Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

eski dostlarım merhaba...

bebişimolsun tebrik ederim bebişinolmuş nihayet....

nisandan beri bende kötüyüm.... hsg çekilememe rahim yarası tedavisi derken bayağı yorucu bi yaz geçirdik...

dedik ki olmayack tüp bebeğe gidelim tatilimizi yaptık cuma günü tüp bebek merkezine gittim doktorum ne dese beğenirsiniz aşılama yapmamız lazım beşlkide aşılamayla olacak bebeğin dediii

eyvah yine rahim filmi çekmek isteyeck dedim öylede oldu bende başımdan geçenleri birbir anlattım küçük emrah gibi boynumu büküp doktorum canım benim dediki sen merak etme bizim transfer yapan hekimimiz ve anestezi doktorumuz gelecek seni uyutup çekecekler dedi 6 saat yemek yeme bişi içme yarın akşam saat 4 de gene film çekimine gidiyorum kızlar...

bu arada aşılama için iğnelerede başladık allahım nasip etsin çok sevindim bebişim olsuna bu siteye ilk girdiğimde yaztığım arkadaşlarımdan biriydi... rabbim sonunu getirsin sağlıcakla kucakına alsın inş.. bizede olsun darısı

SELAAMMMM ne yaptın canım sen.. saymaktan caydın mı günlerini.. bişey diyim mi ben şuana kadar hiç muayenelerde oo yumurtaların da ne güzelmiş sözü ile karşılaşmadım. acaba diyorum FSH 11 çıkmıştı ya seneler öncesi ölçtürdüğümde o yüzden mi bişey demiyorlar.. bugun sat ın 19.günüymüş yumurtlama durumum olabilir mi sence ilişki olsun mu gerek yok mu artık :1: ya bu ay hiç yumurtladığımı anlamadım.. geçen ay yumurtlama testlerim vardı yaptım çift ççizgiyi gördüm hemmen ilişkide oldu resmen kendimi geçen ay hamile ilan ettim o yüzden vazgeçtim artık o testlerden yapmaktan derkeeenn dün akşam yaptım ama 18. gün yani çift çizgi çıktı ama ilişki olmadı.. 18.gün mü yumurtladım acaba eee o zaman adetim gecikir.. enteresan..

olmuyor canım sayıyorum saymadan olmuyor..şimdilik saymıyorum daha adetim bitmedi yarın biticek..

fsh ve lh önemli tabi ..

satın derken 1.günden 19.günündeysen vede pozitifi gördüysen bence ilişkiye devam daha dün doktoruma sordum hatta,tabiki en verimli zaman yumurtanın çatladığı o gün ama olmadıysada gün aşırı denemeye devam dedi.ama evet sen normalde erken çatlıyordun ve adetinde düzenli geliyordu dimi :26:

8 yıldır evliyim.ev kredimiz var diye çocuk düşünemiyorduk. 3 aydır korunmuyorum norlmade reglim çok düzenlidir ancak geçen ay adetim 5 gün erken geldi ve normalden daha uzun sürdü. Şimdi de 4 gün gecikti ama sanki adet olacakmış gibi kasık ağrım, göğüs ağrım var. sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Yüce rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah...

olmuyor canım sayıyorum saymadan olmuyor..şimdilik saymıyorum daha adetim bitmedi yarın biticek..

fsh ve lh önemli tabi ..

satın derken 1.günden 19.günündeysen vede pozitifi gördüysen bence ilişkiye devam daha dün doktoruma sordum hatta,tabiki en verimli zaman yumurtanın çatladığı o gün ama olmadıysada gün aşırı denemeye devam dedi.ama evet sen normalde erken çatlıyordun ve adetinde düzenli geliyordu dimi :26:

yaa süpper hafıza sende ki helal sana.. :46: evet bak benim adetim düzenliydi.. yani 27-28 günde gelir normalde ama bendün akşam yumurtladımsaa üzerine 14 gün koyunca 32 günde gelicek demektir adetim bu da ilk olur.. yaa ben çok diledim gebe olayım rahim filmine gerek kalmasın da çok çok sevineyim inşAllah diye.. böyle şartlanınca da ilişki olmuyor.. ve biraz önce eşimede dedim hiç mi hiç bişey anlamadım bu aydan dedim.. ve ilişki esnasında da çok zorlandım bu ay.. resmen hiç istemedim.. :17: düşünsene nasıl etkiliyoruz biz beynimizi, hormonlarımızı.. yazık bize ya.

merhaba,bence test yapmalısın :34: varsada çıkar hatta hadi yap şimdi :) hakkında hayırlısı olur umarım..

test yaptım sonuç pozitif :) allahım çok şaşkınım inanamıyorum yarın gidip hemen kan testi yaptırıcam inşallah doğrudur çok net çift çizgi çıktı o kadar heyacanlıyım ki şükür rabbime

nisandan beri bende kötüyüm.... hsg çekilememe rahim yarası tedavisi derken bayağı yorucu bi yaz geçirdik...

dedik ki olmayack tüp bebeğe gidelim tatilimizi yaptık cuma günü tüp bebek merkezine gittim doktorum ne dese beğenirsiniz aşılama yapmamız lazım beşlkide aşılamayla olacak bebeğin dediii

eyvah yine rahim filmi çekmek isteyeck dedim öylede oldu bende başımdan geçenleri birbir anlattım küçük emrah gibi boynumu büküp doktorum canım benim dediki sen merak etme bizim transfer yapan hekimimiz ve anestezi doktorumuz gelecek seni uyutup çekecekler dedi 6 saat yemek yeme bişi içme yarın akşam saat 4 de gene film çekimine gidiyorum kızlar...

bu arada aşılama için iğnelerede başladık allahım nasip etsin çok sevindim bebişim olsuna bu siteye ilk girdiğimde yaztığım arkadaşlarımdan biriydi... rabbim sonunu getirsin sağlıcakla kucakına alsın inş.. bizede olsun darısı
neden 2. hsg ye gerek duyduki cd si yokmuydu ne alaka ?
bende hsg cektırdım duruyo cd sı zor bi işlem sonucta ne gerek var 2. ye
hem 6 saat ac kal falan ilk kez duyuyorum şaşırdım
inş. emeklerının karsılıgını alırsın
test yaptım sonuç pozitif :) allahım çok şaşkınım inanamıyorum yarın gidip hemen kan testi yaptırıcam inşallah doğrudur çok net çift çizgi çıktı o kadar heyacanlıyım ki şükür rabbime

hayırlı olsun buket
inş.topigimiz ugrulu sana sende bize ugurlu gelırsın:49:

bebiş profılını yerim senin ama diyetteyım malum

bi hastayımkı kızlar nasıııı

Son düzenleme:

hayırlı olsun buket

çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ilk sizlerle paylaştığım içinde çok mutluyum. tam emin olmak için yarın kan testi yaptıracağım :)

yaa süpper hafıza sende ki helal sana.. :46: evet bak benim adetim düzenliydi.. yani 27-28 günde gelir normalde ama bendün akşam yumurtladımsaa üzerine 14 gün koyunca 32 günde gelicek demektir adetim bu da ilk olur.. yaa ben çok diledim gebe olayım rahim filmine gerek kalmasın da çok çok sevineyim inşAllah diye.. böyle şartlanınca da ilişki olmuyor.. ve biraz önce eşimede dedim hiç mi hiç bişey anlamadım bu aydan dedim.. ve ilişki esnasında da çok zorlandım bu ay.. resmen hiç istemedim.. :17: düşünsene nasıl etkiliyoruz biz beynimizi, hormonlarımızı.. yazık bize ya.

kız bendeki hafızayı bilsen gülersin hiç bişeyi hatırlamam o kadar :) ama seni hatırladım heralde ben pek düzenli olmuyorumya ondan aklımda kaldı :)
belki bir yumoşun daha önce çatlamıştır sonradanda 2.çatlamıştır ve o çıkmıştır pozitif olabilir neden olmasın .
o dediğin olayda haklısın eşimde bana çok kızıyor hadi kalk işimiz var dediğimde çok itici oluyorum biliyorumm vallahi çok zorr çoookkk berbat bir hal gerçekten bide bizim o şekilde defalarca olmadığı oldu ne yaptıysak olmadı yaa :)

ne güzeelllll bak gördün mü bizim topic uğurlu geldi sana :)
hayırlı olsun cnm tebrikler :nazar:

sabah şekerimiz birsellimm hoşgeldin bende seni görmeyince dedim bu kız nerde acabaaa

naber cnm? ben fena sıkışmaya başladım cumaya çok kalabalık olcaz sanırımm ve ben daha hiç bişey yapmadım şimdi kapıları siliyorum yavaştan başladım işlere napım

yaa kızlar bana değişik tatlı tarifi versenenizee ama kolay ve bereketli bişey olsun

hastalıktan gozumu acadımkı temızlık yapım
anca topigin tozunu alıyorumm

oliii sonı banada gelsenız kızzzzzlar :17::17:
dolu tatlı tarıfı varda hepsı emek istiyo elbet bıde burdan arama bence ablana falan sor soni

hatta elın degmışken bizede bi lokma dağıtıver bebişin şerefine
kayınvalıdecıgımden cıkmasammı bayramda :27: ordanmı gitsem bayram gezmelerıne :27: hem hastalık hem temizlik

bebiş hemşerim temizligi naaaaptın şekerim. zira sen yapamazsın hatunmu geldi. bı habr ver bakım yumurta kıçıma dayanmışta büyüklüğünden anlamamışım :52::52:

Son düzenleme:
MELİSSS ben sana listeye beni ekle diyemedim.. 1. sana zahmet vermek istemedim.. şimdi gebesin ya sen yormak istemiyorum.. ama uygun olduğunda 26 ekim benim bat:17: ya ben çok takıntılı oldum.. bu listeye yazılınca gebe kalıyorum ben.. o yüzden yazılmayı talep ediyorum.. ama bi yandan da korkuyorum ki ne zaman gebe kalsaamm düşürüyorum bunun sorumlusuda liste dermişimm:52::52: inanın ki ben sıyırdım artık
ayy kızlar size ne diceem benim hikayem geçen sene aralık ayında başlamıştı.. burada.. dış gebelikle.. şimdi bir aralık ayı daha geliyor.. o zamana diyorum testlerimde kısmetse tamamlanıcak ya aralıkta aşılamaya geçelim belki de artık o aralık ayının izlerini bu aralık siler diyorum.. ya çok batıl gördüm kendimi

yok tatlım ya olurmu ne zahmeti eklerim şimdi..iyi işte yazıyımda hemen gebe kal sende:1:
boşver canım o ay eselesine takılma sen sadece olumlu düşün aşılama yada hsg ne gerekiyorsa yaptır gerisi Rabbimin takdiri...

evet canım çok şükür geldi benim miniğim darısı sizlere olsun inşallah
hatırlıyorum canım ilk sayfada hep yazdığın görüyodum ama birdaha uğramadın
inşallah aşılama sonunda bebeğin gelir

hayırlı olsun buket rabbim sağlıkla devamını da nasip etsin inşallah

hayırlı olsun buket

yeme kızzzz diyeti bozma:1:
ayy noldu canım benim neyin var geçmiş olsun dikkat et kendineeeeee kuzum

oyy benım kuzuma
maşalah büyüyor meleğin canım benim
bayrama kalbini duayrsınız merak etme:nazar::nazar:

saol canım benimmmm inşallah duyunca rahatlıcam

dolu tatlı tarıfı varda hepsı emek istiyo elbet bıde burdan arama bence ablana falan sor soni

kayınvalıdecıgımden cıkmasammı bayramda :27: ordanmı gitsem bayram gezmelerıne :27: hem hastalık hem temizlik

bebiş hemşerim temizligi naaaaptın şekerim. zira sen yapamazsın hatunmu geldi. bı habr ver bakım yumurta kıçıma dayanmışta büyüklüğünden anlamamışım :52::52:

evt canım ya yok ben yapmıcam temizliği bu pazar kadın gelcek sen napıyon hasta hasta nasıl yapcan temizlik işini kız

Bebisimolsun,tebrikler hamilesin:16::16:

canim Allah saglicakla kucagina versin,konuyu acali 1 yil olmus,o zamandan simdiye ilk hamilelik mi yoksa kimyasal gebelik falan oldu mu?

yavruumm geçmiş olsunn kız haberim yoktu ne oldu sana
ben kendime gelip evimi temizlesem bide tatlıya zaman kalır umarım :37:
bi tatlı için değmez o kadar zahmete ben olsam gezmelere giderdim :27:

kızlaaaaaarrrrrrrrrr:52:

uzuuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar aranızdayım, benim pc bozuldu, yeni yapıldı geldi, ondan giremedim:50:

veeeeeeeeeeeeeeeee bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harikasın cicicimmmmmmmm tek atış mı desem tek koyuş mu desemmm, çoookkkkk sevindimmmmm:52: heheheeeeee sende göreceksin gününüüü uykusuz gecelerrrrrrrrrrrr, kusmalarrr emmeler vuhuuuuuu
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen çok sabırlı bir anne olacaksın biliyorum, bebeişin yada bebişlerin çoookk şanslı,

diğer tüm kızlarrr benim velet gene vızlıyo, dileğim hepiniz en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, tekrar görüşcez anacım muckkkk:54:

GÜNAYDDINNN şekerler.. cicişler:1:, naz siz eşinin spermini hep çaapada mı verdiniz acep?
bu arada senle batdaşmışız.. bende bayramda bekliyorum..adeti

hee battaşmışız vallah..canım eşim ilk kez çapada yaptırmıştı.test tekrarlancak.diğer iki testte farklı özel laboratuvardaydı...

kızlaaaaaarrrrrrrrrr:52:

uzuuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar aranızdayım, benim pc bozuldu, yeni yapıldı geldi, ondan giremedim:50:

veeeeeeeeeeeeeeeee bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harikasın cicicimmmmmmmm tek atış mı desem tek koyuş mu desemmm, çoookkkkk sevindimmmmm:52: heheheeeeee sende göreceksin gününüüü uykusuz gecelerrrrrrrrrrrr, kusmalarrr emmeler vuhuuuuuu
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen çok sabırlı bir anne olacaksın biliyorum, bebeişin yada bebişlerin çoookk şanslı,

diğer tüm kızlarrr benim velet gene vızlıyo, dileğim hepiniz en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, tekrar görüşcez anacım muckkkk:54:

aaa kimlerii görüyorummmm naber fıstık yaa ne oluyo bu internetlerinize
o vız vızlayan minik arıcığı öpüyorum kocamannnn yine gel anacımm :54:

yok tatlım ya olurmu ne zahmeti eklerim şimdi..iyi işte yazıyımda hemen gebe kal sende:1:
boşver canım o ay eselesine takılma sen sadece olumlu düşün aşılama yada hsg ne gerekiyorsa yaptır gerisi Rabbimin takdiri...

evet canım çok şükür geldi benim miniğim darısı sizlere olsun inşallah
hatırlıyorum canım ilk sayfada hep yazdığın görüyodum ama birdaha uğramadın
inşallah aşılama sonunda bebeğin gelir

hayırlı olsun buket rabbim sağlıkla devamını da nasip etsin inşallah

yeme kızzzz diyeti bozma:1:
ayy noldu canım benim neyin var geçmiş olsun dikkat et kendineeeeee kuzum

saol canım benimmmm inşallah duyunca rahatlıcam

evt canım ya yok ben yapmıcam temizliği bu pazar kadın gelcek sen napıyon hasta hasta nasıl yapcan temizlik işini kız
SORMA bebişim pek kotuyum
kasıklarım zonkluyo 2 gundur dt gıttım temız cıktı ultrasyon
yumurtlamadan olabılır dedı ama ben o agrıdan helvet falan düşünemedım
benım acı eşiğimde düşüktür aslında ben acı cektıysem düşün sen ağrının şiddetını

yavruumm geçmiş olsunn kız haberim yoktu ne oldu sana
ben kendime gelip evimi temizlesem bide tatlıya zaman kalır umarım :37:
bi tatlı için değmez o kadar zahmete ben olsam gezmelere giderdim :27:

saol canım bende bılemedım noldu bana
naptın o gun yaptınmı alısverıs?

hayırlı olsun buket

cnm birincide çekimeedi acemi çaylaklar...

devletin sevk ettiği yerden ne hayır gelir ne hijyen ne temizlik hak getire zaten 25 dk uğraştılar defalarca ve çekemediler sonunda birde bana hatıra rahim ağzı yarası bıraktılar hemde kocaman onu tedavisini olcem diye tedavime 1,5 aydan fazla ara verdim.... kendimi topladım psikolojimi düzlettim baktım olacağı yok özel tüp bebek merkezine gittim aşılama yapacaklar önce tutmaz ise tüp bebek dediler bakalım hayırlısı o yüzden bu gün film çekilcem ilkinde kötü şeyler yaşadığımı söleyince doktorum tekrar psikolojini bozmayalım anestezi ile çeksin doktorun dedi o yüzden tekrardan çekiliyorum... 1, başarısızdı... :(

bu arada iğnelerim 4, günü bu sabah kontrole gittim yumoşum 17mm olmuş inanamadım.

doktor bu günde iğne ol yarın belki bi tane dah aveririz sonra çatlatırız dedi şoklardayım çok şükür yarabbim 4 günde yumoşum kocaman olmuş yaaaa :D

Back
X