Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

amin canım inşallahh hepimiz için güzel olur.az kalmış batına merakla bekliyoruzz.

Kızlar herkese selam,yazdıklarınızı okuyorum inanın hepiniz için dua ediyorum,allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.Ben de çoğunuz gibi 2 seneye yakın bir süre bekledim,şu an 3 aylık hamileyim,topiklere bakarken buraya bir göz atayım dedim.Allahıma bana evlat nasip ettiği için şükrederken her seferinde olmayanlara da ver allahım diye inanın hepiniz için dua ediyorum.'Uzun süredir hamile kalamayanlar mutlaka okusun' diye bir topik paylaşmıştım ilk hamile kaldığımda ,belki size psikolojik olarak faydası olur,okumak isteyenler için söylemek istedim.Kendinize iyi bakın,allah en kısa zamanda hepinize nasip eder inşallah umudunuz hiç eksik olmasın....

öölemi batımız aynı heee bu ay varmı umut yoksa berabermi beklicez bidahaki yumurtlamamızda??

hoşbuldum bu arada...canım allahın izniyle hepimizin olacak ben gönülden inanıyorum bu topik uğurlu bence hissediyorummmm....aranızdayım allah izin verirse burdan bir yere gitmem vakit buldukça merak ediyorum giriyorum sizleri zaten malum çalıştığımdan sen çalışmıyosun sanıyorum demi tatlım bide herhangi bir sorun varmıki neden olmadı canım 16 ay boyunca...

kızlar günaydınn....
mysa sanada selam çalışıyorsun okuduğum kadarıyla ALLAH kolaylık versin..

günaydın kızlarrrrr canım yazdımya anasınıfı öğretmeniyim diye kaçırdın sanırım doktorum herşey normal dedi ama nasip kısmet işte sabırla bekliyoruz....
sonnurrrr adet oldunmuuuu

günaydın kızlarrrrr canım yazdımya anasınıfı öğretmeniyim diye kaçırdın sanırım doktorum herşey normal dedi ama nasip kısmet işte sabırla bekliyoruz....
sonnurrrr adet oldunmuuuu

aaa çok pardon yaa açılamadığım ana denk geldi heraldetamam tatlım haklısın güzel iş ama zordur demi...herşey normalse sorun yok hiç belli olmuyo canm yaaa sağlıkla kısmetiyle gelir onlar sıkıntı yok

günaydın kızlar...
uzun zamandır giremiyorum pc açmaya bile vaktim olmuyor...
mide problemleri hafif çapta bir grip atlattım şimdi hamdolsun iyiyim...

bakale tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin..

sonnur adet oldunmu merak ettim okuyunca...

meliscim yumurtan çatlamış inşallah kendisine bir spermcik beğenmiştir ve bebeğin içinde büyümeye başlamıştır...

baharcım yeni çalışma dönemin hayırlı olsun...

mahrum sende gezmelere gitmişsin iyi gezmeler sana....

mysea sende hoşgeldin canım inşalah çok beklemeden kavuşursun bebeğine..

bana gelince hamdolsun iyiyim..
2li testimiz şükür iyi çıktı yola devam dedi doktorumuz..
bir sonraki kontrolümüz 4 kasım..
bayramdan önce tekrar görüşücez kuzucukla
hep aklımdasınız giremesemde...
hep duam rabbim kimseleri benim kadar bekletmesin tez zamanda hayırlısıyla evlatlarına kavuşsun....
sizleri özledim...
bugün buralardayım

oo şekerim yumurtan çatlammış. artık bekleme sürecine girmişsin..şimdi günler gecmek bilmez.ben de bu hafta sonu yımırtlıcam

Nazcim öpüyorum kocaman inşallah bu ay guzel haberler vericez sırasıyla

Bebisimolsunda çatlamış hayirlisiyla tutmuştur inşallah bebeği benimde çatlamam yakın hissediyorum aksama yine test yapicam bakalım

çokk memnun oldum canım ne güzel allah sana bağışlasın inşallah kuzunu sağol bizler için ettiğin dualara....rabbim hayırlısını versin herkes için inşallahhh güzel haberler alıcaz ardarda ben buna gönülden inanıyorum...

canım çok saol güzel ve iyi dileklerin için...
rabbim tez zamanda herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.....

masumiyet ve naz sizlerede selam kızlar....
sizinde çalışmalar son sürat devam ediyor rabbim çok bekletmesin inşalah.....

evet pasicim.çalışmalar son sürat devam ediyor..ilişki günlerini bile planladım bakalım nolcak?bu ay sabah ilişkilerini denicem yumurtlama dönemlerinde.inşallah tutar diyelim...bebişimize iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…