Bu saatten sonra ne yapmalı

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
Kızlar benim enistem yurtdışında çalışıyor ve yegenlerim çok Üzgün

Nerde bir adam gorseler kucağına atliyorlar. Bizde ilk yıllar dedik arada cagiralim çocuklara ıyı gelir
baba sevgisinin yerini tutmasada fln
Lakin çocuklar her geldiğinde eşim çok bağırıp azarliyor ben kiriliyordum.en son güzelce kirildigimi yapmamasini söyledim.

Israrla işi yokuşa sürdü bişi diyemeyecekmiyim kendi cocugumada bagiriyorum fln dedi

Çok kötü kavga ettik bir daha gelmesinler gibisinden bir laf etti. Bende bir daha asla getirmem dedim. Şimdi pişmanım bunu yapma diyor

Ne yapmaliyim

Yeğenlerinizin üzgünlüğünü tam çözemedim, kaç yaşındalar da yıllardır böyleler, sizden başka kimseleri yok mu falan gibi soruları atlıyorum.
Eğer o tartışmayı çocukların yanında yapmadıysanız, hiç de birşey olmaz. Gelsinler. Aynı şeyi siz onun yeğenlerine yapsaydınız tepkisi ne olurdu falan gibi basit bir empati çözüyor olayı.
edit: caydım. ayda üç saat gelen iki çocuğa bağıran bir hödük varsa evde, alın ayda iki saat dışarda takılın daha iyi.

Son düzenleme:
Eşiniz kendi çocuğuna da zaten yanlış davranıyor.Kaldı ki bu çocukların babaları yanlarında değil ve haliyle daha hassaslar.Azıcık merhamet etmek vicdan lı olmak bu kadar zor olmamalı kanımca.
O vakit sizde eşinizin yeğenlerine öyle davranın bakalım tepkisi ne olacak?

Yeğenlerinizin üzgünlüğünü tam çözemedim, kaç yaşındalar da yıllardır böyleler, sizden başka kimseleri yok mu falan gibi soruları atlıyorum.
Eğer o tartışmayı çocukların yanında yapmadıysanız, hiç de birşey olmaz. Gelsinler. Aynı şeyi siz onun yeğenlerine yapsaydınız tepkisi ne olurdu falan gibi basit bir empati çözüyor olayı.

Cnm biri anasinifina gidiyor
diğeri bire

Annesi benle yakın babaları yurtdışında
ayda 2 ayda 2 saatligine geliyorlar
gürültü yapıyorlar diye bağırıyor

Kimse yokken kavga ettik
senin dediğin empatiyi yaptırdım aklı başına geldi ama bu seferde ben getirmek istemiyorum
kavga sırasında gelmesinler gibi konuştuğu icin

ben konuyu hiç anlamadım
tek anladığım eşinin yeğenlerine bağırmasına bozulmuş olman
baba neden yurtdışında yaşıyor
anne nerde
çocuklar kaç yaşında vs

edit: cevap vermişsin
ancak annesinde kalıyor di mi çocuklar normalde

Bende buna üzüldüm çok ağladım
kiriliyorum sen bagirinca dememe rağmen köpürdü neler saydı

Şimdide vicdan yaptı Gelsinler affet diyor
Sen olsan bir daha getirirmisin
yok getiremem heralde

o kadar lafa ne ezdireceğim yeğenlerimi sanki ona muhtaçlar gibi

alır dışarıda vakit geçiririm

ben konuyu hiç anlamadım
tek anladığım eşinin yeğenlerine bağırmasına bozulmuş olman
baba neden yurtdışında yaşıyor
anne nerde
çocuklar kaç yaşında vs

edit: cevap vermişsin
ancak annesinde kalıyor di mi çocuklar normalde

Cnm cocuklar anneyle yaşıyor
baba para biriktirmeye çalışıyor
ben yegenlerimi arada değişiklik olsun diye tek başlarına evimde misafir ediyorum 2 3 saat

Eşiniz kendi çocuğuna da zaten yanlış davranıyor.Kaldı ki bu çocukların babaları yanlarında değil ve haliyle daha hassaslar.Azıcık merhamet etmek vicdan lı olmak bu kadar zor olmamalı kanımca.
O vakit sizde eşinizin yeğenlerine öyle davranın bakalım tepkisi ne olacak?

Evet bunu anlatamadim bir türlü çocuğuna yapıyorsun yegenlerime yapamazsın dedim
zivanadan çıktı

Cnm cocuklar anneyle yaşıyor
baba para biriktirmeye çalışıyor
ben yegenlerimi arada değişiklik olsun diye tek başlarına evimde misafir ediyorum 2 3 saat
anladım canım
eşin yanlış yapmış
ama anlık bir tepki vermiş de olabilir yapmaması gerekirdi o apayrı bi konu ama eğer pişman olduysa yaptığından bence yeğenlerini getirmeye devam et çocuklara da değişiklik olur yazık eşinin anlık siniri yüzünden onlar cezalandırılmış gibi olmasın

anladım canım
eşin yanlış yapmış
ama anlık bir tepki vermiş de olabilir yapmaması gerekirdi o apayrı bi konu ama eğer pişman olduysa yaptığından bence yeğenlerini getirmeye devam et çocuklara da değişiklik olur yazık eşinin anlık siniri yüzünden onlar cezalandırılmış gibi olmasın

Benim cezalandırmak istediğim eşim
çok kirginim çocuklara düşkün olduğumu bile bile yaptı
o yokken görüşmeyi düşünüyorum

Benim cezalandırmak istediğim eşim
çok kirginim çocuklara düşkün olduğumu bile bile yaptı
o yokken görüşmeyi düşünüyorum
Biliyorum canim anladim ben seni ama enistelerini gormemek onlari uzebilir belki bi yerde baba yerine koyuyorlardir o yuzden dedim
Ayrica o yokken gorusursen esinona hak verdigin icin boyle davrandigini dusunebilir :KK43:

X