Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

dualarımız seninle canım hadi güzel haberlerle gel.kist yok pko yok öyleyseeeeeeeee bebek varrr.inşallah.

gittiğim hstane devlet hastanesi acaba ondan mı dr. pek yorum yapmadı ama aşılamadan fln bahsetti.
bakalım şu sonuç bi çıksında.. sağol baharcıımm sende artık hsg den sonra kaçışın yok söyleyeyim

dualarımız seninle canım hadi güzel haberlerle gel.kist yok pko yok öyleyseeeeeeeee bebek varrr.inşallah.

canım eğer bendede sonuç negatif çıkarsa,bende artık işe girerim muhtemelen..
sen neden aralık ocak düşündün cnm

doktorlar öyle bizim istediğimiz kadar açıklayıcı konuşmaz tatlım.biz çok irdeliyoruz onlar bizim kafamız karışmasın diye fazla açıklama yapmıyor.özelede gitsen aynısı olcaktı.bekliycez artık.varsa süper olcak.yoksada söktürücü bişey verir en azından.hakkında hayırlısı tatlım.ben aralık ocak gibi istiyorum ama olursada başımın üstünde yeri var.

ne yapalım artık sonuç herneyse hayırlısı buymuş diicem..
demek sonbahar annesi olmak istiyorsun hadi canım inşalahh

hepinize günaydınn kızlarrrr sizleri kocaman öpüyorum...haber bekleyenler doktora gidenler doktordan gelenlerrrrhepinizin rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh sonnurcumm senden haber bekliyom bakkkkk

günaydın canımm amin hepimizin inşallah....

günaydın sarecimm hoşgeldin canım bizde seni özledik ay batımız yaklaştı benimde 5i hemen ekliyorum tatlım inşallah bebeğimiz gelir artık...gidenler gitti canım biz bize yeteriz

ayy canım öldüm öldüm meraktan bekleyemiyorum
herşey bi netleşsede bende yoluma baksam.
sen nasılsın bacım,az kalmış var mı belirti?

ayy evet ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorum..
bende iyiym çok şükür canım az kaldı ateş pek yüksek deil ve sadece göğüslerim fena halde sızlıyo acıyo yani klasik adet belirtim hayırlısı bakalım bekliyorum
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

biz gerekeni yapıyoruz bize kalan beklemek..
ya meliscim banada ilk defa bu ay göğüslerimde hiç acıma hassaiyet hç bişey yok:26:

şükür canım benim yaaa hadi bakalım 3 te soncun çıkcak inşallah vardır bişey allah sesimizi duysun ben yerimde değilim bugün başka yerden bakıyorum merak ettim çok arada bakmaya çalışcamm

hoşbulduk kuşummmm..bende sizi çokk özledimmm sende belirti var mı canım benim göğüslerim patlıcak gibi anlaşılan bu ay da bişey yokk
ayy canım öldüm öldüm meraktan bekleyemiyorum
herşey bi netleşsede bende yoluma baksam.
sen nasılsın bacım,az kalmış var mı belirti?

öldüm meraktan kuzum gelmemişsin daha hemen yaz sonucu..Rabbim yüzünü güldürür inşallah..

güzellerim sağolun destekleriniz için,ama sonuç ...NEGATİF...

hiçmiii hiççç sıkma tatlım canını kısmet bu aya değilmiş demekki hayırlısını dilemiyormuyuz allahtan hep...bende bidahaki aya başlıcam çalışmalara ya belki biliosundur ilk denememiz olacak hemde çok heyecanlıyım kimbilir belki beraber hamiş kalırız beni bekliyosunduröpüyorum çokkkk güzel anne adayı

güzellerim sağolun destekleriniz için,ama sonuç ...NEGATİF...

hiççmii hiçç sıkmıyoru canımızı rabbimizden hep hayırlısını dilemiyormuyuz canm bende kasımda başlıcam ilk kez çalışmalara belki hatrlarsın yazmştım ilk geldiğimde topiğe belkide beraber hamiş kalırız he ne dersinnasip bu aya değilmiş olacak gecmişe dönüp bakmıyoruz tamammı? hiç merak etme sen öpüyorum güzel anne adayı...

yaa olmasada ben kendimi hazırlamıştım bu duruma,ama dr.pko ve kist yok deyince bir kez daha umut doldu içime..
ama malesef bu eşsiz duyguyu tatmak nasip değilmiş bu seferde.
canım adını unutum kusura bakma inşalahh dediğin gibi olur ama ben kısırım herhal
sen beni bekleme istersen

bak canım bikere senden ricam bidaha bu sözü duymayayım inan ben ne kişiler grdüm en yakınımda bir arkadaşım hiçbir sorun olmadan 7 ay boyunca olmadı...bunlar örnek değilmi şimdi maşallah nerdeyse 6 aylık hamile kızı olacak bizim forumada umut olsun die yazmıştı bende bu durumda olabilirim bende sizden destek alıcam ama inan dışardan kolay söölemesi deme dedğim gibi çok insan var benm akrabalarımdan bile 2 sene olmadı bir sorun yoktu da ve sonra oldu bence biz güzel düşünelim allahım bilir ne zaman verceğini tatlım olurmu bak ne güzel bir sorun yokmş şükürler olsun bu süper birşey sen stres yapmamaya bak hersey kafada bir sorun yoksa ben buna inanıyorum bidahaki aya hazırla kendini adım gamze bu arada sonnurcum anlaştıkmı???

selam hanımlarrr uzun uzun zamandır topiğe giremiyordum bi de baktım taşınmışsınız
yeni topik hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah..

bak canım bikere senden ricam bidaha bu sözü duymayayım inan ben ne kişiler grdüm en yakınımda bir arkadaşım hiçbir sorun olmadan 7 ay boyunca olmadı...bunlar örnek değilmi şimdi maşallah nerdeyse 6 aylık hamile kızı olacak bizim forumada umut olsun die yazmıştı bende bu durumda olabilirim bende sizden destek alıcam ama inan dışardan kolay söölemesi deme dedğim gibi çok insan var benm akrabalarımdan bile 2 sene olmadı bir sorun yoktu da ve sonra oldu bence biz güzel düşünelim allahım bilir ne zaman verceğini tatlım olurmu bak ne güzel bir sorun yokmş şükürler olsun bu süper birşey sen stres yapmamaya bak hersey kafada bir sorun yoksa ben buna inanıyorum bidahaki aya hazırla kendini adım gamze bu arada sonnurcum anlaştıkmı???

sonnurcum nasıl becerdiysem iki kere yazmş oldum canım benim mesaim bitmek üzere yazarsan okuycam iyi akşamlar tatlım aklından çıkarma arkadaşım olurmu hepimiz beraberiz burda desteğiz birbirimize öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…