- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.121
günaydın herkese güne çok güzel dileklerle başlanmış süpersiniz kızlar
bizlerde bu olumlu enerji oldukça hepimiz gebeş kalırız.
bu ay inşallah en az sekiz tane gebemiz çıksın.
tondora mahrum bebişimolsun naz masumiyet hayal hiracan vee baharrrr
bakale güzel haberle gelsin,(sonnur test yaptı negatifi gördü) masumiyetin ateşi düşsün çatlasın senin tavan yapsın ve inmesin...
baharında rahim filmi temiz çıksın ardından gebe kalsın,
isteyen herkez meleğiyle kavuşsun...
amiinnn
bizlerde böle cici hamileler olucaaazzz
benim 10. günüm kızlar dün çalışma yaptık test yaptım ovu ama daha çıkmadı çift çizgi olsun her gün kontrol edicem ateş ölçmeye devam çalışmalara da devam inşallah güzel olucak herşey
Baharcım bende kocaman öpüyorum seni güzel bir hafta diliyorum herkese iyi çalışmalar
bende seni öpüyorum canım.
az kalmış masumcum 3 4 güne çatlarsın inşallah.
hadi kızlaar bu ay çok çalışıyoruzz vee göbüşleri bebişliyoruzzz.
bunlar azcık sarılık geçirmiş biz pembe yanaklı anneler olalımm
sen çok çalışıyorsun bunu görüyorum biliyorum,,
sende yakında
nerden görüyorsun kız bizim evimi dikizliyorsun yoksam.
günaydın ....
bakale güzel haberle gelsin,sonnur test yapsın pozitifi görsün masumiyetin ateşi düşsün çatlasın bnm tavan yapsın ve inmesin...
isteyen herkez meleğiyle kavuşsun...
sen tüm durumun özetini gecmişsin canım yaaa vallaha ben o kadar tanımadığım için henüz kimseyi zamanla artıkumarım rabbim tüm dualarımızı duysun aminnnnn:26:
bebişim çatlamışşsın bencedekızlarr bizde bu pozitif enerji varken hepimiz hamile kalırız bu ay maşallahh
evet hep böyle güzel düşünün lütfenn bu ay çok hamilemiz çıkacak inanıyorum
bende çatladım sanırım379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen tüm durumun özetini gecmişsin canım yaaa vallaha ben o kadar tanımadığım için henüz kimseyi zamanla artıkumarım rabbim tüm dualarımızı duysun aminnnnn:26:
bebişim çatlamışşsın bencede
evet canımm bencedee
sende zamanla tanırsın cnm....
ben bugün yolcuğa çıkıyorum yine girmeye çalışcam hepinizi öpüyorummm kızlarrrrrr...
bebişim çatlamışşsın bencede
sende zamanla tanırsın cnm....
ben bugün yolcuğa çıkıyorum yine girmeye çalışcam hepinizi öpüyorummm kızlarrrrrr...
mysea hoşgeldin canım zamanla tanırsın sendeee aramıza katılırsan...kendini tanıtır mısın biraz?
selam kızçeler....yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin diyelim...
herkes bu ay çok çalışsın...işimiz ağır malummmm
tabikide şimdi gördüm canım ben 1,5 senedir ortalama evliyim bir eğitim kurumunda ön mıhasebe finans işleriyle uğraşıyorum...27 yaşıma girdim yeni... eşimde bende cocukları çok seviyoruz sizler gibi ve allah izin verirse biçok tetkik tamam sorun yok şuan hamiş kalmaya bir engel yok şükür folik asitede başladım ekim başından beri...bizde çalışmalara kasımda başlıcaz allah izin verirse 6 kasım bat veee heyecanla ondan sonra yumurtlama günüm gelsin die beklicem bu topiği çok sıcak buldum ve aranıza katılmak istedim uzun aradan sonra yoksa bende kk nın erken hamilelik topiklerinde aktiftim bi dönem ama düşünmüyoduk daha yeni evliyiz maddi manevi diye anlarsınız...çokmu uzattım ne başka bişey sormak istersen burdayım topiğine gec katılsamda hayırlı olsun diyim canm allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh göbişleirmiz sonrada kucaklarımız dolsun sende anlatırmısın kendini
selam kızçeler....yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin diyelim...
herkes bu ay çok çalışsın...işimiz ağır malummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?