- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.041
maşallah canım bu kadar çabalamışsın ve karşılığını aldın.ya ben bu konularda çok tembelim yaa.kür falan yapamıyorum.
oh oh maşallah canım bak ne güzel ilk aydan sonuç almışsın darısı bizeee inşallah
evet kızlar çok şükür,valla hiç üşenmedim bu sefer,şu 76 milyon sperme yolculuk yapan arkadaşın topiğini okudum çok gaza geldim ama ilk aydan bunlar spermlere hemen nasıl hareketlilik kazandırdı hala anlamıyorum,çünkü 3 aydan bahsediyorlar,sebep onlarmış demekki Allahımın takdiri işte,darsı tabiki size canım,baharcım adetin tam olarak geldimi,bugün benim adet günüm ama bolca sar akıntı geliyo hep adet zannediyorum lavaboya gidiyorum bişey yok,doktoru yarına erteledim,eşimle gideyim diyorum işte
kızlar selam... bişi sormak istiyorum.diğer topikte cevap veren olmadı bana.siz verirsiniz seversiniz beni..
eşim şehir dışında şuan.ve sadece hafta sonları gelebiliyor.keci boynuzu kürü yapmak istiyorum ama onu günlük mü kaynatmak lazım?yoksa bi miktar kaynatıp şişeye koysam yanında götürse olur mu?bir de ne kadar içecek?yani sabah akşam mı?kaç bardak?ve son olarak şunu sormak istiyorum.bu kürü nasıl yapıcaz?tadı iğrenç mi????şeker katabilirmiyiz?ay çok soru sordum idare edin artık..bugün gelecek eşim.akşama kaynatıcam keçi boyunuz..pzt sabah gidiyo cuma tekrar gelecek...
canım bebişin hayırlı olsun.şu kür işini bana da anlatırmısın?gidicem aktara alacam ama bi allahın kulu cvp yazmadı ... ner kadar alacam nasıl kaynatcam?ne kadar içicek?günlük mü kaynatılıyor?bugün başlıcam...ne kadar içse kardır..toplamda kaç hafta içmesi lazım?
tatlım ben uyguladım eşime,yaklaşık yarım litre suyu kaynatıyosun 7 keçiboynuzu önce yıkıyosun sonra kırıp kaynayan suya atıyosun,ağzını kapatıp 3dk kaynatıyosun,ocağı kapatıp 20 dk dinlendiriyosun,20 dk sonunda içinden k.boynuzlarını çöpe atıpsuyun yarısını gece yatmadan yarısını sabah kalkınca içiriyosun,tadı hiç te kötğü değil 4-5 günde alışıyor zaten şeker kürün etkisini aazaltırmı bilemem aman nolcak ılıyınca bir dikişte içsin işte,ben hergün akşamın ve sabahkini taze hazırlıyordum ama sizin şartlarınız uygun değilmiş sadece haftasonları nasıl olur bilemem ama pazts sabah yaparsın eşin pazrts salı çarşamba içer perş boş geçer cumaya yine başlar,yani böyle yaapabilirsiniz belki
evet kızlarr bugün itibariyle adetim geldi.hakkımızda hayırlısı olsun umudu kesmek yok.yeni ay yeni ümit.nefes aldığımız sürece ümidimiz bitmesin.sona doğru yaklaşıyoruz.adetlerimiz son can çekişmesini yaşıyor haberi olsun.
bu arada ateş çok ama çok faydalı bi olay yumurtam 22.gün çatlamış ve 36.gün reglim geldi
ama son günlerde bi düşüş olursa umudu kesmekte fayda var.iki aydır benim bu şekilde oldu.
tabi allahtan ümit kesilmez.inşallah hepimizi güzel günler bekler.sizleri seviyorum.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim yeni ay sana bebeğini getirir inşallah yeni ümitlerle devam edicez bitanem seni çok seviyorum
bende senii gadasını aldığımmmmmmmmmmmm
evet kızlarr bugün itibariyle adetim geldi.hakkımızda hayırlısı olsun umudu kesmek yok.yeni ay yeni ümit.nefes aldığımız sürece ümidimiz bitmesin.sona doğru yaklaşıyoruz.adetlerimiz son can çekişmesini yaşıyor haberi olsun.
bu arada ateş çok ama çok faydalı bi olay yumurtam 22.gün çatlamış ve 36.gün reglim geldi
ama son günlerde bi düşüş olursa umudu kesmekte fayda var.iki aydır benim bu şekilde oldu.
tabi allahtan ümit kesilmez.inşallah hepimizi güzel günler bekler.sizleri seviyorum.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım test yaptınmıselam kuzular,hala kırmızı kartı yemedim hiç bir belirti yok.
baharımm dediğin gibi yakındır mutluluk sen yeterki umut et
Seni Seviyorum.. muck :)
Selam kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın,yıllar önce var olan bir hastalığım tekrar nüksetti,uzunca bir süre tedavi olmam gerekiyor,
bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,inşallah sizler tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlt hasretiyle sınamasın inşallah..Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun,umudunuzu hiç kaybetmeyin....
Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip çabalıyorum.Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
İSİM_________YAŞ________BAT_______DURUM
Beloved11_________29______19 Ağustos___________HAMİLEEE
Passifflora__________29________?_______________HAMİLEEE
Ferdat85___________27______11 Ekim___________HAMİLEEEE
Cardelenss__________?_______21Ekim___________HAMİLEEE
Bakale_____________27_______21 Ekim__________HAMİLEEE
Tondora_________28________22 Ekim__________Beklemede
Hiranur__________36________25 Ekim__________Beklemede
Semra2003______24________27 Ekim__________Beklemede
zoryasamak______?_________29 Ekim__________Beklemede
tekpapatya______20________30 Ekim__________Beklemede
Bebisimolsun_____27________6 Kasım__________Beklemede
Mahrum_________27________7 Kasım__________Beklemede
Masumiyet 33 12 Ksaım Bekleyecek
Naz034_________29________15 Kasım_________Beklemede
Nisbhr__________26________26 Kasım_________Beklemede
Sesa24_________25___________?____________Beklemede
Zuzu38_________30___________?____________Beklemede
Masumiyet______33___________?____________Beklemede
kemancı_________?___________?____________Beklemede
merhaba arkadslar bende 8 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah..
ben ti tencere reçel yakmıştım kk yüzündenoffffffffffff ya gitti canııımm şehriyelerr
sonnurr testtt yappp seninki gecikmezdiiiiiiiiiiiiiiselam kuzular,hala kırmızı kartı yemedim hiç bir belirti yok.
baharımm dediğin gibi yakındır mutluluk sen yeterki umut et
Seni Seviyorum.. muck :)
hirammm neyin var canımm umarım citti bişi değildir...rabbim şifasını üzerinden eksik etmesinnn....seni seviyoruzzSelam kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın,yıllar önce var olan bir hastalığım tekrar nüksetti,uzunca bir süre tedavi olmam gerekiyor,
bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,inşallah sizler tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlt hasretiyle sınamasın inşallah..Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun,umudunuzu hiç kaybetmeyin....
Bende girdim kendi batımı ama oldu mu acaba bilmiyorum kızlar :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?