- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.121
kaçırdın nilicimm kim kız misafirler ağır toplarmı
sağol canım benim şimdilik çok şükür iyiyiz bende öptüm seni
sorma cnm nelr kacırmısım hemdeeaçılın kızlarr biz geldik
bugün doktora gittik ve komik geçti anlatayım hemen
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
aaa üçüzmüü dediler sanki uzaylıymışım gibi bana bakıp duruyolar
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi
işte böyle kızlar 15inde kontrol var hayırlısı olsun inşallah
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiiiözledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak
sorma cnm gerıye baktıgımda zaman cbk gecıyor ama sordan gunler ban gunler gecmıyorNiliii kızz senin oğluşun ne kadar büyümüş beaa maşallahöpüyorum tatlım benim Allaha emanet..
Melis kız şimdiden cinsiyet belli oldu demek maşallaho halde bende bi tahminde bulunuyorum diğer geri kalanlarda erkek diyorum ben
daha daha ıyı ol cnm benım cok opuyorum senı deeslm kızlar...
melisim maşallah onlara demek sanırsam biri prensessssss
nilaycım kendi adıma iyiyim cnm sizde maşallah hızla büyüyorsunuz..
diğer hatunlarda iyidir inşallah...
hayal naptı acaba başladımı tüpe en son farlutal kullanıyordu ..:26:
Pasi görünmüyor umarım iyidir onlarda...
açılın kızlarr biz geldik
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiiiözledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak
canım gözün aydın inş. hayırlısıyla gelsınlerde.
karnın şimdiden kocamandır kesın :))
o yaramaza ben bakarım kız dogunca yerım onu bennn
kızlar benım 3 gun gectı adetım test falan yapmadım sonu hüsran die ama mrakda edıyorum valla
çok maneviyat yüklü bi hafta gecirdim inşallah güzel bı hediye verir Rabbim
işden ayrılacagımıda soyledım mart sonu inş. öyle konustuk
deroş naptın yerleştinmi kayınvalıdeye
soni sende iyileştirdin inş.hatunu
nilay kac aylık oldun durumun ne canım
bahar bebişe dünür olursan kesin görürüz anacım senı kahve keyfı yaparız bebiş sen ben. oliyide nikah şahidi yaparsak mecbur gelır duguneooohhh
karanfıl nasılsın canım
behıye hayal nerelerde acep
naz baban nasıl oldu canım sen nasılsın
pasi canan özlem nasılsınız nerelerdesınız
yaaaaaaaaa neyı beklıyorsunkı????????bugunu de atlat ayrın yap barı hadı hayırlısı
cnm 5 aylık olduk bu cuma aylık kontrolumuz var heyecanla beklıyoruz
bebişimmmmm, senin bezelyeler barbunya olmuş bile maşallahbence de 1 kız 2 erkek olcak, en cadıları kız olcakkk Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin,
birselcim sen de benim bir bebeeeemsintopiklerde fing atıyorsunuz baharla sen, derslerinizi çalışıyorsunuz umarım, bir dahaki görüşmemizde yazılı yapcam, ona göre sen ve bahardan güzel haberler hissediorum yakın zamanda
deryoşş sana yazacak bişeyim yok artık her bir yerin şişmeye başlamıştır şimdi senin, benim ayaklar 43 numara olmuştu, kocişin spor ayakkabılarını giyiyodum,nst olayına başlarsınız yakında dalinin alt açma bezleri var 10 lu oluyo ondan al mutlaka ilk aylar alt değiştirirken açar açmaz işiyolar bide seninki erkek, fıskiye gibi olur
soniiiiiii görüşemiyoruz annem uzun zamandır, hastalıkla falan uğraşmışınız geçmiş olsun,
pasiyi ben de merak ediyorumm,
biz de iyiyiz kızımla, öpüyorum topunuzu
slm kızlar...
melisim maşallah onlara demek sanırsam biri prensessssss
nilaycım kendi adıma iyiyim cnm sizde maşallah hızla büyüyorsunuz..
diğer hatunlarda iyidir inşallah...
hayal naptı acaba başladımı tüpe en son farlutal kullanıyordu ..:26:
Pasi görünmüyor umarım iyidir onlarda...
YAPMADIM HENUZ geciktiği oluyor cunku dualrınızda unutmayın lutfen
maşallah canım inşallah guzel bir süreçle doguma girdiğin günleride görürüz
inşallah cancazım inşallah gurur duyarım hacıcavcavımla aynı zamanda hamıle kalayım ama nerde bende o sans baksana ,bebişimmmmm, senin bezelyeler barbunya olmuş bile maşallahbence de 1 kız 2 erkek olcak, en cadıları kız olcakkk Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin,
birselcim sen de benim bir bebeeeemsintopiklerde fing atıyorsunuz baharla sen, derslerinizi çalışıyorsunuz umarım, bir dahaki görüşmemizde yazılı yapcam, ona göre sen ve bahardan güzel haberler hissediorum yakın zamanda
deryoşş sana yazacak bişeyim yok artık her bir yerin şişmeye başlamıştır şimdi senin, benim ayaklar 43 numara olmuştu, kocişin spor ayakkabılarını giyiyodum,nst olayına başlarsınız yakında dalinin alt açma bezleri var 10 lu oluyo ondan al mutlaka ilk aylar alt değiştirirken açar açmaz işiyolar bide seninki erkek, fıskiye gibi olur
soniiiiiii görüşemiyoruz annem uzun zamandır, hastalıkla falan uğraşmışınız geçmiş olsun,
yok anacım gene gol deilorliccccccc inşallah sende gebeler kervanına en hızlı şekilde giriş yaparsın canımmm.
2013e herkes gebe girsin artık beaaaa
ne biileyım anacım orda olunca yerlestın sandımbirselll canım ben haftasonu için gittim kayınvalideme daha yerleşmedim kız dur çok erken mazallahh
Canooo yavrum aldım o alt açmalardan ama tesadüfennn
sana bir şey diyim mi ben hala uzun fermuarlrı çizmelerimi ,normal ayakkabılarımı giyiyorumçok çok hafifi şişme var
onu da çorap izinden anlıyorum
ama daha şişer miyim bilemem yavrumm
bir tek kabanların önü kapanmıyor
sen nasılsın Cemre hatun nasıl
inşallahh canımbenım mutlka yapınca haber ver ..
amin ınsallah
inşallah cancazım inşallah gurur duyarım hacıcavcavımla aynı zamanda hamıle kalayım ama nerde bende o sans baksana ,
gercı ıkımızınde bir düşüğü var ama alıştık sankı bu sürecede ne bileyım yaaa demi baharcım
yok anacım gene gol deil
artık bu ay sogan denicem gene cücük cıkar inş.
ne biileyım anacım orda olunca yerlestın sandım
stresı başlamıs sankı derya
başladı adetım nilaycım hayırlısı ınş. son olur ne dıyeyım :44:
sorma cnm nelr kacırmısım hemdeegozunaydınnnn bırı kızmısss yenı gordum wllahi..bızde 11+5 de ogrenmıstık cınsıyetımızı hayıslısı olsun cnm benım ıyı bak kendıne
sorma cnm gerıye baktıgımda zaman cbk gecıyor ama sordan gunler ban gunler gecmıyorsende cnm benım coksaol
daha daha ıyı ol cnm benım cok opuyorum senı dee
canım gözün aydın inş. hayırlısıyla gelsınlerde.
karnın şimdiden kocamandır kesın :))
o yaramaza ben bakarım kız dogunca yerım onu bennn
kızlar benım 3 gun gectı adetım test falan yapmadım sonu hüsran die ama mrakda edıyorum valla
çok maneviyat yüklü bi hafta gecirdim inşallah güzel bı hediye verir Rabbim
işden ayrılacagımıda soyledım mart sonu inş. öyle konustuk
deroş naptın yerleştinmi kayınvalıdeye
soni sende iyileştirdin inş.hatunu
nilay kac aylık oldun durumun ne canım
bahar bebişe dünür olursan kesin görürüz anacım senı kahve keyfı yaparız bebiş sen ben. oliyide nikah şahidi yaparsak mecbur gelır duguneooohhh
karanfıl nasılsın canım
behıye hayal nerelerde acep
naz baban nasıl oldu canım sen nasılsın
pasi canan özlem nasılsınız nerelerdesınız
bebişimmmmm, senin bezelyeler barbunya olmuş bile maşallahbence de 1 kız 2 erkek olcak, en cadıları kız olcakkk Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin,
yaa canım aynen oylesen şimdi ortalardasınya ondan zaman geçmiyor ama sonlara doğru bi bakmışsın doğum yaklaşmış vay bee bende bir kaç kere doğurdum anacım bilirim benn
hatun iyide çocuk durmuyomuş oda zorlanıyor tabii ama bende grip oldum yaa gidemedim
canoo naber tatlımm kız ben nerdeyse 1 ay kayınvalideme gidip geldim şimdi ben hastayım iyileşmedende gidemem çocuğa geçer sonra
sağol .. cemre yi yesem yesem olur muuöpüyorumm
kızlarf nasılsınız bakalım?
birselcim adet gelmiş ne desem ki susuyorum dicek bir şey yok
yaa canım aynen oyle
deryosum hosgeldınnnn 60 dan dusmussunnnnbaşladınmı safak saymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?