- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.361
dualarımız seninle canım hadi güzel haberlerle gel.kist yok pko yok öyleyseeeeeeeee bebek varrr.inşallah.
dualarımız seninle canım hadi güzel haberlerle gel.kist yok pko yok öyleyseeeeeeeee bebek varrr.inşallah.
tatlım ben korunmayacağım çünkü doktor korun demedi.ama diğer aylardaki gibi çalışma olmayacak akışına bırakıcam.biraz dinlenmem lazım.aralık ocak gibi olsa çok iyi olacak.hakkımızda hayırlısı.
gittiğim hstane devlet hastanesi acaba ondan mı dr. pek yorum yapmadı ama aşılamadan fln bahsetti.
bakalım şu sonuç bi çıksında.. sağol baharcıımm sende artık hsg den sonra kaçışın yok söyleyeyim
doktorlar öyle bizim istediğimiz kadar açıklayıcı konuşmaz tatlım.biz çok irdeliyoruz onlar bizim kafamız karışmasın diye fazla açıklama yapmıyor.özelede gitsen aynısı olcaktı.bekliycez artık.varsa süper olcak.yoksada söktürücü bişey verir en azından.hakkında hayırlısı tatlım.ben aralık ocak gibi istiyorum ama olursada başımın üstünde yeri var.
hepinize günaydınn kızlarrrr sizleri kocaman öpüyorum...haber bekleyenler doktora gidenler doktordan gelenlerrrr hepinizin rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh sonnurcumm senden haber bekliyom bakkkkk
günaydınnnnnnnnn sonunda buldum sizi hatunlar bengeldiimmmmmhemen yazın bakıyım bat 4 kasım ama her an patlayabilirm.neyse bidahaki bat ı yazarız artık..offff herkes hamiş olmuş biz ne zaman kavuşucaz bebeklerimize
sonnur canım hayırlısıyla güzel haberler ver bize inşallah....
ayy canım öldüm öldüm meraktan bekleyemiyorum
herşey bi netleşsede bende yoluma baksam.
sen nasılsın bacım,az kalmış var mı belirti?
ayy evet ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorum..
bende iyiym çok şükür canım az kaldı ateş pek yüksek deil ve sadece göğüslerim fena halde sızlıyo acıyo yani klasik adet belirtim hayırlısı bakalım bekliyorum
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
biz gerekeni yapıyoruz bize kalan beklemek..
ya meliscim banada ilk defa bu ay göğüslerimde hiç acıma hassaiyet hç bişey yok:26:
kızlar şimdi geldim hastaneden,dr.muayenede bir yorum yapmadı ksit var mı dedim yok dedi.pko görünümüde yok dedi:26:
neyse zar zor o kalabalıkta baya yoruldum kan verdim saat 3 de sonç çıkıcak.şimdi ablamdayım bekliyorum. dualarla arkadaşlar ...
hoşbulduk kuşummmm..bende sizi çokk özledimmm sende belirti var mı canım benim göğüslerim patlıcak gibi anlaşılan bu ay da bişey yokkgünaydın canımm amin hepimizin inşallah....
günaydın sarecimm hoşgeldin canım bizde seni özledik ay batımız yaklaştı benimde 5i hemen ekliyorum tatlım inşallah bebeğimiz gelir artık...gidenler gitti canım biz bize yeteriz
ayy canım öldüm öldüm meraktan bekleyemiyorum
herşey bi netleşsede bende yoluma baksam.
sen nasılsın bacım,az kalmış var mı belirti?
güzellerim sağolun destekleriniz için,ama sonuç ...NEGATİF...
güzellerim sağolun destekleriniz için,ama sonuç ...NEGATİF...
hiççmii hiçç sıkmıyoru canımızı rabbimizden hep hayırlısını dilemiyormuyuz canm bende kasımda başlıcam ilk kez çalışmalara belki hatrlarsın yazmştım ilk geldiğimde topiğe belkide beraber hamiş kalırız he ne dersinnasip bu aya değilmiş olacak gecmişe dönüp bakmıyoruz tamammı? hiç merak etme sen öpüyorum güzel anne adayı...
yaa olmasada ben kendimi hazırlamıştım bu duruma,ama dr.pko ve kist yok deyince bir kez daha umut doldu içime..
ama malesef bu eşsiz duyguyu tatmak nasip değilmiş bu seferde.
canım adını unutum kusura bakma inşalahh dediğin gibi olur ama ben kısırım herhal
sen beni bekleme istersen
yaa olmasada ben kendimi hazırlamıştım bu duruma,ama dr.pko ve kist yok deyince bir kez daha umut doldu içime..
ama malesef bu eşsiz duyguyu tatmak nasip değilmiş bu seferde.
canım adını unutum kusura bakma inşalahh dediğin gibi olur ama ben kısırım herhal
sen beni bekleme istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?