilgim yok ama bir tık daha aç bence saçını.. benim saçım da şu an seninkinin renginde ben öyle yapmayı düşünüyorum.. 9.0 ve 10.1 karıştırıp boyayacağım bir iki haftaya.. :cool:[/CNM kararsız kaldım kumral istiyorum aslında sonrada diyorum ya beğenmezsen ben kendi dip boyamı nasıl yaparım CNM kuaföre para dökmeyin o kadar.çıt çıtlarda gercek saç önce acmam gerekiyor

dip boyada pek birşey yok aslında ya nette videolar var onları izle birkaç defa yaparsın.. valla ben deneye deneye isteğim rengi bulacağım diye düşünüyorum (umuyorum) =)

X