Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip çabalıyorum.Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...

İSİM_________YAŞ________BAT_______DURUM

Beloved11_________29______19 Ağustos___________HAMİLEEE:nazar:
Passifflora__________29________?_______________HAMİLEEE:nazar:
Ferdat85___________27______11 Ekim___________HAMİLEEEE:nazar:
Cardelenss__________?_______21Ekim___________HAMİLEEE:nazar:
Bakale_____________27_______21 Ekim__________HAMİLEEE:nazar:

Nisbhr__________26________22 Ekim__________Beklemede
Tondora_________28________22 Ekim__________Beklemede
Hiranur__________36________25 Ekim__________Beklemede
Semra2003______24________27 Ekim__________Beklemede
zoryasamak______?_________29 Ekim__________Beklemede
tekpapatya______20________30 Ekim__________Beklemede
Bebisimolsun_____27________6 Kasım__________Beklemede
Mahrum_________27________7 Kasım__________Beklemede
Naz034_________29________15 Kasım_________Beklemede
Sesa24_________25___________?____________Beklemede
Zuzu38_________30___________?____________Beklemede
Masumiyet______33___________?____________Beklemede
kemancı_________?___________?____________Beklemede

:nazar::nazar::nazar:

ohh canım çok şükür ya maşallah çok sevindim dahada yükselecek inşallah lütfen olumsuz düşünme stresten uzak dur ve ağır işler yapma sakın canım

çok sağol canım Allahım inşallah bundan çok çok yüksek değerler gördürtür size,öyle istiyorum ki burda herkes duyguyu yaşasın (gerçi ben daha kesin diyemiyorum nedense),çookkktaann hakettiğimizi düşünüyorum ,öyle bi demede ya da kazaran hamile kalan şanslılardan olamadık herşey bir çaba bir hesaplama oldu bizim için,herbirimiz farklı farklı emekler sarfediyoruz kimimiz o çatala katlanıyor,değişik tadı bir tuhaf kürleri tadıyor,başucumuzda termometre yatıyoruz,Allahım burdaki herkesin emeğini görüyor,Allah ın hikmeti çokmuş kızlar,valla kimselere söyleyemiyorsun ama gelip burda paylaşabiliyorsun,daha öncede dediğim gibi hepimiz eşekten düşmüşüz bizi bizden başka kim anlarki,iyiki karşılaşmışım sizinle diyorum,şu hamileymişim ama sonunu bilemiyorum iyi de olsa kötü de olsa hepberaberiz kızlar

çok sağol canım Allahım inşallah bundan çok çok yüksek değerler gördürtür size,öyle istiyorum ki burda herkes duyguyu yaşasın (gerçi ben daha kesin diyemiyorum nedense),çookkktaann hakettiğimizi düşünüyorum ,öyle bi demede ya da kazaran hamile kalan şanslılardan olamadık herşey bir çaba bir hesaplama oldu bizim için,herbirimiz farklı farklı emekler sarfediyoruz kimimiz o çatala katlanıyor,değişik tadı bir tuhaf kürleri tadıyor,başucumuzda termometre yatıyoruz,Allahım burdaki herkesin emeğini görüyor,Allah ın hikmeti çokmuş kızlar,valla kimselere söyleyemiyorsun ama gelip burda paylaşabiliyorsun,daha öncede dediğim gibi hepimiz eşekten düşmüşüz bizi bizden başka kim anlarki,iyiki karşılaşmışım sizinle diyorum,şu hamileymişim ama sonunu bilemiyorum iyi de olsa kötü de olsa hepberaberiz kızlar

ne güzel anlatmışsın
allah herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah
bizlere de tamamına erdirmeyi nasip etsin

bol bol dua edelim kızlar.. bakalecim umarım böyle gider allah seni sevindirsin sonuna kadar:16:
burdaki herkeside :16:

amin canımm hepimiz çabalıyoruz bişeyler deniyoruz ama Rabbim istemedikten sonra bizim çabalarımız boş o yüzden herşeyin hayırlısı olsun inşallah gebeliğin güzel bir şekilde devam eder canm darısı isteyen herkese ve bana:16:

amin canımm hepimiz çabalıyoruz bişeyler deniyoruz ama Rabbim istemedikten sonra bizim çabalarımız boş o yüzden herşeyin hayırlısı olsun inşallah gebeliğin güzel bir şekilde devam eder canm darısı isteyen herkese ve bana:16:

inşallah inşallah,dua etmekten ve hayırlısını dilemekten başka birşey yapamıyoruz zaten

kızlar selam koştur koştur geldim size yazayım diyee bugün kan verdim yine değerim 96,13 çıktı çok şükür:40:bugün yine akıntıyla beraber çookk azıcık böyle minik bir kıl gibi kan gördüm peçetede ferdatcım dediğin gibimi oluyorki çok ta sevinemiyorum

maşallahh canımm çok güzel.daha da artar ve bebişin hep seninle kalır inşallah.peki muayene oldun mu doktora sana progesteron falan verdimi.olmadıysan mutlaka ol canım.doktor takibinde olsun herşeyin.hem aklına takılanı sorarsın doktoruna.

maşallahh canımm çok güzel.daha da artar ve bebişin hep seninle kalır inşallah.peki muayene oldun mu doktora sana progesteron falan verdimi.olmadıysan mutlaka ol canım.doktor takibinde olsun herşeyin.hem aklına takılanı sorarsın doktoruna.

çok sağol tatlım darısı senin başına Allahım inşallah seninde güzel haberini duyarız bugünlerde,doktora yarın gitmeyi düşünüyorum,dün kan gördüm deyince ilaç verilir dedi,umarım bir terslik çıkmaz

çok sağol tatlım darısı senin başına Allahım inşallah seninde güzel haberini duyarız bugünlerde,doktora yarın gitmeyi düşünüyorum,dün kan gördüm deyince ilaç verilir dedi,umarım bir terslik çıkmaz

çıkmaz canımbenim sakın stres yapma boşuna bebişinide üzme.
bana gelince tatlım benim bebiş olayı başka bahar a kaldı artık sonbahar mı olur ilk bahar mı bilemem.ama kırmızılar yüzünü göstermeye başladı.
ne yapalım hayırlısı olsun.buradaki arkadaşlarım kaldıkça bana umut oluyor ve sizin adınıza çokk mutluyum.
allahım kucağınıza almayı nasip etsinn.:49::49:

çıkmaz canımbenim sakın stres yapma boşuna bebişinide üzme.
bana gelince tatlım benim bebiş olayı başka bahar a kaldı artık sonbahar mı olur ilk bahar mı bilemem.ama kırmızılar yüzünü göstermeye başladı.
ne yapalım hayırlısı olsun.buradaki arkadaşlarım kaldıkça bana umut oluyor ve sizin adınıza çokk mutluyum.
allahım kucağınıza almayı nasip etsinn.:49::49:

hayırlısı olsun canım birbirimize umut olmamız lazım,eşinde bir sorun varmıydı,ben o konudan dertliydim ya

kızlar şehitlerimiz için,herkes dua etsin ve şuan sınırda olup bizi koruyan askerlerimize de..
kötü niyetli HAYVANLARIDA ALLAH İSLAH ETSİN İNŞ..

Back
X