Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

her daim buralardayım canım:1: iyidir senden naber nasılsın bata az kalmış seninde nedir durumun? hülya dün msnde yazdı klomen işe yaramamış sanırım yumurtalar büyümedi demişti:50:

afferin sana :1:
valla canım adet belirtisi yok şimdilik:26:
ama herhangi bir değişiklikte yok.

hepberaber derya da artık gelmiyor,bizim topicten haberi olmuştur heralde
başka forumda yazmış oda baktım şimdi:37:

heralde bu topicteki en heyecan yaratmayan kişi benimdir:1:
hiçç anlamıyorum şu ateş işinden ayrıca henüz ateş ölçer bile almadım adet olursam alırım dedim gelecek ay ölçeceğim inş.

evet canım derya da pek girmiyo topiğe ama msn den görüşüyoruz... adet olursan kii olmazsın inşallah bi ateşölçer al ve diğer ay dene bakalım değişiklik olsun:1:

bakale sen eşine kür falan deniyomuydun neler yapmıştın??

tatlim bu ay adet olunca keciboynuzu kurune basladim birkaacgun havuc kuru de uyguladim ama iki kur biranda uygulanmazmis biraktim onu,zeytinyaginda bekletilmis incir yedi,bal-polen keciboynuzu pekmezi tarcin corekotu ginsenglibir karisim hazirladim ondan yedi,heraksam salata sebze yemegi gibi saglikli yemekler tuketti,bunlarin hepsi ilk ayda mi etki etti bilemeyiz ama ben bu kzadar cabuk olacagini tahmin etmemistim hatta gecen hafta aktardan caksir koku tozu bile aldim bu ay kullanacaktim iste

tatlim bu ay adet olunca keciboynuzu kurune basladim birkaacgun havuc kuru de uyguladim ama iki kur biranda uygulanmazmis biraktim onu,zeytinyaginda bekletilmis incir yedi,bal-polen keciboynuzu pekmezi tarcin corekotu ginsenglibir karisim hazirladim ondan yedi,heraksam salata sebze yemegi gibi saglikli yemekler tuketti,bunlarin hepsi ilk ayda mi etki etti bilemeyiz ama ben bu kzadar cabuk olacagini tahmin etmemistim hatta gecen hafta aktardan caksir koku tozu bile aldim bu ay kullanacaktim iste

maşallah canım bu kadar çabalamışsın ve karşılığını aldın.ya ben bu konularda çok tembelim yaa.kür falan yapamıyorum.

oh oh maşallah canım bak ne güzel ilk aydan sonuç almışsın darısı bizeee inşallah:nazar:

sen öğretmensin aklıma gelmişken sorayım:1:
benim yeğenim 1.sınıfa başladı bu yıl,öğretmenleri laptop spariş vermiş velilere hemde işlemcisi en hızlı olanından
buda yeni moda mı yahu

canım bazı okullarda gerekli olduğu için aldırıyolar bizim okuldada aldırıyolar mecbursunuz yanii:1:

canım bazı okullarda gerekli olduğu için aldırıyolar bizim okuldada aldırıyolar mecbursunuz yanii:1:

günaydın öğretmeniiimmmm :)
aman öğretmenide bi görsen yaşlıı ama işini biliyor yani:)
ama devlet okulunun bunları istemesi garip öyleyse peşin parayı vereyim özele yazdırayım aynı şey ya
benim ablam yandı valla küçüğünüde ana okuluna vermiş onlarlada başta 600 tl ye anlaştı ama onun dıiında bir sürü şeyler aldırıyorlar
okul eşofman takımı yaptırtmış kendi adını fln yazdırmış onlara 80 tl para ödedi ablam o daha bişey değil tabii ama kendi çokta gocunmuyor eğitimde eğitimmm :)

ama maddi durumu iyi olmayanlar napcak ha deyince alınabilecek bişey değil laptop hemde işlemcisi yksek flnn ....:26:

günaydın öğretmeniiimmmm :)
aman öğretmenide bi görsen yaşlıı ama işini biliyor yani:)
ama devlet okulunun bunları istemesi garip öyleyse peşin parayı vereyim özele yazdırayım aynı şey ya
benim ablam yandı valla küçüğünüde ana okuluna vermiş onlarlada başta 600 tl ye anlaştı ama onun dıiında bir sürü şeyler aldırıyorlar
okul eşofman takımı yaptırtmış kendi adını fln yazdırmış onlara 80 tl para ödedi ablam o daha bişey değil tabii ama kendi çokta gocunmuyor eğitimde eğitimmm :)

günaydın canımmm:)))
kızlar tabiki bu okulun ve velilerin maddi durumuna bağlıdır...zaten maddi durumu iyi deilse hiçbir öğretmen zorla aldıramaz okulun profili önemli yani...eğitim önemli elbette

Back
X