Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oohh çok şükür maşallah onlara:nazar::nazar:
kızlar biz interneti komşuyla kullanıyroduk okuldan arkadaş
tayını çıktı gidiyor ve net kesilecek
biz de eşimle eşimin telinden bağlanacağız yani ben de eskisi kadar sık girrmeyebilirim eşimin evde olması lazım

hay ben sizin netinize yaaaa.:47:
olide artık giremiyor.onuda acaip özledimm okursa burdan duysun herkes seni çok özledi olicimm
len bebiş sende gidersen seni de çok özleriz yaaaa

nörem bacım yaa aynı işteee.
sen nörüyosun.:1:

nörem kızz yorgunluk
ya eşim dayanamayabilir gibi geliyor bağlatır belki ama ben girerim eşim evde olsun yeter gündüz olmasa da akşam hiç girmeyeceğim değil rahat ol böbeeemm:21:
evet oli yaaaa gel artık özledik valla:16:

kızlar canlarım beni beklemişsiniz saolun ama kusura bakmayın dr dan sonra okula gittim çıkıncada dışardaydım eşimle...
neyse gelelim detaylara
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim:nazar: ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr

kızlar canlarım beni beklemişsiniz saolun ama kusura bakmayın dr dan sonra okula gittim çıkıncada dışardaydım eşimle...
neyse gelelim detaylara
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim:nazar: ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr

hadi gözün aydın bebişim, benim dayımın üçüzleri var da tüple oldular şimdi 5 yaşındalar çok tatlılar, büyümeleri biraz zor olur ama sonrası çok güzel 3 çocuk sahibi birden olmak:16: kendine 2 kat daha iyi bakmalısın artık hiç endişelenme eğer dünyaya üçünün birden gelmesi yazıldıysa gelecekler yeterki sağlıklı olsunlar, :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

BEBİSİMOLSUN hayırlı olsun gebeliğin 3 üzlere normal yolla mı hamile kaldın
kaç yıldır istiyordun bebiş

saol canım tüp bebekle oldu canım
2.5 yıldır bekliyoduk

hadi gözün aydın bebişim, benim dayımın üçüzleri var da tüple oldular şimdi 5 yaşındalar çok tatlılar, büyümeleri biraz zor olur ama sonrası çok güzel 3 çocuk sahibi birden olmak:16: kendine 2 kat daha iyi bakmalısın artık hiç endişelenme eğer dünyaya üçünün birden gelmesi yazıldıysa gelecekler yeterki sağlıklı olsunlar, :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

amin canom evet kuzum aynen öyle hayırlısı neyse o olsun Rabbim nasip ettiyse yaşayacak sağlıkla inşallah
bulantıdan geberiyom canom dr çok normal 3 tane diyo:1:
bi hap verdi de bugün biraz daha iyiym şükür

saol canım tüp bebekle oldu canım
2.5 yıldır bekliyoduk

amin canom evet kuzum aynen öyle hayırlısı neyse o olsun Rabbim nasip ettiyse yaşayacak sağlıkla inşallah
bulantıdan geberiyom canom dr çok normal 3 tane diyo:1:
bi hap verdi de bugün biraz daha iyiym şükür

yaaa bulantı zordur 1 ay bulanır sonra azalarak biter canım 16. haftada fırsat buldukça istirahat ediceksin artık zaman çabucak geçiyo,

nörem kızz yorgunluk
ya eşim dayanamayabilir gibi geliyor bağlatır belki ama ben girerim eşim evde olsun yeter gündüz olmasa da akşam hiç girmeyeceğim değil rahat ol böbeeemm:21:
evet oli yaaaa gel artık özledik valla:16:
ohh ii bari canımmm artık eşinin insafına kaldık
aman inadı tutmasın :1:

neyse gelelim detaylara
işte böyle kızlarrrrrr
maşallahhh kuzummm allah sağlıklıca doğurmayı nasip etsinnnn

ben iyi olduğum sürece burdayım kuzummmmmmmmmmmmmmm

hee bebiş deyince üzerine alındın sen yavru ama ben deryoşa demştim neyse sende gitme zaten:1:

ticker larını yerim bu sıpaların bezelye gibi ne güzel görünüyolar, bebiş bebiş dedin al sana bebişler nickini de değiştir bebişlerim oluyor olsun:1: biz de iyiyiz canım her gün aynı tempoyla devam:32:

minik bezelyelerim onlar
ay evet yaa nickimi bebişlerimolsun yapsam fena olmayacak :1:
kız sen 1 in temposuna dayanamıyorsan ben napcam 3 leeeeeeeeeee:52::52::52:

minik bezelyelerim onlar
ay evet yaa nickimi bebişlerimolsun yapsam fena olmayacak :1:
kız sen 1 in temposuna dayanamıyorsan ben napcam 3 leeeeeeeeeee:52::52::52:

o üçleri büyütürsün deee, doğum sonrası ömrünün sonuna kadar çok iyi korunman lazım her ay gebelik testi yapma sonra:1: barış mançonun filmi vardı hatırlarsan bebeği kaçırıyodu gerçek babası sonra filmin sonunda birsürü çocuk vardı onun gibi olmasın:1:

şimdi sen gecenin bu saatinde burdasın demekki yorulmuyosun diye düşünebilirsin ama benim kızım uyanık oturuyoruz, gagnam style mıdır nedir onu dinliyo anasına çekmiş zaaarrr gece uyumayı hiç sevmez doğduğu gün bile uyumadı akşam doğdu sabaha kadar ağladı, ama yol katettik artık ağlamadan uyumuyo, takılıyo yerde bende nette:51:

neyse gelelim detaylara
işte böyle kızlarrrrrr
:nazar::nazar:10mm maşallah yerim ben onları
Rabim 2-3 ne yazdıysa o olacak
kendine 3 kat daha dikkat etmen gerekecek canım özellikle beslenmene
okulda nasıl yapacaksın o sıpalarla erken izne ayrılırsın belki aayy Allah yardımcın olsun
ama onlar iyi ya en önemlisi bu canım
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımızda göstersin
bu arada benım üçüz öğrencilerim vardı eşek kadar herifler:nazar:
yanı zor ama oldu mu oluyor

ohh ii bari canımmm artık eşinin insafına kaldık
aman inadı tutmasın :1:

maşallahhh kuzummm allah sağlıklıca doğurmayı nasip etsinnnn

hee bebiş deyince üzerine alındın sen yavru ama ben deryoşa demştim neyse sende gitme zaten:1:
he kuzum yaa
ama dediğim gibi akşamalrı zaten gelirim evde olacak ya :27:

neyse gelelim detaylara
işte böyle kızlarrrrrr

caaanım benım hayırlsı inşallah. bende deryaya katılıyorum :)
ayrıca benımde kuzenın 3 üzü var lıseye gıdıyorlar sımdı hepsı bırbırınden guzel ve annelerının fizikde sen gıbıydı hamıle oldgunda. yalnız onların 3unu dr gormedı hep 2 hazırlıgı yaptılar doguma 1 ay kala ögrendı 3 oldugunu ama o hep yattı doguma kadar. inşallah rabbım kolaylıgını verıcek sanada evın şenlenicek vıcır vıcır minik kuzlarla dolacak

bahar saol sorunu cozdum biraz zaman gecsınde bende gelıcem topige tablım henuz 2 3 hareket az cunku. saol destegıne kuzucan:16:

derya ihanet ettın bana sabah şekerliğinden istifa edıcen anlasılan:1:. neyse bişe demıyorum hiç olmamandan ıyıdır :44:

oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bu satırları okurken dostum ben coooook uzakta olacagım :1: gunlerımız hasret gecelerımız kasvet doldu sensız.espiri çılgınlıkları bılem yapamıyorum. hekimlik becerım elden gitti gel uleeeeeeeeyyyyynn "tülaaaaaaaaaaaaaayyyyy eve dön...sensız yapamıyom tülaaaaaayyyy " :1::52::52::52::52::52::52: olican yuvana dön şekerim cok özledık
tülay nolur geri dön.avi - YouTube

pasi özlem :3: nasılsınız bebeklerle hayat nasıl

soni sen ne durumdasın dr falan gıdıyomusun

şekerlerım kendımden anlatayım azcık sızlere. eşim ve benım arkadasımızın babası yıllar önce bitkilerle ugrasan bı hekımın el yazma kıtabını alıyor ve incelıyorkı hekım baya ünlü ve kitap önemlı ailesıne ıyade edıyor(torunlarına) degerlı dıye ve torunlarıda böyle bişeyı yaptıgı ıcın kıtabın bi nüshasını adama hedıye edıyor. bu adam bı kac dr la bırlıkte bitkısel tedavıye başlıyor. arkadaşlarmıza gorusmeye gıttıgımızde bıze anlattılar ve bebek için gorüşmek istedik rapor ve tahlıllerimizi yolladık. adam eşimi aradı ve bende yumurtlama oluşsada catlama olmuyormuş eşimdede spermın kafa kısmı yuvarlakçaymış ve kuyrugunda çatallık varmış. bu bebege engel deılmış ki hepinizin bildigi gibi 1 düşügüm var ama tedavı istermış 3 ayda sonuca ulaşırız demış adam. fakat 1500 tl ye yakın sırf bıtkıler tutarmıs para emek parası almaz dedı arkadaşlarımız ama nede olsa adama bışey verıcez sonucta en az 2000 i bulucak.

bizde düşündük zayıflamaya devam edelım sonrasına bakalım dedık sonucta tüp bebekde 3 4 cıvarı bişey ne kalıyokı tüpe en azından ihtımalı daha yuksek dedık. kaldı şimdilik ama hıc bı dr profda dahıl spermin kafasının yuvarlakca oldugunu demedi belkı engel olmadıgı içindir bilemıyorum ama şaşırdık yanı :) bu arada ateş ölçmeye bende başladım artık catlamayı falan gormek istiyorum artık
işden ayrılma serüvenımse bıraz yaza sarkıcak gıbı. bakalım hayırlısı herseyın

hepınızı cok sevıyorum

ayrıca benımde kuzenın 3 üzü var lıseye gıdıyorlar sımdı hepsı bırbırınden guzel ve annelerının fizikde sen gıbıydı hamıle oldgunda. yalnız onların 3unu dr gormedı hep 2 hazırlıgı yaptılar doguma 1 ay kala ögrendı 3 oldugunu ama o hep yattı doguma kadar. inşallah rabbım kolaylıgını verıcek sanada evın şenlenicek vıcır vıcır minik kuzlarla dolacak

bahar saol sorunu cozdum biraz zaman gecsınde bende gelıcem topige tablım henuz 2 3 hareket az cunku. saol destegıne kuzucan:16:

derya ihanet ettın bana sabah şekerliğinden istifa edıcen anlasılan:1:. neyse bişe demıyorum hiç olmamandan ıyıdır :44:

oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bu satırları okurken dostum ben coooook uzakta olacagım :1: gunlerımız hasret gecelerımız kasvet doldu sensız.espiri çılgınlıkları bılem yapamıyorum. hekimlik becerım elden gitti gel uleeeeeeeeyyyyynn "tülaaaaaaaaaaaaaayyyyy eve dön...sensız yapamıyom tülaaaaaayyyy " :1::52::52::52::52::52::52: olican yuvana dön şekerim cok özledık

şekerlerım kendımden anlatayım azcık sızlere. eşim ve benım arkadasımızın babası yıllar önce bitkilerle ugrasan bı hekımın el yazma kıtabını alıyor ve incelıyorkı hekım baya ünlü ve kitap önemlı ailesıne ıyade edıyor(torunlarına) degerlı dıye ve torunlarıda böyle bişeyı yaptıgı ıcın kıtabın bi nüshasını adama hedıye edıyor. bu adam bı kac dr la bırlıkte bitkısel tedavıye başlıyor. arkadaşlarmıza gorusmeye gıttıgımızde bıze anlattılar ve bebek için gorüşmek istedik rapor ve tahlıllerimizi yolladık. adam eşimi aradı ve bende yumurtlama oluşsada catlama olmuyormuş eşimdede spermın kafa kısmı yuvarlakçaymış ve kuyrugunda çatallık varmış. bu bebege engel deılmış ki hepinizin bildigi gibi 1 düşügüm var ama tedavı istermış 3 ayda sonuca ulaşırız demış adam. fakat 1500 tl ye yakın sırf bıtkıler tutarmıs para emek parası almaz dedı arkadaşlarımız ama nede olsa adama bışey verıcez sonucta en az 2000 i bulucak.

bizde düşündük zayıflamaya devam edelım sonrasına bakalım dedık sonucta tüp bebekde 3 4 cıvarı bişey ne kalıyokı tüpe en azından ihtımalı daha yuksek dedık. kaldı şimdilik ama hıc bı dr profda dahıl spermin kafasının yuvarlakca oldugunu demedi belkı engel olmadıgı içindir bilemıyorum ama şaşırdık yanı :) bu arada ateş ölçmeye bende başladım artık catlamayı falan gormek istiyorum artık

hepınızı cok sevıyorum

hakkında hayırlıısı olsun kuuzum ama bana kalırsa en güzel kararı vermişsin.
hani bitkiler iyi hoş ama herkesin üzerinde aynı etkiyi yapmayabiliyor.
tıp daha net.o yüzden sevindim.geçen konuştuğumuzda sen çok hevesliydin o yüzden aklına girmekte istemedim.
ama sen akıllı kızsın vesselam:1:
ateşte aklına takılıan olunca sorarsın şekercim.öpüyorum seniii

hakkında hayırlıısı olsun kuuzum ama bana kalırsa en güzel kararı vermişsin.
hani bitkiler iyi hoş ama herkesin üzerinde aynı etkiyi yapmayabiliyor.
tıp daha net.o yüzden sevindim.geçen konuştuğumuzda sen çok hevesliydin o yüzden aklına girmekte istemedim.
ama sen akıllı kızsın vesselam:1:
ateşte aklına takılıan olunca sorarsın şekercim.öpüyorum seniii

SAOL CANIM herzaman destegınızın oldugunu bılmek cok guzel iyiki varsınız :16::16:

neyse gelelim detaylara
işte böyle kızlarrrrrr

Melis canım yaa üçüz annesi

Sen bekledin bi göz Allah verdi 3 göz :) işin zor ama Allah yardım eder çabucak büyüyüp giderler sende onların her güzel anına şahit olursun..

Hayırlı olsun cnm

hepınızı cok sevıyorum

kız araştırmacı ruhun varmış seninde hee bırak sen şimdi kocanın spermlerini onlar yolunu bulur giderler :1: hele sen bi doktorun dediğini yap cnm

ben doktora gitmedim çünkü daha adetim gelmedi 3 4 gün daha var adetime.

Back
X