Rüya Yorumları Bu rüyayı çok taktım kafama kendimi kötü hissediyorum

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
Annem dün bi rüya görmüş eski sevgilim abisiyle oturuyomuş abisi demiş ki kesinlikle biz o kızı istemiyoruz eski sevgilim de zaten ben onu kullanıyodum evlenmicektim onunla demiş. Etrafında da birsürü insan varmış bunları anlatırken. Annemde çok sinirlenmiş annen nerde anneni çağır çabuk diye bağırmış.

Annemin çoğu rüyası doğru çıkar. Gerçekten beni kullanmışmıdır ailesi istemiyomuydu beni çok üzüldüm şuan.. Nolur rüya mı yorumlayın kötü hissediyorum :KK43:

Bi çoğunuz bilir ayrılık sebebimizi..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...erdigim-iliskim-ilgisizlik-ve-ayrilik.780725/

Rüyayı yorumlamak yerine gerçekleri yorumlamanız gerekiyor artık. Annenizin hakkında rüya gördüğü kişi sizin ESKİ sevgiliniz ve sizi aldattı. Bu saatten sonra sizi isteyip istememesinin ne önemi var?

Rüyayı yorumlamak yerine gerçekleri yorumlamanız gerekiyor artık. Annenizin hakkında rüya gördüğü kişi sizin ESKİ sevgiliniz ve sizi aldattı. Bu saatten sonra sizi isteyip istememesinin ne önemi var?
Önemi yok sadece o olaydan sonra bide kullanılmış olmak kendimi kötü hissetmemi sağladı annemin rüyaları hep doğru çıkar korktum sağda solda dedikodumu yapıp böyle söylüyodur diye

benim de rüyalarım çıkar olduğu gibi,eğer çok abes değillerse.gerçekse bile biten bitmiş üzülmeyin bu kadar.birçoğumuz kendi hayatlarımızı geçmişe takılı kaldığımız için ilerletemiyoruz.

Genelde rüyaları doğru çıkar korktum öyledir diye. O yaşananlardan sonra bide kullanılmış hissetmek kötü oldu
Bosver boyle negatif seyler uzerine dusunup huzurunu bozma. Ben olsaydim annecim o is bitti gitti boyle ruyalar gorursen anlatma bana duymak istemiyorum derdim o adamin adi o evde gecmesin artik

Konumu biliyosunuz değil mi

Evet su an hatirladim o konunuzada yorum yapmistim zamaninda.
Hiicc takmayin kafaniza.
Siz aslinda mutlu olmalisiniz.
Ayrilma kararini siz verdiniz.
Ya yanlis karar olsaydi bu? Ya sucsuz olsaydi adam?
Kendinizi yer bitirirdiniz cok uzulurdunz.
Bu hatayi nasl yaptim diye.
Ama su an? Ayrilmanizin ne kdr yerli oldugunu goruyorsunz.
Uygulamak soylemek kadr kolay olmuyor farkindayim.
ama yinede.
Sevinin, uzulmeyin.

X