Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merhaba arkadaşlar nasılsınız bu aralar hep giremiyorum internete..bana sıra gelmiyor kardeşlerimden annemlerdeyim bu ara

ben ti tencere reçel yakmıştım kk yüzünden :1:

sonnurr testtt yappp seninki gecikmezdiiiiiiiiiiiiii:52:

hirammm neyin var canımm umarım citti bişi değildir...rabbim şifasını üzerinden eksik etmesinnn....seni seviyoruzz:16:

masumcum iki tane gözükyosun.....tam olmamışşş:26:

12 kasım bat tarihim beceremedim napayımmm :43::43::43: naz ın üstünde olmam lazım peşpeşeyiz

merhaba arkadaşlar bikaç gündür bende sizleri takip ediyorum daha önceden de erken hamilelik üzerine topiklerde aktiftim sonrasında bir ara verdim çünkü bebek düşünmeye başladığımda girmek istedim bugüne kısmetmişş umarım herkese uğur getiririm:26:...topik sıcak geldi aranıza katılmak istedim kabul ederseniz:16:benimde 6 kasım bat ama biz 6 kasımdan sonra allah izin verirse başlıcaz çalışmalara yani tablonuzda olamıycam şuan için bidahaki aya inşallahhhhh:46: beklemedeyiz yani doktora gittim biçok tahlil yapıldı 1 sene 4 aydır evliyim ve yeni düşünmeye başladık tahlillerim allah şükür güzel folik asite başladım ekim 1 den beri şimdilik bu kadar biraz bahsetmek istedim hikayemden hepinize sevgiler....

evetttt sanırsam kötü bir gün seçimi tabi haftasonu ben malum çalışınca düşünemedim doğrusu neyse görürsünüz elbet girince demi:1:

12 kasım bat tarihim beceremedim napayımmm :43::43::43: naz ın üstünde olmam lazım peşpeşeyiz
bebişim geldiğinde düzenler cnm...
merhaba arkadaşlar bikaç gündür bende sizleri takip ediyorum daha önceden de erken hamilelik üzerine topiklerde aktiftim sonrasında bir ara verdim çünkü bebek düşünmeye başladığımda girmek istedim bugüne kısmetmişş umarım herkese uğur getiririm:26:...topik sıcak geldi aranıza katılmak istedim kabul ederseniz:16:benimde 6 kasım bat ama biz 6 kasımdan sonra allah izin verirse başlıcaz çalışmalara yani tablonuzda olamıycam şuan için bidahaki aya inşallahhhhh:46: beklemedeyiz yani doktora gittim biçok tahlil yapıldı 1 sene 4 aydır evliyim ve yeni düşünmeye başladık tahlillerim allah şükür güzel folik asite başladım ekim 1 den beri şimdilik bu kadar biraz bahsetmek istedim hikayemden hepinize sevgiler....

hoşgeldin aramıza ..umarım fazla beklemeden evladına kavuşursun ...:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bu aralar hep giremiyorum internete..bana sıra gelmiyor kardeşlerimden annemlerdeyim bu ara

biz iyiyiz cnm çok şükür...arada girip iyiyim desende yeter....merak ediyoruz hamişlerimizi...
tülüüüü....
pasiiii......
onlarıda çok özledimm...:16:
eskiden uzun uzun yazışırdıkk....:50:

biz iyiyiz cnm çok şükür...arada girip iyiyim desende yeter....merak ediyoruz hamişlerimizi...
tülüüüü....
pasiiii......
onlarıda çok özledimm...:16:
eskiden uzun uzun yazışırdıkk....:50:

allaha şükür iyiyim şuNDA.kızlar msnede girmiyor tülayın interneti kApalı galiba ezgiyi bilmiyorum çıkış o çıkış iştee..

allaha şükür iyiyim şuNDA.kızlar msnede girmiyor tülayın interneti kApalı galiba ezgiyi bilmiyorum çıkış o çıkış iştee..

tülayın interneti yok 3 ay sonra bağlanacakmış ..en son öyle yazdı..pempiki blmiyorum...kime neden kızdı bilmiyorumm...hiçte haberde vermedi değer verdiklerimle msnde görüşcem dedi şahsım adına değerli değilmişimki görüşemiyoruz ..yani msn adresini atabilirdi özeldenn..veya başkasından isteyebilirdi...
kısaca onunda aşkı yalanmış:27::27::27::27:

bende memnun oldum cnm...umarım sık sık denk geliriz topik bu sırala biraz sessiz yoksa bol sohbetliyizdir ...ve bol hamişli:=))))

ne güzel tam istediğim ortam işte bol hamişli bol muhabbetli vallahi tatlım ben genelde giriyorum pazar hariç hergün çok yoğunluğum olmadığı sürece kafam rahat iş yerimde bazen çıldırcak gibi olsamda:36::1:okadar olur demi..sen anlatsana kendini tanıyım madem senle başladık..

ne güzel tam istediğim ortam işte bol hamişli bol muhabbetli vallahi tatlım ben genelde giriyorum pazar hariç hergün çok yoğunluğum olmadığı sürece kafam rahat iş yerimde bazen çıldırcak gibi olsamda:36::1:okadar olur demi..sen anlatsana kendini tanıyım madem senle başladık..

yaklaşık 3 senedir bebek istiyorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum 2. ayım daha öncede iki defa aynı tedavi uygulandı..pkoluyum .ama son 4 muaynemde pko gözükmedi şükür umutla beklemedkteyim ..daha önce hiç gebelik yaşamadım,düşük kimyasal fln hiç pozitif test görmedim senin anlıcan :)))

yaklaşık 3 senedir bebek istiyorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum 2. ayım daha öncede iki defa aynı tedavi uygulandı..pkoluyum .ama son 4 muaynemde pko gözükmedi şükür umutla beklemedkteyim ..daha önce hiç gebelik yaşamadım,düşük kimyasal fln hiç pozitif test görmedim senin anlıcan :)))

anladım canım ya varya gerçekten zamanını biliyo rabbim herşeyin hayırlısı süper olmş artık gözükmemesi artık engel yok ne güzel işte rabbim çok aratmadan hepimize nasip edecek inanıyorum hiç bir sorun olmadan bile %25 şansımız var biliosundur yani anlıycağın önemli olan o zamanı sabırla beklemekte sanırım:16: belkim peş peşe bidahaki ay hep beraber hamiş haberlerimizi veririrz burdan olurmu olur ne dersin???:nazar::nazar::nazar::52:

anladım canım ya varya gerçekten zamanını biliyo rabbim herşeyin hayırlısı süper olmş artık gözükmemesi artık engel yok ne güzel işte rabbim çok aratmadan hepimize nasip edecek inanıyorum hiç bir sorun olmadan bile %25 şansımız var biliosundur yani anlıycağın önemli olan o zamanı sabırla beklemekte sanırım:16: belkim peş peşe bidahaki ay hep beraber hamiş haberlerimizi veririrz burdan olurmu olur ne dersin???:nazar::nazar::nazar::52:

her ay olduğu gibi ben buayda çok umutluyum ateş tablomda çatladın diyor dün doktorumda yumurta çatlamış tmm dedi...umarım gebelik gerçekleşmiştir..
gelecek aya çok hamiş çıkarcak ,topik değiştircez komple :))))
yeni hamişlermtopiği :1:

her ay olduğu gibi ben buayda çok umutluyum ateş tablomda çatladın diyor dün doktorumda yumurta çatlamış tmm dedi...umarım gebelik gerçekleşmiştir..
gelecek aya çok hamiş çıkarcak ,topik değiştircez komple :))))
yeni hamişlermtopiği :1:

senin bat ne zaman peki çok sevindim inşallah hamişsindir tatlım o zaman:46:

Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip çabalıyorum.Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...

İSİM_________YAŞ________BAT_______DURUM

Beloved11_________29______19 Ağustos___________HAMİLEEE:nazar:
Passifflora__________29________?_______________HAMİLEEE:nazar:
Ferdat85___________27______11 Ekim___________HAMİLEEEE:nazar:
Cardelenss__________?_______21Ekim___________HAMİLEEE:nazar:
Bakale_____________27_______21 Ekim__________HAMİLEEE:nazar:

Tondora_________28________22 Ekim__________Beklemede
Hiranur__________36________25 Ekim__________Beklemede
Semra2003______24________27 Ekim__________Beklemede
zoryasamak______?_________29 Ekim__________Beklemede
tekpapatya______20________30 Ekim__________Beklemede
Bebisimolsun_____27________6 Kasım__________Beklemede
Mahrum_________27________7 Kasım__________Beklemede
Naz034_________29________15 Kasım_________Beklemede
Nisbhr__________26________26 Kasım_________Beklemede
Sesa24_________25___________?____________Beklemede
Zuzu38_________30___________?____________Beklemede
Masumiyet______33___________?____________Beklemede
kemancı_________?___________?____________Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebişim ben rengimi sevmedim tondoranın renginden olsun:1:

batım 6-7 kasım gibi ama bu tedavide erken regl olunuyor yani iğneden 14-17 gün arasında o yüzden bi kaç gün daha erken ben test yapcam ama 2-3 gibi:)))

anladım canım çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişin senledir canım...sonradan gördüm biçok kişi var listede süperr yaaa umarım herkesin gönlüne göre verir rabbim:emir_bebek:

bakaleee değerin güzel yükselmişş demekki sağlıklı gebelik rabbim tamamına erdirsin....:nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım bat dündü ya yani kimyasal tehlikesini atlattımmı demek oluyorki?

selam cardelen seni çok merak ettim sesin çıkmayınca,nasılsın doktora gittinmi ya da ne zaman gidiceksin

evetttt sanırsam kötü bir gün seçimi tabi haftasonu ben malum çalışınca düşünemedim doğrusu neyse görürsünüz elbet girince demi:1:

hoşgeldin canım inşallah uğur getiririz sana

Back
X