- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.081
inşallah canım bat dündü ya yani kimyasal tehlikesini atlattımmı demek oluyorki?
selam cardelen seni çok merak ettim sesin çıkmayınca,nasılsın doktora gittinmi ya da ne zaman gidiceksin
hoşgeldin canım inşallah uğur getiririz sana
inşallah canım bat dündü ya yani kimyasal tehlikesini atlattımmı demek oluyorki?
bakale tatlım senin eşinde sorun vardı değil mi?
ben yanlış hatırlamıyorum
değerleri nasıldı?
ne gibi kürler uyguladın?
ve kaç ay sonra hamile kalabildin?
birkaç arkadaşımın da eşlerinde benzer sorunlar var da
onlara da umut olsun
değerin gayet güzel yükselmiş kimyasal olsaydı düşme olması gerekmezmiydi:26:
bence artık öyle bi risk kalmadı yani ben öyle istiyorum
hepinize merhaba arkadaşlar..bende sizler gibi her ay ümit taşıyıp bu heycanı hüsranla bitirenlerdendim 7 ay sonunda geldi kızım annesine o zaman diliminde de neler yaşadım bir allah birde ben bilirim..yanlız inanın bana stres yapmadığınız ay sonuç pozitif sonuç hızla geliyor...melekleriniz sizi bulacak bir gün inşallah..bu arada ferhat85 eski erken hamilelik topiğindendin sende sanırım hatırlıyorum bir iki defa sohbet etmiştik yanılmıyorsam..bu arada canım dostum mysea(GAMZEM)bu topik sana uğurlu gelecek inşallah ben inanıyorum sende burdan haykıracaksın bebeğinin müjdesini....rabbim sizlerle olsun
canımmmmm duygulandırdın beni dost'luk kavramının içini layıkıyla doldurabilen güzel annesen neler yaşadın bende bunu yakınen bilen biriyim ama rabbim senin ve bizim yüzümüze güldürdü seninle...güzel haberinle... allahım sana bağışlasın hep bebeğini... sırada bizimkilerle sevinmek kaldı sana ( ki bundan adım kadar eminim benim kadar mutlu olacağından)seni seviyorum aslım hep uğra bizede sen umutsun buradaki arkadaşlarımızada... ha bu arada yetişicem sana unutma
selam baharcım dediğin gibi adetinin son cançekişmesi olsın bu,benim bat dündü bol sarı akıntı geldi heran adet olucakmışım gibi karın ağrım kasık ağrım bacak sızım,bugünde yumurtlama dönemindeymişim gibi şeffAf akıntı geliyor, hamlelik belirtilerinde baktığım hiçbirşeyi yaşamıyorum,doktora gitmeden inanasım gelmiyo
Selam kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın,yıllar önce var olan bir hastalığım tekrar nüksetti,uzunca bir süre tedavi olmam gerekiyor,
bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,inşallah sizler tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlt hasretiyle sınamasın inşallah..Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun,umudunuzu hiç kaybetmeyin....
selam kuzular,hala kırmızı kartı yemedim hiç bir belirti yok.
baharımm dediğin gibi yakındır mutluluk sen yeterki umut et
Seni Seviyorum.. muck :)
Selam kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın,yıllar önce var olan bir hastalığım tekrar nüksetti,uzunca bir süre tedavi olmam gerekiyor,
bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,inşallah sizler tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlt hasretiyle sınamasın inşallah..Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun,umudunuzu hiç kaybetmeyin....
selam kızlar...baharcım canın sağolsun.yeni umutlar kasım ayı için...yola devam diyoruz.bakale senin değerlerin yükselmiş darısı bize inş...allah tamamına erdirsin.masumcum seninle de görüşemiyoruz dışardaydım.özledim seniiiiii..hiracım sana da gecmiş olsun.allah şifalar versin tez zamanda
bende adetin 5. günündeyim.eşim dün itibari il keçi boynuzuna başladı..keçiboynuzu tozu aldım süte karşıtırıp sabah akşam içio.onda bi sorun var mı bilmiyoruz ama bi de bu şekilde denicez)) ateş tablom henüz bişi ifade etmedigi için koymuyorum
kızlar hala gelmedi adetim ama beklicem bir iki gün daha,eğer olmasa test aldım yapıcam.
hiracım canımm allah şifa versin sana bir an önce..
baharımm sen napıyon?
bende ablamdayım bu gece eniştemde yok başbaşayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?