caaanım benım hayırlsı inşallah. bende deryaya katılıyorum :)
ayrıca benımde kuzenın 3 üzü var lıseye gıdıyorlar sımdı hepsı bırbırınden guzel ve annelerının fizikde sen gıbıydı hamıle oldgunda. yalnız onların 3unu dr gormedı hep 2 hazırlıgı yaptılar doguma 1 ay kala ögrendı 3 oldugunu ama o hep yattı doguma kadar. inşallah rabbım kolaylıgını verıcek sanada evın şenlenicek vıcır vıcır minik kuzlarla dolacak
bahar saol sorunu cozdum biraz zaman gecsınde bende gelıcem topige tablım henuz 2 3 hareket az cunku. saol destegıne kuzucan
derya ihanet ettın bana sabah şekerliğinden istifa edıcen anlasılan

. neyse bişe demıyorum hiç olmamandan ıyıdır :44:
oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bu satırları okurken dostum ben coooook uzakta olacagım

gunlerımız hasret gecelerımız kasvet doldu sensız.espiri çılgınlıkları bılem yapamıyorum. hekimlik becerım elden gitti gel uleeeeeeeeyyyyynn "tülaaaaaaaaaaaaaayyyyy eve dön...sensız yapamıyom tülaaaaaayyyy "

olican yuvana dön şekerim cok özledık
tülay nolur geri dön.avi - YouTube
pasi özlem

nasılsınız bebeklerle hayat nasıl
soni sen ne durumdasın dr falan gıdıyomusun
şekerlerım kendımden anlatayım azcık sızlere. eşim ve benım arkadasımızın babası yıllar önce bitkilerle ugrasan bı hekımın el yazma kıtabını alıyor ve incelıyorkı hekım baya ünlü ve kitap önemlı ailesıne ıyade edıyor(torunlarına) degerlı dıye ve torunlarıda böyle bişeyı yaptıgı ıcın kıtabın bi nüshasını adama hedıye edıyor. bu adam bı kac dr la bırlıkte bitkısel tedavıye başlıyor. arkadaşlarmıza gorusmeye gıttıgımızde bıze anlattılar ve bebek için gorüşmek istedik rapor ve tahlıllerimizi yolladık. adam eşimi aradı ve bende yumurtlama oluşsada catlama olmuyormuş eşimdede spermın kafa kısmı yuvarlakçaymış ve kuyrugunda çatallık varmış. bu bebege engel deılmış ki hepinizin bildigi gibi 1 düşügüm var ama tedavı istermış 3 ayda sonuca ulaşırız demış adam. fakat 1500 tl ye yakın sırf bıtkıler tutarmıs para emek parası almaz dedı arkadaşlarımız ama nede olsa adama bışey verıcez sonucta en az 2000 i bulucak.
bizde düşündük zayıflamaya devam edelım sonrasına bakalım dedık sonucta tüp bebekde 3 4 cıvarı bişey ne kalıyokı tüpe en azından ihtımalı daha yuksek dedık. kaldı şimdilik ama hıc bı dr profda dahıl spermin kafasının yuvarlakca oldugunu demedi belkı engel olmadıgı içindir bilemıyorum ama şaşırdık yanı :) bu arada ateş ölçmeye bende başladım artık catlamayı falan gormek istiyorum artık
işden ayrılma serüvenımse bıraz yaza sarkıcak gıbı. bakalım hayırlısı herseyın
hepınızı cok sevıyorum