Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ay öyle deme yaa
acımayacak inşallah
çok zordu diyenlerden daha çok hissetmedim bile yazanlar var
ben de araştırdım çünkü çekinecektim bikaç aya olmasaydı

günaydın kızlarrrrr canım yazdımya anasınıfı öğretmeniyim diye kaçırdın sanırım doktorum herşey normal dedi ama nasip kısmet işte sabırla bekliyoruz....
sonnurrrr adet oldunmuuuu
henüz değill ama olcam sanırım

kızz bende dün aldım pazardan neredeyse iki kiloyu bitirdim vede kocamda kabuğuyla yiyor diyorum kabuğunu yeme dinlemiyor ohh yarasın kurtlar
öğğğğğğğğğ

ay öyle deme yaa
acımayacak inşallah
çok zordu diyenlerden daha çok hissetmedim bile yazanlar var
ben de araştırdım çünkü çekinecektim bikaç aya olmasaydı

oyy inşallah canım yaaa.valla dün doktor kararı verince gece hep rüyamda gördüm düüşünmekten uyuyamadımm.
ama acısada çektircem mutlaka dönmek yok.

canım çok sevindim maşallah inşallah kalp atışlarınıda duyarsın ve sağlıkla kucağına alırsın tatlım

yaa çok hamile kalmak istyorum ne yapmam lazım acaba :)) yaa bu ay ne zaman yumurtladığımı öğrenemedim bu ay yoksa üzerine 14 gün sayıp gebe olup olmadığıma bakacaktım.. var ya hamile kalsam şunu yapardım diyebileceğim bi adağım ble yok.. o kadar büyük bi olay için düşünemiyorum lutfen dualarınıza beni de katın..

canım ovulasyon kullansaydın keske en azından emin olurdun bnde seninle bebiş özlemi konusun da aynıyım b ay ovulasyon testi kullandım hesaplamalar bazen yanıltabiliyo hesaplamalara göre 21.gün yumurtlamam gerekiyordu ancak 14.gün yumurtluyomusum adetim biter bitmez testi yapmaya başladım çift çizgi gördügüm günde ve sonrasında gün asırı birlikteliğe devam ettik bat 4 kasım ancak umudum yok döllenme olmadı sanırım sadece belimde ve kasıgımda ince bi agrı giriyo sabahları daha cok oluo gecen ayda böle olmuştu ama hamile değildim inşallah sen hamiledirsin buarada senin belirtilerin neler

tatlım sıkma canını inşallah olacak yakında.umudunu kaybetme lütfen.sen ovulasyon almıştın kullanmıyormusun
bi yöntem daha var çatladığını bilmek için oda ateş ölçme yöntemi.sana tavsiye ederim
çünkü güzel bir yöntem yumurtan çatladımı çatlamadımı ne zaman çatladı onu öğreniyorsun.
adetin gelecekse onuda son günlerdeki düşüşten bbiliyorsun
ben kullanıyorum hem sabretmeyi öğreniyorsun hemde ertesi gün kaç çıkacak diye heyecanla bekliyorsun.
eğer kullanmak istersn sor anlatırız.tablo konusundada yardımcı oluruz.

günaydın.ben iiyim kendi adıma.umarım sende iyisindir.

sağol canımm bende iyiyim şükür yerimde yoktum bugün biraz dağınık çalıştım odamda hiç bulunamadım da yeni girebildim daha ama kimsecikler yok bugün anlaşılan sabahta ööleydi pek bişey kaçırmamışım:)

tondora sen ne yaptın?
batın geçmiş
güzel haberler vermeyecek misin?
pek takip edemedim

selam canım,
bilmiyorum yaa
anlamadımki bende
arada kahve akıntı oluyor çoook az
sanırım pko lu günler geri döndü
ben son 9 aydır düzenli adet görüyordum
heralde yine başladı düzensizlik:26:
sen nasılsın?

bahar naaptın canım çekindin mi rahim filmini
iyi misin
gelince yaz hemen merak ettim seni

ferdatcımm film pazar günü çekilcek tatlım ya.sen sanırım yarın çekilcem anladın.
keşke bugün olsaydıda bitseydi.gün uzak olunca stres artıyor.
sen naptın canım gittin mi başka doktora.

ferdatcımm film pazar günü çekilcek tatlım ya.sen sanırım yarın çekilcem anladın.
keşke bugün olsaydıda bitseydi.gün uzak olunca stres artıyor.
sen naptın canım gittin mi başka doktora.

EVET CANIM BUGÜN diye anlamışım ne alakaysa
ben de yarın gidicem canım
randevum 4 gibi, gelince yazarım artık olumlu olumsuz
inşallah olumlu olacak ama

EVET CANIM BUGÜN diye anlamışım ne alakaysa
ben de yarın gidicem canım
randevum 4 gibi, gelince yazarım artık olumlu olumsuz
inşallah olumlu olacak ama

olsun canım senin kafan karışıktı öyle anlamışsındır.
inşallah bişey olmayacak bebişi görüp geleceksin yarın.
güzel haberini bekliyorum canımm.

baharımm selamm
bak bende zamanında hsg için randevu aldım ve sonra korkudan gitmedim
iyi bişey yapmadım onu demek istemedim tabi
ama stres yapmakta haklısın yanii hemencecik çıksın aradan istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…