- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.061
hamişlerrrrsize küccücük bir tavsiye doğurmadan önce humana steel tea alın hastaneye götürün hemen içmeye başlayın gözlemlediim en iyi süt artırıcı, evde de komposto için ilk zamanlar, sütü artırıyo,
maşallah size canımkımse yok napalım yaniiii
oğlan turp gıbı maşallahhh 1 haftadır tekmeden bı hal ettı benı bazen ole bı atıyokıyerımden sıcrıyorumnette bakıyorum bu haftalarda hıssetmezsenız endıselenmeyın dıyo bende hıssedıp endıselenıyourm isim eşim melih dıyo benım pek ıcıme sınmıyo bende doruk ısıtyorum bakalım kısmet artık
sne napıyorsunnn senın oglan naslsana da bısı kalmadııı heee ne cbk gecıyo allahım beımkıde gecsın bıran once
kızz canooo bu doğal bir şey mi için de kötü pis şeyler yok diimihamişlerrrrsize küccücük bir tavsiye doğurmadan önce humana steel tea alın hastaneye götürün hemen içmeye başlayın gözlemlediim en iyi süt artırıcı, evde de komposto için ilk zamanlar, sütü artırıyo,
saol canım emzırmek zormu?off dogumdan degılde emzırmek ten cok korkuyorum ben ya
maşallah size canımben de 18.haftadan itibaren başladım hissetmeye senin gibi
sonra daha da artıyor benım karnım dışarıdan meksika dalgası yaapar gibi oluyor
isim konusunda orta noktada buluşursunuz inşallah
benim az kaldı valla öyle böyle derken 32.haftaya girdim
ama sen de baksana 19 olmuşsun
kızz canooo bu doğal bir şey mi için de kötü pis şeyler yok diimi
ayy nili demiş ki doğumdan korkmuyom emzirmekten korkuyorum ben ikisinden de tırsıyorum
hamilelikte benım göğüsler fena hassaslaştı dokunmaktan hoşlenmıyorum diyorum nasıl emzireceğim
bugün itibariyle ayva çekirdeğinden jel yapıp süreceğim şuan jel olmasını bekliyorum
valla canım göğüs ucun uygunsa yani yeterli büyüklükteyse çabuk alışırsın doğru emzirme tekniğini gösteriyolar zaten ama ilk günlerde süt olmadığı için emzirmek acılı oluyo ama sütün hemen gelirse çabuk atlatırsın göğüs kremi de götürün anında acıyo çünkü sürersiniz
doğal otlardan tabiki şekerim bizde de mide var yani çöp torbası değil yagöğüs ucuyla fazla oynama prolaktin salgılanırsa erken doğumu tetikler canım bilgine
kızz o anlamda demedim hani bebeğe zararı olmaz dimi diye?
ama olsa sen i,çmezdin zaten dimi:26:
üüüff tamam beeee tadı güzelse içerim ben bitki çaylarından hiç hoşlanmam çünkü
göğsümle hiç oynamıyorum oynatmıyorumay zaten kanka olduk artık adamla
ben seviyorum evde olmayı ne yalan diyim herşey daha güzel istediğin vakitte kalk iş güç gezme fln iyi yani sıradan ev hanımı ...altın günü para günü derken vakit geçiyorevet caanım benım bebege empoze olmak dahada sıyırmak için mart gıbı cıkacagım
kılo calışırken zor gıdıyor. ev falan taşıycam bıde işe iyice uzak olccam hemde yeter anacım 7 yıl oldu az ara vereyım gene bulurum istersem ama umarım bebiş gelırde onla ilgilenırım
domestikin domestosuyla her yer pırıl pırıl
bizim evlere kurt düşcek sorma
net yokken salça yaptınmı, turşu kurdunmu, reçel yaptınmı, ezme yaptınmı neler yaptın hacım. gerçektende hatun kişinin yeri evı...
çalışmak falan güzel özgürlük falan ama kadının bellı bi çalışma ömrü var bence, erkek gibi gecindirmek vs gibi görev yükü ile yaşamıyor bu yüzdende galiba bazı noktalarda ağır geliyor çalışmak. amaaan ne bilim öfffüm geldı gene
yetiyo cnm ya gerçekten akşamdan akşama arada sırada girincce rahat rahat yetiyor film video fln izlenmiyor okadar...tamam kızzzzz ınandımmmespiruk ettuk
yalancımıyım laahn been lere baglama hemen
1000 mb da ıyımıs kuzum ya hıc yoktan
sen nasıl mutluysannn oyle ol, ins hep ıyı ol da canım bnm gerısı hıkaye
bebişşşşşş nerelerdesin kuzum yaaa merak içindeyim
ya benim için problem yok ben kanka olarak takılırım da eşime üzülüyorum ya bazen de korkuyorum ne bilim işteahhhaaaaa kankalığınız daha epeyce sürecek 2 ay dahaaa, sonrada geceleri sürekli uyanacakkkbitki çayı tadı tabikide içmem falan deme bebişin doymaması ne demek bilmiyosun tabi daha.. sütün çabuk çoğalsın soğuk sıcak ılık suyla hiç farketmez günde iki kere içiyosun üstünde yazıyo, granül şeklinde suya atınca eriyo
bebişşşşşş nerelerdesin kuzum yaaa merak içindeyim
ya benim için problem yok ben kanka olarak takılırım da eşime üzülüyorum ya bazen de korkuyorum ne bilim işte
tamam canım içeceğim sağolasın
bu arada bebiş annesindeymiş 1 ay raporlu yatıyor evde
ben 16+2 de ılk tekmeyı yedım walla bız fazla erkencı cıktık zaten gelsıımı onde bakalım haftaya kontrolumuz var ne durumdayız:)maşallah size canımben de 18.haftadan itibaren başladım hissetmeye senin gibi
sonra daha da artıyor benım karnım dışarıdan meksika dalgası yaapar gibi oluyor
isim konusunda orta noktada buluşursunuz inşallah
benim az kaldı valla öyle böyle derken 32.haftaya girdim
ama sen de baksana 19 olmuşsun
kızz canooo bu doğal bir şey mi için de kötü pis şeyler yok diimi
ayy nili demiş ki doğumdan korkmuyom emzirmekten korkuyorum ben ikisinden de tırsıyorum
hamilelikte benım göğüsler fena hassaslaştı dokunmaktan hoşlenmıyorum diyorum nasıl emzireceğim
bugün itibariyle ayva çekirdeğinden jel yapıp süreceğim şuan jel olmasını bekliyorum
valla canım göğüs ucun uygunsa yani yeterli büyüklükteyse çabuk alışırsın doğru emzirme tekniğini gösteriyolar zaten ama ilk günlerde süt olmadığı için emzirmek acılı oluyo ama sütün hemen gelirse çabuk atlatırsın göğüs kremi de götürün anında acıyo çünkü sürersiniz
doğal otlardan tabiki şekerim bizde de mide var yani çöp torbası değil yagöğüs ucuyla fazla oynama prolaktin salgılanırsa erken doğumu tetikler canım bilgine
ben 16+2 de ılk tekmeyı yedım walla bız fazla erkencı cıktık zaten gelsıımı onde bakalım haftaya kontrolumuz var ne durumdayız:)
off ısım denınce yıne gelıyorlar bana ınsallah dıyım ne dıyım
ya benım gogus uclarım kendımı bıldım bılelı yara ve salak ben onları ellemkten korkup krem vazelın vs seyelrı suremıyorum cunku elleyemıyorum huylanıyorum :)yanımda bırı emzırsın kotu olurum hatta bakamam bıle allahyardımcın olsunne dıyım
saol bebemmm kolaysa başına gelsinnnkolay gelsin hatıngız..
baharımm canım naber karısalasamıyoruz gene neler oruyosun öleee
saol bebemmm kolaysa başına gelsinnnnapıon kız sen burda işin gücün yokmu senin.
cemreyi uyuttunmuuu
selam yavrumm iiyim benn evet karşılaşamıyoruz ama kalpler bir arada.
bebeğğime patik örüyom
eheheheh bu bitsin don biçicem
uyudu uyanır şimdi, patiği napcen kız giyilmiyo vallaa, evler sıcak artık bacııııımmm,
ben seviyorum evde olmayı ne yalan diyim herşey daha güzel istediğin vakitte kalk iş güç gezme fln iyi yani sıradan ev hanımı ...altın günü para günü derken vakit geçiyor
salça yapmadım ..turşu yaptım 3 çeşit beş bidon ,kızılcık marmelatı yaptım,fındık ezmesi,acılı kahvaltılık ezme yaptım,kurban etinden sucuk yaptım aklıma gelenler bunlar
yetiyo cnm ya gerçekten akşamdan akşama arada sırada girincce rahat rahat yetiyor film video fln izlenmiyor okadar...
kız cinsiyet durumu nedir böle geciktirince kızmı acep diyesim geliyor..
bebiş iyi canan ...şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?